Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Eurookna s okenní klikou SecuForte jsou nejlepší volbou pro ochranu proti vloupání
Hledáte kvalitní eurookna pro Váš dům, které Vám zároveň poskytnou ochranu proti vloupání? Pak oslovte českou firmu HON-okna, dveře z Opavy, která vyrábí kvalitní eurookna s okenní klikou SecuForte.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Rychlá výměna, rekonstrukce a oprava plynovodu, ropovodu, potrubí
Poskytováním kvalifikovaných a spolehlivých služeb v oblasti výměny, rekonstrukce a oprav plynovodů, ropovodů a potrubí se zabývá společnost GLUMBÍK s.r.o., působící na trhu již od roku 1991.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Profesionální technologie Schlüter Bekotec Therm pro kvalitní a bezpečné podlahové konstrukce
Profesionální technologii Schlüter Bekotec Therm určenou pro kvalitní a bezpečné podlahové konstrukce, zajišťuje firma Profila Trade s.r.o. v Ostravě, která nabízí široký sortiment obkladové techniky.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Výroba a prodej betonových výrobků, betonové ploty, dlažby a obrubníky
Společnost ŠKVÁRA produkt, s.r.o. se věnuje výrobě a prodeji betonových výrobků. V našem sortimentu naleznete betonové ploty, dlažby, obrubníky, zatravňovací panely či odvodňovací systémy.
ŠKVÁRA produkt, s.r.o. betonové ploty
Moderní skleněné obklady za kuchyňskou linku nebo do koupelny – jednobarevné, s grafickým motivem
Jednoduchá údržba, jednolitý povrch bez spár a designový vzhled – to jsou výhody skleněných obkladků za kuchyňskou plochu nebo do koupelny, které dodává Sklenářství Kohoutek s.r.o. z Ostravy.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Izolované ocelové profily - Industriální architektura historických budov i občanské výstavby
Profilová řada izolovaných ocelových profilů ARTE k výrobě přesných replik památkově chráněných oken pro industriální architekturu a také pro využití i v občanské výstavbě.
Vinylové podlahy, PVC podlahy, linoleum - řešení na míru
O vinylové, PVC podlahy i linoleum se Vám postará podlahářství Tom&Ka s.r.o. z Opavy. Zajistíme Vám řešení na míru - přijedeme, zaměříme a vytvoříme cenovou nabídku zdarma!
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Výstavba, rekonstrukce, opravy komunikací, silnic a chodníků
Výstavbu, rekonstrukci i opravy komunikací, silnic a chodníků v Ostravě, to vše pro Vás realizuje česká firma JANKOSTAV s.r.o., která se již více než 30 let zaměřuje na provádění dopravních staveb.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Plastové podlahy, PVC dlažba Fortelock, vinylové dlaždice - prodej, eshop
Ostravská společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje prodej a e-shop plastových vinylových dlaždic Fortelock, které se snadno instalují, jednoduše udržují a skvěle vypadají.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Obrovský výběr stavebnin – fasády, izolace, komíny, dveře, dlažby a mnoho dalšího
Bohatý výběr stavebnin jako jsou fasády, izolace, betonové bloky, komíny, dveře a zárubně, dlažba, nářadí a mnoho dalšího má ve svém sortimentu společnost STAVEBNINY ANDRLA s.r.o. z Opavy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Vše pro stavbu kanalizace – betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy
Kompletní sortiment materiálů pro stavbu a rekonstrukci kanalizace Vám zajistí firma DILES company s.r.o. v Ostravě. Kvalitní betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy a další materiály.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Volná pokládka kvalitní střešní terasy s odvodem vody - produkty Schlüter
Volnou pokládku kvalitní střešní terasy s odvodem vody jednoduše zrealizujete díky produktům Schlüter, které dodává společnost Profila Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 - montáž na lištu DIN
Specialista v oblasti měření a úspory elektrické energie firma DK-ELVIS s.r.o. Vám přináší třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 s montáží na lištu DIN.
DK-ELVIS s.r.o.
Venkovní i vnitřní čistící zóny a rohože – gumové, plastové, kokosové, zátěžové i kovové
Vstupní čistící zóny vnitřní i venkovní jsou nedílnou součástí domů, bytů i veřejných budov. U firmy FLOMAT s.r.o. můžete vybírat z širokého sortimentu rohoží – plastové, kokosové, gumové, kovové atd.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Kotevní technika - šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu, lehčených materiálů a jiný spojovací materiál seženete ve firmě Jakub Kokeš CZ, s.r.o., která prodává široký sortiment kotevní techniky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
PUR pěna pro nástřik totální plošné izolace Penosil - izolace garáží, ventilace, potrubí
Potřebujete izolaci vrat, garáže, balkónu, nádrže, lodě nebo ventilace? Pak je nejlepším řešením PUR pěna EasySpray PENOSIL pro nástřik totální plošné izolace - zakoupíte ji v prodejně DUMAG v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výroba rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku dle přání klienta
Pro výrobu rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku, přesně dle Vašich potřeb kontaktujte společnost DK-ELVIS s.r.o., která sídlí v Ostravě. Vhodné pro všechna odvětví průmyslu.
DK-ELVIS s.r.o.
Rychlá a profesionální výstavba, dodávka, montáž plynovodů a ropovodů
Rychlou a profesionální výstavbu, dodávku a montáž ropovodů a plynovodů provádí společnost Glumbík s.r.o. v Ostravě, ale působí po celé Moravě.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Charakteristiky vlastností požární odolnosti požárních uzávěrů
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na dodávku a montáž protipožárních ocelových dveří a stěn aby jste mohli chránit svůj domov, kancelář či velkosklad proti ohni a jeho ničivým účinkům.
Gumové dlaždice vhodné pro dopadové plochy hřišť, tělocvičen i venkovních sportovišť
Pro stavbu či rekonstrukci hřišť, tělocvičen či venkovních sportovišť jsou vhodné dopadové plochy z gumových dlaždic a dlažeb. Najdete je na eshopu společnosti FLOMAT s.r.o. se sídlem v Ostravě.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Kanalizační potrubí PVC, kameninové, litinové odpadní - bezpečné, s dlouhou životností
Kameninové, litinové či PVC kanalizační potrubí, splňující ty nejvyšší požadavky na bezpečnost a dlouhou životnost najdete u společnosti DILES Company s.r.o. z Ostravy.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Kvalitní výstavba, rekonstrukce, montáž, oprava plynovodů a ropovodů
Profesionální a kvalitní výstavbu, rekonstrukci a opravu plynovodů a ropovodů zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a disponuje kvalifikovaným personálem.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Výroba certifikovaných panelových vchodových dveří s odolností proti vloupání
Certifikované panelové vchodové dveře pro domy a byty vyrábí firma VKV-MARKET, spol. s r.o. V Opavě, Olomouci dodáváme kvalitní dveře s odolností proti vloupání a velkou tepelnou úsporou.
Dekorativní ukončení obkladů, stěn a vnějších rohů zajistí profily Schlüter-TRENDLINE
Prodej profilů Schlüter-TRENDLINE, které slouží jako dekorativní ukončení a ochrana obkladů, stěn a vnějších rohů z keramiky a přírodního kamene, zajistí firma Profila Trade s.r.o. v e-shopu.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Rozvaděče, elektroměry, elektroinstalační materiál - prodej, servis
Hledáte-li firmu, která se zabývá prodejem a servisem rozvaděčů, elektroměrů a elektroinstalačního materiálu, pak společnost DK-ELVIS s.r.o. z Ostravy pro Vás bude ta správná volba.
DK-ELVIS s.r.o.