Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Dveře zabudované, posuvné, skryté bez zárubní - návrh, dodávka včetně montáže
Návrhem a dodávkou včetně montáže dveří se zabývá BODINGER s.r.o. v Ostravě. Specializují se na kompletní řešení interiérů a vybavení bytů i domů. Postarají se, aby Váš domov byl útulný a moderní.
BODINGER s.r.o.
Velký výběr fitness rohoží, podlah, podložek pod stroje a na cvičeni pro domácí i veřejné tělocvičny
Fitness rohože, podlahy, podložky pod stroje a na cvičení, gumové dlaždice i žíněnky, které využijete při zařizování domácích i veřejných posiloven či tělocvičen, objednávejte na eshopu FLOMAT s.r.o.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Kvalitní ochrana dřeva – nátěry na dřevo, lazury a oleje značek Remmers, Sokrates a dalších
Kvalitní nátěry na dřevo, lazury, oleje, vosky, krycí emaily a další přípravky značek Sokrates, Remmers a dalších naleznete na prodejně firmy KMB barvy s.r.o. v Havířově- Šumbarku.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s velkým objemem a délkou hadice za přijatelnou cenu
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s délkou hadice až 60 metrů za přijatelnou cenu v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji zajišťuje společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Parketové podlahy – pokládka nových parket, renovace a broušení parket
Komplexní servis parketových podlah, jako je pokládka nových parket nebo renovace a broušení starých parketových podlah poskytuje v okolí Opavy Podlahářství Tom&Ka s.r.o.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Sypaná izolace podlah a stropů - recyklovatelný nehořlavý polystyrén
Hledáte-li spolehlivou a efektivní izolaci pro Vaši podlahu nebo strop, objednejte si sypanou izolaci z polystyrenu u specialistů v naší firmě De.Mann působící na Ostravsku, Olomoucku a Zlínsku.
De.Mann Group s.r.o.
Pneumaticky ovládané sedlové, kulové ventily a klapky z kvalitních materiálů
Dodavatelem pneumaticky ovládaných sedlových i kulových ventilů a klapek z těch nejkvalitnějších materiálů je společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Koupelnové panely Campaver s ventilací a akumulací tepla ze skla
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku - Místku vám nabízí spolehlivé koupelnové panely ze skla Campaver s ventilací a akumulací tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Oficiální distributor produktů Aventics, dodáváme pneumatické válce, filtry-regulátory, manometry atd.
Pneumatické válce, filtr-regulátory, hadice, ventily a další produkty Aventics, dříve Bosch Rexroth Pneumatika, najdete u firmy Romana Juříka v Ostravě, který se stal jejich oficiálním distributorem.
Roman Juřík
Barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
V našem specializovaný velkoobchodě nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě naleznete kvalitní barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej, velkoobchod trubek a příslušenství - kolena, redukce, T-kusy, dna, příruby
Trubky a veškeré příslušenství k trubkám můžete za dostupné ceny zakoupit u společnosti Mikra Metal s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a hliníku.
Profesionální montáž, oprava - plynovody, ropovody, produktovody
Profesionální montáž a opravu plynovodů, ropovodů i produktovodů zajišťuje společnost GLUMBÍK s.r.o. v Ostravě, která se řadí mezi nejvýznamnější v této oblasti a má dlouholeté zkušenosti.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Industriální okna do starých hal, loftů, továren a jiných objektů – výroba industriálních okenních konstrukcí
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu a instalaci industriálních oken do továrních hal, loftových bytů a dalších objektů. Okenní konstrukce s extrémně štíhlou šířkou ocelových profilů.
Prodej barevných kovů - nerez, měď, hliník, bronz v naší hale a za skvělé ceny
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonátu nakoupíte pohodlně v nové hale společnosti GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Bezpečná a odolná podlahová konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací
Bezpečné a odolné podlahové konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací dodává společnost PROFILA TRADE s.r.o., která se specializuje na kvalitní obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Rozvoz betonových směsí - vlastní výroba a speciální domíchávače pro přepravu betonu
Společnost Andrla CZ s.r.o je mimo jiné Betonárna, a vyrábí si vlastní betonové směsi, které Vám rozveze v Opavě a okolí. Firma má k dispozici speciální vozy, kterými zajistí rychlý transport betonu.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Okenní kliky s bezpečnostní technologií SecuForte®  jako nejlepší ochrana domu proti vloupání
Chraňte váš dům proti vloupání. Firma HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy dodává okenní kliky s technologií SecuForte®, které vám pomohou problém se zabezpečením eurooken a dveří vyřešit.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Kvalitní revize kotlů, krbových kamen a vložek na tuhá i pevná paliva
Profesionální revizi u kotlů, krbových vložek na tuhá a pevná paliva vám obstará a zrealizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, a to ve městech Frýdek Místek, Ostrava a Nový Jičín.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Podlahářství Opava - podlahové krytiny, koberce, vinylové podlahy, dřevěné podlahy
Prodejem a pokládkou podlahových krytin se zabývá společnost Tom&Ka s.r.o. z Opavy, která má dlouholeté zkušenosti a pravidelně školené podlaháře s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Prodej antivibračních tlumících rohoží, desek z  pryžového granulátu – vybírejte online na eshopu
Prodej antivibračních tlumících elastických rohoží (desek) zajistí společnost FLOMAT s.r.o. na svém eshopu za skvělé ceny. Rohože jsou vyrobené z pryžového granulátu, tlumí nárazy i hluk.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Prodej a dodávka potrubí kanalizace a vodovody – PVC, PE a PP roury a tvarovky
PVC, PE, PP roury, tvarovky a potrubí pro rekonstrukce i výstavbu kanalizací i vodovodů dodává spolehlivá firma DILES Company s.r.o. v Ostravě i s dobrou dostupností na Karvinsku.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Vodou ředitelná jednovrstvá barva Aquarex na kov, plechové střechy, okapy, ploty, vrata
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde si v jeho sortimentu můžete vybrat také vodouředitelnou jednovrstvou barvu Aquarex na plechové střechy, okapy, ploty i vrata.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Hydranty nadzemní i podzemí, výtokové stojany ejektorové – prodej na eshopu za příznivé ceny
Hydranty nadzemní a podzemní, dále výtokové stojany ejektorové, dostupné v několika délkových provedení, prodává na svém eshopu společnost Roman Juřík se sídlem v Ostravě.
Roman Juřík
Příruby, ocelová trubková dna, trubkové oblouky a ohyby – prodej
Spolehlivým dodavatelem, který se zabývá prodejem potrubních dílů – konkrétně příruby, ocelová trubková dna, trubkové oblouky a ohyby, přechody – je společnost General Trading Gate CZ, s.r.o.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Eurookna s okenní klikou SecuForte jsou nejlepší volbou pro ochranu proti vloupání
Hledáte kvalitní eurookna pro Váš dům, které Vám zároveň poskytnou ochranu proti vloupání? Pak oslovte českou firmu HON-okna, dveře z Opavy, která vyrábí kvalitní eurookna s okenní klikou SecuForte.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří