Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Prodej motorových olejů značek Castrol, Shell, Total
Kvalitní motorové oleje značek Castrol, Shell či Total naleznete na e-shopu a v kamenné prodejně společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Výroba, dodávka otočných stolů  - samostatný celek nebo příslušenství k obráběcím strojům
Výrobou a dodávkou strojírenských otočných stolů se zabývá firma VTL Blansko, a.s. Otočné stoly lze použít jako samostatný funkční celek nebo jako příslušenství k různým obráběcím strojům.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Autorizovaný prodej, e-shop polosyntetických motorových olejů
Oleje a maziva minerální, polosyntetické, syntetické, hydraulické, průmyslové, pro nákladní automobily, aditiva do nafty i benzinu to vše zakoupíte u firmy MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Technické kontroly a revize plynu pro VZV - profesionální kontrola a revize VZV
Firma Moravia Manipul s.r.o. Brno poskytuje služby v oblasti technických kontrol a revizí plynu pro vysokozdvižné vozíky za příznivé ceny a s profesionálním vybavením.
Moravia Manipul, s.r.o.
Svislé soustruhy VTLD – výroba na zakázku včetně dodávky, montáže a servisu
Svislé soustruhy VTLD s pevným rámem nebo pojízdným protálem na zakázku vyrobí, dodá a namontuje a uvede do provozu firma VTL Blansko, a.s. Zajišťujeme i servis svislých soustruhů.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Prodej olejů pro zemědělskou techniku - Shell, Paramo a Mogul
Značkové motorové oleje vhodné pro zemědělskou techniku, jako jsou Shell, Castrol, Mogul či Paramo naleznete u MICRO, s.r.o.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Prodej bubnových sekaček a mulčovačů od českých výrobců – stavebnice DAKR TEKTON a TRITON
Zakoupit bubnové sekačky a mulčovače, dodávané od českých výrobců, můžete u společnosti AGS Ing. Beneš v Židlochovicích u Brna. Oceníte velký výběr stavebnic DAKR TEKTON a TRITON a jejich nástavců.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej motorových olejů a maziv
Pokud hledáte spolehlivého prodejce olejů, motorových olejů a maziv, pak navštivte e-shop či kamennou prodejnu společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Moderní vybavení kanceláře na klíč
Vybavte svou kancelář luxusním moderním nábytkem. Výrobou kvalitního nábytku se v Brně a jeho okolí zabývá truhlářství Woodtech Jiřího Májka.
Jiří Májek Woodtech
Elektronické vstupní systémy ASSA ABLOY – EVVA a digitální kukátka – kvalitní zabezpečení
O zabezpečení objektů prostřednictvím elektronických vstupní systémů ASSA ABLOY – EVVA nebo digitálním kukátkem VEIU – MUL-T-LOCK se postará společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna.
Oleje pro stavební a zemědělské stroje,  průmyslové oleje a maziva
Široký sortiment speciálních olejů vhodných pro stavební a zemědělské stroji i průmyslové oleje a maziva najdete u prodejce MICRO, s.r.o.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Trezory a trezorové dveře pro ochranu a zajištění majetku – montáž, servis a revize
Zajištění dokumentů, financí, zbraní a dalšího majetku prostřednictvím trezorů a trezorových dveří realizuje společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna, která má pobočku i v Praze.
Prodej průmyslových, plastických maziv a motorových olejů
E-shop a kamenná prodejna MICRO, prodejce vysoce kvalitních motorových, průmyslových, plastických, polosyntetických, minerálních, převodových olejů a maziv různých značek.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Kvalitní komunální rozmetadla, pro zimní posyp písku a soli
Nesené nebo tlačené komunální rozmetadlo pro posyp inertními materiály (písek, sůl) v zimním období. Kvalitní produkt a snadný posyp v zimě i celoročně v zemědělství pro průmyslové materiály.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Profesionální elektronický zabezpečovací systém AJAX – detekce vniknutí, vody i požáru
Ochranu rodiny a majetku prostřednictvím bezdrátového zabezpečovacího systému AJAX zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. působící nejen v Praze a Brně.
Tenzometrické snímače sil ATEX a vyhodnocovací jednotky pro výbušná prostředí
Tenzometrické snímače sil a vyhodnocovací jednotky ATEX jsou vhodné především pro prostředí s nebezpečím výbuchu. Pořídíte je od firmy UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
T24, telemetrický systém pro dálkové monitorování a přenos signálů
Přesný telemetrický systém T24 pro dálkový bezdrátový přenos digitálních signálů z čidel a snímačů zprostředkovává firma UTILCELL s.r.o. z Brna.
Nové modely barevných tiskáren Develop a Konica-Minolta
Pokud si chcete pořídit novou barevnou tiskárnu značek Develop nebo Konica-Minolta, obraťte se na společnost Samsontech nedaleko Brna.
Záporové pažení a pažení výkonu – vzdálený monitoring souvztažných sil prostřednictvím zajišťovacích prvků
O vzdálený monitoring souvztažných sil prostřednictvím zajišťovacích prvků, kterými jsou záporové pažení a pažení výkonu se postará společnost UTILCELL, s. r. o. sídlící nedaleko Brna.
Zemědělské stroje pro zemědělce, vinaře  a zahrádkáře Židlochovice
Zemědělské stroje pro farmáře, zemědělce, vinaře a zahrádkáře, zemědělská technika,stoje pro zpracování půdy od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.
Prodej, pronájem i servis kancelářské techniky-tiskárny, kopírky, faxy
O Prodej, pronájem a servis kvalitní kancelářské techniky, jako jsou tiskárny, kopírky a faxy různých druhů, zajistí pro menší i větší klienty z oblasti Brna a Vysočiny společnost SAMSONTECH.
Moderní monitorování sil MONSIL – zjištění teploty, vlhkosti a hmotnosti materiálu v silu
Pokročilý systém monitorování sil MONSIL pro zjištění hmotnosti materiálu v silech a s možností senzorů pro měření ukazatelů teploty, vlhkosti a dalších zajišťuje společnost UTILCELL, s. r. o. z Brna.
Servis a montáže vzduchotechniky a klimatizačních jednotek - Martin Polák
Pan Martin Polák poskytuje v Jihomoravském kraji servis a montáže pro vzduchotechnická zařízení a klimatizační jednotky.
Záruční i pozáruční servis, prodej, pronájem tiskáren
Autorizovaný prodejce laserových i multifunkčních tiskáren značek DEVELOP, Konica Minolta, pronájem , servis tiskáren zajistí na Brněnsku firma Samsontech.