Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Dodávka, montáž plastových oken, dveří REHAU a dalších plastových systémů
Ostravská společnost LOP realizace, s.r.o. se Vám postará o dodávku a montáž plastových oken, dveří a dalších profilových systémů REHAU, které jsou povětrnostně odolné a tepelně i zvukově izolující.
Dodávky vchodových dveří Ostrava, výborné tepelné a zvukově izolační vlastnosti dveří, zabezpečení
Naše firma z Ostravy zajišťuje dodávky vnitřních a venkovních vchodových dveří s vysokou odolností proti vniknutí, mají tepelné a zvukově izolační vlastnosti a originální zpracování moderního designu.
Elektrické konvektory, sálavé panely, topné kabely
Firma SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek se zaměřuje na vytápěcí systémy. Ve svém sortimentu nabízí elektrické konvektory, sálavé panely i topné kabely.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Útulné zimní zahrady z přírodních materiálů - výroba a prodej
Útulné zimní zahrady vyrábí a dodává naše společnost TESKO Kolovrat s.r.o. z Březové na Opavsku. Vytvoříme vám útulné místo, kde můžete trávit volný čas s rodinou po celý rok a za každého počasí.
Lehká hliníková okna, neomezená škála barev - rychlé dodávky a profesionální montáž
Rychlé dodávky a profesionální montáže lehkých hliníkových oken, která si můžete vybrat v neomezených škálách barev Ral, zajišťuje společnost LOP Realizace s.r.o., působící v Ostravě i Frýdku Místku.
Kvalitní produkty značky Schönox - podlahová a obkladová technika
Prodej podlahové a obkladové techniky značky Schönox zajišťuje v Ostravě společnost Profila Trade s.r.o. V našem širokém sortimentu najdete všechny kvalitní produkty značky Schönox.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Infrazářiče Frico pro restaurace, terasy, zahrádky - užijte si tepelnou pohodu i v zimě
Firma SEFEN z Frýdku-Místku vám na zahrádkách, terase a restauraci díky infrazářičům Frico poskytne pohodlí a teplo i v chladném období. Zajistíme dodávku a instalaci v celém Moravskoslezském kraji.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Kvalitní provětrávané fasády, fasádní pláště - montáž i dodávka ve stanovených termínech
Montáž i dodávku kvalitních provětrávaných fasád a fasádních plášťů zajišťuje společnost Lop Realizace s.r.o. se sídlem v Ostravě. Zaručujeme, že celá realizace proběhne ve stanovených termínech.
Koberce, PVC podlaha v rolích a metráží, vinyl dílce - široký sortiment za super ceny
Firma Machů Podlahy Vám zajistí prodej koberců, PVC podlahy a další podlahové krytiny. Náš široký sortiment najdete v Opavě, ale jsme schopni zajistit zákazníky po celém Moravskoslezském kraji.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Prodej a realizace podlah Moravskoslezský kraj
Prodej podlahových krytin, montáže a realizace podlah, tradiční i moderní podlahové krytiny, podlahy Ostrava, pokládka podlah společností Avatar group, s.r.o.
Avatar group, s.r.o.
Prodej koberců Ostrava, kusové, bytové, zátěžové koberce, běhouny, PVC, obšívání koberců
V naší prodejně v Ostravě nabízíme koberce a kvalitní PVC Belgické výroby a jsou také v různých šířích, dále nabízíme běhouny a kusové koberce za příjemné ceny po celý rok.
Prodej stavební chemie PCI - lepidla na obklady i dlažbu, spárovací hmoty, izolace
Sháníte-li kvalitní stavební chemii, přijďte navštívit prodejnu společnosti Profila Trade s.r.o. v Ostravě, Brně, Olomouci i Praze, kde si můžete vybrat z širokého sortimentu stavební chemie PCI.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Nepravidelné dlažby z přírodního kamene vytvoří na Vaší zahradě stylovou cestičku či chodník
Velký výběr neformátovaných (nepravidelných) dlažeb z přírodního kamene různých typů prodává firma ABC service ve Frýdku-Místku, v blízkosti Ostravy či na svém eshopu. Vhodné ke stavbě cest a teras.
Ocelová potrubí s příslušenstvím Ostrava, prodej ocelových bezešvých trubek, délka dle klienta
Dodáváme ocelová potrubí s příslušenstvím do všech odvětví průmyslu, prodej ocelových bezešvých trubek, potrubních komponent a kompletních ocelových potrubních sítí.
Zajímavé a poutavé obklady na plot či fasádu domu z přírodního kamene nepravidelného tvaru
Neformátované obklady z přírodního kamene jsou velmi oblíbené při stavbě či rekonstrukci domů a zděných plotů. Firma ABC service ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy, se zaměřuje na prodej těchto obkladů.
Vytápění pro vaši domácnost, firmu nebo průmyslový objekt
Moravskoslezská společnost zabývající se topnými systémy a vytápěním pro vaše obydlí, společnosti či jiné objekty – to je HEGAs s.r.o.
HEGAs, s.r.o. topné systémy
Světlíky pro každou budovu, dodávka, montáž i rekonstrukce
Rekonstrukce, dodávka a montáž světlíků a prosvětlovacích prvků. Rekonstrukce zasklení světlíků. Perfektní servis a vysoká kvalita od společnosti Luděk Tošenovjan.
Čerpání betonu a betonových směsí až do výšky 32 metrů
Společnost Andrla CZ s.r.o. zajišťuje čerpání betonu a betonových směsí mobilními čerpadly s dosahem výložníku až 32 metrů. Působíme převážně v Moravskoslezském kraji, zejména pak v Opavě a okolí.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Kobercové čtverce - zátěžové a kancelářské koberce do bytů i kanceláří
Firma Machů Podlahy se zabývá pokládkou a prodejem čtvercových koberců, které se hodí do kanceláří, bytů i na prodejny. Zátěžové kancelářské koberce, moderní design a snadná instalace i údržba.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Protipožární dveře a stěny Ostrava, požární prosklené a plné dveře a stěny ze dřeva i oceli
Nabízíme výrobu požárních prosklených a plných dveří a stěn, v provedení ze dřeva i oceli a to v typizovaných i atypických rozměrech.
Ploty a plotové systémy z umělého kamene a betonu – prodej, e-shop
Plotové systémy z umělého kamene se vyznačují jednoduchou montáží. ABC service, obchodní společnost s.r.o. ve Frýdku-Místku prodává betonové ploty, které si můžete také pohodlně objednat na e-shopu.
Kvalitní zaměření a montáž střešních oken v půdních prostorech a podkroví
Střešní okna Vám pomohou proměnit Váš půdní prostor na krásné bydlení. Zaručují komfortní a bezpečné užívání podkroví a dokáží ho změnit na plně funkční pracovní či odpočinkové prostory.
Ing. Petr Kazický Intezo
Prodej hoblovaných modřínových a smrkových desek v různých rozměrech
Kvalitní hoblované modřínové a smrkové desky v různých rozměrech prodává společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, zabývající se dodávkou stavebního dřeva a stavebně truhlářských výrobků.
Prodej, e-shop koberců - kusové, dětské, metrážové, běhouny, kobercové čtverce
Podívejte se na e-shop ostravské společnosti FLOMAT s.r.o., kde naleznete ucelený sortiment koberců, nášlapů, předložek a dalšího příslušenství od prověřených českých i zahraničních dodavatelů.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Sádrokraton, sádrokartonové profily a příslušenství – závěsné, spojovací prvky
Veškerý potřebný materiál pro sádrokartonářské práce pořídíte v prodejně FEGIP materiály s.r.o. Prodáváme sádrokarton Rigips a Knauf včetně příslušenství, závěsných a spojovacích prvků.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín