Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej nových náhradních dílů značek Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego a Weishaupt
Prodejem náhradních dílů – hořáky, ventily, elektrody, filtry atd., se zabývá společnost PIRES s.r.o. Třinec. K dostání jsou značky Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego, Weishaupt a další.
PIRES s.r.o.
Prodej bezešvých trubek a následný pozink potrubí bezešvého i svařovaného
Prodejem a pozinkováním bezešvých trubek a svařovaného potrubí se zabývá společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, specializovaný dodavatel potrubí a potrubních dílů.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Impregnace dřeva – účinná ochrana střešních krovů před škůdci
Díky impregnaci dřeva ochráníte vaši střechu nejen před nechtěnými dřevokaznými škůdci, ale také vaše finance spojené s případnou sanací napadeného neošetřeného dřeva.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Vysoce kvalitní dekorativní barvy a omítky Francesco Guardi – efekt rosy, rzi, vápenný štuk
Exkluzivní dekorativní barvy a omítky Francesco Guardi s efektem rosy, rzi, betonu nebo vápenného štuku potěší milovníky originálních interiérů – na prodejnách KMB barvy s.r.o. v Havířově a Ostravě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Široký výběr kvalitních ventilů ASCO vyberete na eshopu
Roman Juřík je distributorem značky ASCO, jednoho z největších výrobců solenoidových ventilů. Na našem eshopu najdete solenoidové a vzduchem ovládané ventily pro nejrůznější využití.
Roman Juřík
Interiérová barva Caparol SAMTEX 3 v top kvalitě - aplikace bez škrábání malby
Prodej a tónování barev zajišťuje v Opavě, Krnově naše společnost ABC barvy s.r.o. Vyzkoušejte interiérovou barvu Caparol SAMTEX 3 v top kvalitě, kterou lze aplikovat bez škrábání starší malby.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Přístřešky obloukové, šikmé, kryté stání pro auto - výroba, montáž
S přístřešky obloukovými i šikmými pro kryté stání vaše auta se můžete obrátit na společnost H&P Polykarbonáty, která se specializuje na jejich výrobu i montáž v okolí Ostravy, Karviné, Frýdku Místku.
H&P Polykarbonáty
Venkovní barvy na dřevo, kov, beton i kámen a další produkty pro vaši zahradu
Venkovní barvy na dřevo, kov, beton i kámen a další produkty pro vaši zahradu Vám nabídne firma SILESIA COLOR OSTRAVA.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Pigmenty do epoxidové pryskyřice, 3D resinů - nakupte přes eshop a na prodejně od specialistů
Dopler Studio jsou specialisté na barvy, laky a nátěry. Na eshopu a na provozovně v Ostravě máme k prodeji i pigmenty do pryskyřic a 3D resinů. Rádi Vám poradíme s výběrem.
Dopler Studio Barvy, laky
Vyberte si u nás vodovodní potrubí a tvarovky z PVC, PE, PP, litiny nebo z oceli
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy dodává kvalitní vodovodní potrubí a tvarovky z litiny, oceli, PVC, PE a PP materiálu. Poskytují i další sortiment potřebný pro stavbu vodovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Posuvně sklopné dveře - moderní balkónové dveře, které zajistí více světla a prostoru
Užíjte si více prostoru i slunečního svitu díky novým a moderním balkónovým dveřím. Společnost Baran-FMB, spol. s r.o. nabízí posuvně sklopné dveře, které se jsou navrhnuty podle nejnovějších trendů.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Fasádní barvy pro venkovní nátěry omítek, fasád a zdiva včetně namíchaní odstínu za super ceny
Fasádní barvy pro venkovní nátěry omítek, fasád a zdiva s výbornou krycí schopností seženete u Barvy - laky komplet v Opavě. Máme všechny značky fasádních barev za super ceny včetně míchacího centra.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Prodej potrubního příslušenství z oceli - příruby, trubkové oblouky, ohyby, přechody, T-kusy
Společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. je významným dodavatelem potrubí, potrubních dílů a příslušenství, které využijete především v plynárenství, energetice, stavebnictví a petrochemii.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Odolné nátěry, barvy, spreje Raptor - ochrana proti korozi a slunečnímu záření
Dopler Studio na svém eshopu a na prodejně v Ostravě nabízí k prodeji ochranný nátěr, barvy a spreje na kov značky Raptor. Přípravky jsou vhodné na přívěsy, zábradlí, schody a další kovové materiály.
Dopler Studio Barvy, laky
Kotelny, výměníkové stanice, vzduchotechnické zařízení - návrh, dodávka, instalace
Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě zajišťuje kompletní dodávky a odbornou instalaci kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.
PROSPECT spol. s r.o.
Zimní zahrady, zádveří a zábradlí z kvalitního a odolného polykarbonátu
Výrobu a montáž zimních zahrad, zádveří, zábradlí a skleníků z polykarbonátu, který je velmi odolný a kvalitní, zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty s.r.o. v Ostravě a ve Frýdku-Místku.
H&P Polykarbonáty
Moderní lepení obkladů a dlažby - MAMUT GLUE FLEXI S2 extrémně flexibilní lepidlo
Hledáte nejlepší a nejrychlejší řešení pro lepení obkladů a dlažeb? Vsaďte na moderní lepení s extrémně flexibilním lepidlem MAMUT GLUE FLEXI S2!
Výkonný sporák na tuhá paliva - moderní a elegantní
Pokud hledáte kvalitní a praktický sporák na tuhá paliva, zaujme Vás model KVS Moravia 9170 Oliver. Jedná se o moderní a elegantní sporák, který má robustní konstrukci z oceli a litiny.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Rychlá montáž a výměna lamelových clon s plastovou lištou QM – PVC lamely ušetří Vaše náklady
Rychlou montáž i snadnou výměnu plastových lamel zajistí společnost Portaflex s.r.o. se sídlem v Ostravě. PVC clony s plastovou lištou QM ušetří Vaše náklady při pořízení i údržbě a brání úniku tepla.
Portaflex s.r.o.
Výroba a prodej betonových silničních panelů
Moderním a efektivním řešením výstavby dočasných komunikací nebo parkovací ploch jsou betonové silniční panely. Silniční panely vyrábí a dodává firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Exteriérové vchodové dveře - vstupní dveře s moderním vzhledem a bezpečnostním kováním
Společnost Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy vyrábí, prodává a montuje bezpečnostní exteriérové vchodové dveře s moderním vhledem.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Rychlé kotvení do různých materiálů zajistí polyesterové a vinylesterové chemické kotvy
Chemické kotvy na bázi polyesterových a vinylesterových pryskyřic, sloužící k rychlému a snadnému kotvení do různých typů podkladů, prodává firma Den Braven Czech and Slovak a.s.
Střešní světlíky pro průmyslové stavby - kvalitní prosvětlení objektů
Stavební společnost Brozire z Ostravy zajišťuje výrobu světlíků pro průmyslové stavby. Provádíme kompletní výrobu i montáž. Díky kvalitním profilům zajišťujeme dlouhou záruku.
Provětrávaná, odvětrávaná fasáda z HPL desek - zateplení bez plísní a vlhkosti
Provětrávaná či odvětrávaná fasáda z HPL desek je chytrá fasáda, která má spoustu výhod - její realizaci provádí společnost H&P Polykarbonáty působící v Ostravě, Frýdku Místku a okolí.
H&P Polykarbonáty
Návrh vhodného řešení i instalace elektrického podlahového vytápění firmy Fénix
Návrhem vhodného řešení i instalací elektrického podlahového vytápění firmy FENIX se zabývá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. v okolí Havířova, Karviné a Frýdku-Místku.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.