Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Stavební materiál, nářadí, železářství i stavební chemie od Stavebniny TOFEL
Stavebniny TOFEL z Frenštátu pod Radhoštěm pro Vás nabízí široký sortiment stavebního materiálu a výrobků pro stavění, betonování, sváření nebo spojování.
Plynové kotle a tepelná čerpadla pro rodinné i bytové domy - Maratop
Společnost Maratop z Frýdku-Místku poskytuje služby v oblasti prodeje a montáži plynových kotlů a tepelných čerpadel pro rodinné nebo bytové domy i firmy.
Dodávka i montáž potrubních rozvodů vody, páry, vzduchu a tepla i rekonstrukce kotelen
O dodávku a montáž potrubních rozvodů vody, vzduchu, páry i tepla se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. sídlící v Třinci. Rovněž zajistí rekonstrukce kotelen atd.
Jedinečné betonové bloky jako dočasná stavba i bez nutnosti stavebního povolení
Optimální řešení v oblasti dočasných staveb i bez nutnosti stavebního povolení, vám zajistí dobře známá firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy, která nově poskytuje pro tyto účely jedinečné betonové bloky.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.
Plastová okna pětikomorová i šestikomorová - dodávka a montáž od odborníků
Potřebujete-li zajistit dodávku pětikomorových či šestikomorových plastových oken, neváhejte se obrátit na ostravskou firmu Eko-Okna, která se Vám postará také o profesionální montáž.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Kontaktní drenáž a separace s potěrem a drenážní rohoží Schlüter pro střešní terasy
Kontaktní drenáže a separace s potěrem a drenážní rohoží značky Schlüter pro střešní terasy prodává ve svém velkoobchodě společnost PROFILA TRADE s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Kvalitní okna, dveře a schodiště od renomovaných českých i světových značek
Společnost DEOS se zaměřuje na prodej a montáž vyplní pro stavební otvory, jako jsou okna, dveře a schodiště, ale i seženete od nich i zábradlí nebo garážová vrata.
Plastové plotovky z recyklovaného plastu s dlouhou životností a za nízkou cenu, eshop
Plastové plotovky z recyklovaného plastu, které vynikají dlouhou životností a vhodné pro stavbu bezúdržbových plotů, prodává na svém eshopu firma ABC service s.r.o. za přijatelně nízké ceny.
Realizace betonových podlah, betonové desky, česané betony anhydritových podlah, betonové potěry
Firma Roman Nevrkla se sídlem ve Velkých Heralticích v okrese Opava se zabývá realizací betonových podlah. Betonujeme také základové desky rodinných domů.
Velkoobchod - průmyslové armatury, tlakem ovládané ventily, šoupátka
Průmyslové armatury, tlakem ovládané ventily a spoustu dalších výrobků, které uplatníte v průmyslových odvětvích nabízí firma Roman Jiřík, zabývající se prodejem armaturního zařízení.
Roman Juřík
Plastová okna i dveře se zárukou kvality a funkčnosti - výroba, prodej
Plastová okna a dveře se zárukou kvality a funkčnosti seženete ve firmě Pavel Knězek, kde se specializují na výrobu a prodej plastových oken a dveří s realizací nejen ve Frýdku-Místku a Odrách.
Pavel Knězek, s.r.o.
Výměna, montáž a servis plastových oken – 5-ti komorový a 6-ti komorový profilový systém
Výměnu, montáž, dodávku nebo servis plastových oken za příznivé ceny (5-ti komorová a 6-ti komorová) zajistí firma Eko-Okna, působící v okolí Ostravě a Frýdku -Místku.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Podhrabové desky a patní kostky z betonu pro ploty z latí, kovových sítí i pletiva
Pro ploty stavěné z latí, kovových sítí či pletiva dodává firma ABC service s.r.o. ve Frýdku Místku podhrabové desky i patní kostky z betonu, díky kterým bude váš plot kvalitní, bezpečný a celistvý.
Elektromontáže a prodej elektroinstalačního materiálu a klimatizací od Q - ELEKTRIK a.s.
Společnost Q - ELEKTRIK a.s. z Ostravy se již 30 let zabývá elektromontážními prácemi a prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací a neželezných kovů.
Vodou omyvatelná omítka IZONIL Hard - prodej stavebního materiálu
Omítku IZONIL Hard je nově možné zakoupit v Brance u Opavy ve stavebninách ANDRLA s.r.o. Stavebniny Andrla Vám poskytnou prodej stavebního materiálu, hydroizolace a dalšího stavebního sortimentu.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Potřeby všeho druhu pro kutily, chataře a zahrádkáře a specializované železářství
Železářský sortiment a potřeby pro kutily, chataře i zahrádkaře prodává firma STORES-Bruntál, s.r.o. Přijďte si vybrat do specializovaného železářství, které je v blízkém dosahu Rýmařova.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Interiérové a fasádní barvy - míchání barev ze 180 odstínů
Naše firma Stavebniny Andrla, s.r.o., nabízí interierové a fasádní barvy. Také poskytujeme míchání barev ze 180 odstínů.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Výroba betonových plotů, betonových a okrasných prvků Frýdek-Místek, široký sortiment dlažeb, obrubníků, prvků pro odvodnění aj.
Firma Škvára Produkt s.r.o. se již od roku 1992 zabývá výrobou především betonových plotů a také betonových a okrasných prvků. Sídlíme ve vlastních výrobních prostorách ve Frýdku-Místku.
ŠKVÁRA produkt, s.r.o. betonové ploty
Vyřízení dotace pro solární ohřev TUV a přitápění v rámci Nová Zelená úsporám – dodávky i montáže
S vyřízením dotací pro solární ohřev TUV a přitápění v rámci Nová Zelená úsporám, i s jejich realizací, Vám pomůže firma Dotace pro rodinné domy Roman Lupík v okolí Frýdku, Ostravy i Nového Jičína.
Dotace Roman Lupík
Český výrobce skládacích prosklených dveří   - pro více světla ve Vašem domě
Firma TESKO KOLOVRAT je tradičním českým výrobcem skládacích a posuvných dveří a zimních zahrad. Působíme v okolí Opavy a Ostravy, a pomůžeme Vám s výstavbou velkých prosklených ploch ve Vašem domě.
Skleněné obklady a zástěny do kuchyně na míru - moderní sklo za kuchyňskou linku
Naše firma Grafické sklo dodává zástěny a skleněné obklady kuchyní na míru. Vyberte si grafický motiv za kuchyňskou linku a oživte jakýkoliv interiér. Působíme v Opavě, Ostravě a celém MS kraji.
Univerzální barvy na dřevo i kov - pro ošetření dřeva a kovu v interiéru i exteriéru
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě Vám přináší jednu barvu na vše. Jedná se o barvu Univerzál, která je vhodná na dřevo i kov v interiéru i exteriéru.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej štěrku, drceného kameniva a písku Opava - opavská štěrkovna, sypký materiál
Firma POMP Vlaštovičky s.r.o. zajišťuje prodej štěrku, štěrkopísků, písku, drceného kameniva a strusky regionu Opava.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Úprava, filtrace dešťové vody, IRM systém, domácí vodárny
Specialistou na úpravu, filtraci a využití dešťové vody je společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., která realizuje také prodej domácích vodáren, IRM systémů, tlakových nádob a čerpadel.