Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba a prodej kancelářského nábytku a dalšího vybavení kanceláří
Prodej a výroba kancelářského nábytku, vybavení kanceláří, nábytek do kanceláří, grafický návrh a kalkulaci zdarma nabízí firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Bazar vzv, použité vysokozdvižné vozíky, použitá manipulační technika
Použitou a bazarovou manipulační techniku, VZV a skladovou techniku nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně. Nakupujte manipulační techniku levně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Automatické závlahové systémy pro zahrady, sportovní plochy i vinice - Závlahy Machač
Společnost Závlahy Machač z Nových Bránic v okrese Brno venkov působí přes dvacet let na trhu a poskytuje kvalitní a spolehlivé automatické závlahové systémy.
Prodej nové i použité manipulační techniky, vysokozdvižné vozíky VZV
Prodej a dodávku nové i použité manipulační techniky renomovaných značek, vysokozdvižných vozíků, VZV a jiné skladové a manipulační techniky poskytuje firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Kompletní zpracování plechů - CNC programování a moderní technologie
Na kompletní zpracování plechů a konstrukce návrhů pro 3D modely se specializuje firma AM-METAL, s.r.o. z Brna. Své služby provádíme pro české i zahraniční zákazníky, za pomocí moderních technologií.
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků od českého prodejce
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků si můžete pořídit od českého výrobce, prodejce a pronajímatele, brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o..
Moravia Manipul, s.r.o.
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, řezání, svařování plechů
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, kovovýrobu, dělení, řezání, děrování, ohýbání a svařování plechů, povrchovou úpravu výrobků provádí AM-Metal, s.r.o., Kuřim.
Automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí - pro školy, úřady, instituce
Účinné hygienické zařízení do veřejných prostor pořídíte u firmy AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Nově jsme vyvinuli automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí pro školy, úřady a jiné instituce.
Baterie, trakční baterie a nabíječky do vysokozdvižných a manipulačních vozíků
Pořiďte si nové a výkonné baterie do vysokozdvižných nebo manipulačních vozíků od brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o. Brno, která se zabývá prodejem a pronájmem VZV a manipulační techniky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Kancelářský nábytek a nábytek do obchodů a ordinací vyráběný na míru
Vybavte svou kancelář, obchod, kavárnu, restauraci prodejnu nebo ordinaci stylovým a kvalitním nábytkem vyrobeným na míru v truhlářské dílně Radim Sladký.
Prodej profi kávovarů pro kavárny, restaurace, cukrárny, bary LA CULTURA DEL CAFFÉ
Prodej profi kávovarů pro kavárny, restaurace, cukrárny, bary, hotelové provozy, kanceláře LA CULTURA DEL CAFFÉ od firmy DELIKOMAT s.r.o. v Modřicích u Brna.
DELIKOMAT s.r.o.
Inovativní technologie formou ohýbání plechů na ohraňovacích lisech
V oblasti inovativního ohýbání plechů na ohraňovacích lisech vám bude jistě výborným partnerem společnost AM - METAL s.r.o.,z Kuřimi. Ta poskytuje své služby nejen pro klienty z oblasti Brna.
Prodej MIG/MAG svařovacích hořáků MAP i náhradních dílů na eshopu i v kamenné prodejně
Na prodej a servis svařovací a svářecí techniky se specializuje firma WELDPOINT s.r.o., kterou najdete v Zakřanech, Brno-venkov. Zakoupit na prodejně či na eshopu lze i MIG/MAG svařovací hořáky MAP.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Moderní mikroskopy Euromex iScope vhodné do škol i do odborných laboratoří
Usnadněte si náročnou práci s profesionálními mikroskopy holandské značky Euromex, které jsou navrhnuty pro biologické, biomedicínské a veterinární účely.
Prodej multifunkčních zařízení, tiskárny, centrální tisk Brno
Prodej, pronájem a servis barevných, laserových tiskáren, multifunkčního zařízení, kopírovacích strojů a dataprojektorů značek DEVELOP, KONICA MINOLTA zprostředkuje firma Samsontech.
Servis a prodej tiskáren, autorizovaný prodej kancelářské techniky Brno
Servisem a prodejem tiskáren včetně autorizovaného prodeje kancelářské techniky jako jsou tiskárny a faxy se zabývá společnost Samsontech. Své služby poskytuje pro klienty z oblasti Brna i Vysočiny.
Výkonné mikroskopové kamery a software pro mikroskopii - pro školy i do laboratoří
Firma RNDr. Karel Martyčák - mikroskopy a učební pomůcky poskytuje kvalitní a výkonné kamery pro mikroskopy a rovněž software pro mikroskopii s analýzou obrazu.
Tryskání rozměrnějších kovových dílců v automatickém tryskacím stroji
Tryskání rozměrnějších kovových dílců v automatickém tryskacím stroji – firma Plado s.r.o. provádí samostatné tryskání rozměrnějších kovových dílců v nově pořízeném automatickém tryskacím stroji.
Svařovací technika, řezací technika a příslušenství, prodej, servis, e-shop
Prodej, dodávka, servis, e-shop svářecí, svařovací techniky, plazmové řezací techniky. To vše zajistí firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Tryskání oceli pomocí jemného abraziva – povrchová úprava oceli
Tryskání oceli s použitím jemného abraziva, které slouží jako předúprava oceli pro její další zpracování, provádí v okolí Jižní Moravy společnost PLADO s.r.o.
Lakování kovových prvků – zábradlí, schodiště a ploty
Kovová zábradlí, schodiště a ploty ve Vámi vybraném odstínu kvalitně nalakuje a povrchově upraví v práškové lakovně PLADO s.r.o.
Velký výběr zahradních benzínových sekaček  CUB CADET, které se přizpůsobí rychlosti Vaší chůze
Zahradní benzínové sekačky CUB CADET s košem, které se automaticky přizpůsobí rychlosti Vaší chůze, naleznete na eshopu společnosti AGS Agro sortiment se sídlem v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Práškové lakování velkých kovových dílů a komaxitování
Práškové lakování velkých kovových dílů a povrchovou úpravu kovů práškovým plastem - komaxitování - provádí v oblasti Jižní Moravy společnost PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Zdroje studeného světla, světlovody a prstencové osvětlení pro mikroskopii
Firma RNDr. Karel Martyčák - mikroskopy a učební pomůcky sídlící nedaleko Brna poskytuje osvětlení k mikroskopům. Vybrat si můžete jak zdroje studeného světla, tak prstencové osvětlení.
Prášková lakovna – povrchová úprava kovů práškovým lakováním
Společnost PLADO, s.r.o. se sídlem v Ivančicích je prášková lakovna, která provádí povrchovou úpravu všech kovů metodou práškového lakování.