Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Vertikutátory, nebo také provzdušňovače trávníků pomohou připravit zahradu na jaro
Připravte trávník na jaro pomocí vertikutátorů, provzdušňovačů, a tím dosáhnete krásně zeleného trávníku a zamezíte růstu plevele. Prodává firma AGS na eshopu a na prodejně v blízkosti Brna.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Dodavatel zubových systémů, zubů a háků,  kvalitní produkty za výhodné ceny
Zubové systémy ESCO, zuby FUTURA, SHARK, MaxDRP, bezpečnostní háky, výrobce, distributor, to je firma RENOMAG spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Vinařské technologie na zpracování hroznů -  etiketovací stroje, pneumatické lisy, mlýnkoodzrňovače
Vinařské technologie jsou nezbytnou součástí jak pro malého vinaře, tak pro vinařské a nápojářské společnosti. Ve firmě ZAMMA-SUDY si vyberete etiketovací stroje, pneumatické lisy i mlýnkoodzrňovače.
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání velkých ocelových dílců
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání ocelových ocelových dílců provádí v oblasti Jižní Moravy prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Kovoobrábění na zakázku, výkonné nástroje pro letectví, automobilový i energetický průmysl
Komplexní služby v oblasti obrábění kovů, soustružení a frézování poskytuje společnost WALTER CZ s.r.o. z Kuřimi. Pomáháme firmám zoptimalizovat a zefektivnit celý výrobní proces.
Kovoobrábění, moderní CNC obrábění, zámečnické práce a kovovýroba, okres Brno
Služby v oboru obrábění kovů poskytuje společnost Kovoobrábění Tomáš Fiala sídlící v obci Těšany u Brna. Provádíme CNC obrábění kovů s maximálně přesností.
Drtící a třídící lžíce, drcení, třídění a recyklace
Produkty pro třídění, drcení a recyklaci dodává společnost RENOMAG spol. s.r.o., působící v okolí Rosic a Brna. Jsme výhradními zástupci značek INTERTRACTOR, ESCO, PASSINI GROUP.
Motorové pily pro zahradnictví, lesnictví a údržbu pozemků - prodej
Kvalitní motorové pily, které najdou využití v zahradnictví, lesnictví, při přípravě palivového dříví a údržbě pozemků prodává Zahradní a lesní technika v okolí Ivančic a Brno venkov.
Kovovýroba, kovoobrábění, CNC soustružení a frézařské práce
Zakázková kovovýroba, kovoobrábění – ocel, mosaz, měď, CNC obrábění, soustružnické a frézařské práce zajišťuje společnost KOVOKACHLÍK, Brno – venkov.
Prodej a servis zahradních křovinořezů značky Stihl a Viking
Prodej a servis zahradních křovinořezů, vyžínačů a motorových pil značky Stihl a Viking nabízí firma Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Velkoobchod, prodej náhradní díly pro stavební stroje, filtry, čepy a pouzdra
Velkooobchod, prodej - originální kvalitní náhradní díly pro stavební stroje, filtry, čepy, pouzdra, díly za dostupné ceny nabízí firma RENOMAG spol. s r.o. v Brně.
Výroba a opravy hydraulického nářadí pro montážní firmy - lisovací, střihací
Ve společnosti ESTA se zabýváme výrobou lisovacího, stříhacího hydraulického nářadí pro montážní firmy. Provádíme také opravy.
Solární panely včetně solárních zásobníků na teplou vodu - montáž kolektorů
Montáž solárních kolektorů a dodávku panelů včetně solárních zásobníků na teplou vodu včetně montáže příslušné regulace Vám zajistí v Brně odborná firma Ing. Miloš Bartušek.
Stavební stroje, servis a prodej rypadel, bagrů, minibagrů, rypadel, buldozerů
Stavební stroje, rypadla, bagry, minibagry, buldozery, traktorbagry, mobilní drtiče, kvalitní opravy, servis od firmy RENOMAG spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Parkovací a vstupenkové systémy, pokladny, výroba a instalace
Parkovací a vstupenkové systémy, závory, turnikety, pokladny pro parkoviště, nemocnice, sportovní haly či kanceláře vyrábí, prodává a instaluje společnost AS Parking s.r.o., Modřice.
AS Parking s.r.o.
Prodej a servis lesní a zahradní techniky Stihl, Viking
Lesní a zahradní techniku včetně příslušenství, prodej servis, revize a opravy značek Stihl, Viking a B&S zajistí v oblasti Ivančic Miloš Hlaváč
Zakázková výroba kovových výrobků a polotovarů, precizní kovová vrata, brány, schodiště
Kompletní kovovýrobu včetně povrchových úprav Vám zajistí společnost Jiří Florian – kovovýroba z obce Ivančice – Němčice. Zhotovíme do Vašeho domu kovové schodiště, zábradlí i vrata.
Výroba krabiček, obalový materiál - obaly na balení kosmetiky
Obalový materiál, obaly na balení kosmetiky Vám dodá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá výrobou krabiček pro kosmetiku.
Obaly pro potraviny - nepropustný, laminovaný papír krabičky
Výrobu obalů na potraviny z nepropustného laminového papíru zajistí firma Wéčko, s.r.o. Provádí lepení krabiček, výsekové práce a laminování.
Klíčové systémy, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock, Sherlock
Nejrůznější druhy klíčových systémů, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock a Sherlock prodává společnost AD SECURITY s.r.o., sídlící v Brně.
Výroba, lepení krabiček - obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl
Lepením krabiček a obalů pro farmaceutický a kosmetický průmysl se zabývá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která má s výrobou dlouholeté zkušenosti.
Opracování kovů na CNC strojích - kovovýroba, zpracování plechu
Opracování kovů na CNC strojích - kovovýroba, zpracování plechů, trubek, výrobní technologie a svařování od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - výroba vysoké kvality.
Profesionální kovovýroba - lisování plechů a řezání laserem
Profesionální kovovýroba - lisování plechů a řezání laserem, svařování, ohraňování, CNC řezání a CNC stroje u firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - specialista v profesionální kovovýrobě.
Lopaty na sníh, radlice i rozmetadla v prodeji, komunální technika  Brno
Lopaty, hrabla na sníh, radlice, sypače, shrnovací radlice i rozmetadla v prodeji, komunální technika a další příslušenství od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Brně.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Zimní komunální technika - aneb sníh na silnicích je minulost Brno
Zimní komunální technika - aneb sníh na silnicích je minulost, prodej lopat, sněhové radlice a sněhové frézy od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Brně.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment