Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej barevných kovů - nerez, měď, hliník, bronz v naší hale a za skvělé ceny
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonátu nakoupíte pohodlně v nové hale společnosti GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Venkovní mrazuvzdorná dlažba na terasy, balkóny a chodníky a vnitřní obklady a dlažby - prodej
Široký sortiment obkladů a dlažeb zakoupíte v okolí Znojma v prodejně stavebnin firmy Ekoček. Prodáváme vnitřní obklady a dlažbu ale i mrazuvzdornou dlažbu pro venkovní použití.
Stavebniny EKOČEK
Kvalitní české spárovky za výhodnou cenu z Moravy - rychlý nákup přes eshop
Kvalitní spárovky napojované, průběžné pořídíte snadno přes eshop firmy BRENUS z Polešovic u Uherského Hradiště. Vybírejte spárovky dubové, bukové, jasanové, javorové i jiných dřevin za výhodnou cenu.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Stavebniny Pardubice - Dolur - velkoobchod stavebního materiálu
Pro ty co staví, máme skvělou nabídku stavebního materiálu včetně sádrokartonů, izolačních materiálů, střešních prvků a kanalizace.
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Bezpečná a odolná podlahová konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací
Bezpečné a odolné podlahové konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací dodává společnost PROFILA TRADE s.r.o., která se specializuje na kvalitní obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Rozvoz betonových směsí - vlastní výroba a speciální domíchávače pro přepravu betonu
Společnost Andrla CZ s.r.o je mimo jiné Betonárna, a vyrábí si vlastní betonové směsi, které Vám rozveze v Opavě a okolí. Firma má k dispozici speciální vozy, kterými zajistí rychlý transport betonu.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Interiérové barvy Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací - míchání barev
Velký výběr interiérových barev Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací naleznete na prodejnách firmy Král - barvy v Hranicích nebo Drahotuších. Barvy vám také rádi namícháme dle vašeho přání.
Král - barvy, s.r.o.
Okenní kliky s bezpečnostní technologií SecuForte®  jako nejlepší ochrana domu proti vloupání
Chraňte váš dům proti vloupání. Firma HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy dodává okenní kliky s technologií SecuForte®, které vám pomohou problém se zabezpečením eurooken a dveří vyřešit.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Samolepící vinylové podlahové čtverce Deco floor – věrná imitace kamenných, dřevěných a kachličkovitých vzorů dlaždic
Pomocí samolepících podlahových tapet rychle a levně zrenovujete starou podlahu. Podlahové čtverce Deco floor s věrnou imitací dřeva, kamene nebo kachliček prodává Kupsi u Kupsy, s.r.o. z Boskovic.
Kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli
Předcházejte škodám na potrubí vlivem smršťování. Řešením jsou kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli. Dodavatelem v regionu Zlín je firma Macroflex.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Materiál pro suchou výstavbu – sádrokartonové desky, profily, tmely, tepelná izolace
Veškerý potřebný materiál pro suchou výstavbu, jako jsou sádrokartonové desky, profily, tmely a tepelná izolace a další příslušenství za výhodné ceny prodávají Stavebniny Ekoček.
Stavebniny EKOČEK
Široký výběr rozpojovacích skříní pro venkovní vedení - spolehlivost a flexibilita pro vaši bezpečnost a projekt!
Objednejte si kvalitní rozpojovací jistící skříně pro venkovní vedení od společnosti Elplast - KPZ Rokycany, spol. s r. o., nabízíme široký výběr typů skříní s různými technickými parametry.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Výroba stavebních hmot Jablonec nad Nisou - produkty pro pevné základy a snadnou instalaci
Tomeš-výroba stavebních hmot s.r.o. je společnost, která se specializuje na výrobu různých druhů stavebních materiálů, jako jsou například beton, malta a sádra.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Kvalitní revize kotlů, krbových kamen a vložek na tuhá i pevná paliva
Profesionální revizi u kotlů, krbových vložek na tuhá a pevná paliva vám obstará a zrealizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, a to ve městech Frýdek Místek, Ostrava a Nový Jičín.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Podlahářství Opava - podlahové krytiny, koberce, vinylové podlahy, dřevěné podlahy
Prodejem a pokládkou podlahových krytin se zabývá společnost Tom&Ka s.r.o. z Opavy, která má dlouholeté zkušenosti a pravidelně školené podlaháře s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Dřevěné podlahy Uherské Hradiště - podlahové krytiny s odbornou pokládkou
Kvalita, krása a trvanlivost dřevěných podlah je dostupná i za příznivou cenu. Podlahové studio Jegla Babice Uherské Hradiště se zabývá prodejem a odbornou pokládkou kvalitních dřevěných podlah.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Olejové nátěry venkovních teras, pergol a dřevěných konstrukcí přípravky Remmers
Ošetřete venkovní dřevěné konstrukce kvalitními olejovými nátěry, které prodává v okolí Hranic, Lipníku nad Bečvou firma Král-barvy, s.r.o. Přípravky Remmers jsou vhodné pro pergoly i terasy.
Král - barvy, s.r.o.
Spárovky napojované, průběžné dub, buk, jasan, javor - výroba, prodej jednovrstvé lepené desky
Spárovky jsou produktem který umí ve firmě BRENUS Uherské Hradiště opravdu dobře! Výroba je zaměřena na jednovrstvé lepené desky napojované a průběžné - spárovky dub, buk, jasan, javor i jiných dřevin
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Výroba, montáž a doprava odolných betonových plotů v různých barevných provedeních
Designové betonové ploty s různou povrchovou strukturou odolné vůči mrazu i povětrnostním vlivům v barevném odstínu podle přání zákazníka vyrobí, doveze a namontuje firma NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Dodavatel samořezných, závito-tvárných šroubů do oceli, plastu i dřeva
LAGUS s.r.o. z Jihlavy, to je prodejce nestandardního spojovacího materiálu, závito-tvárných a samořezných šroubů do dřeva, plastu i oceli. Garance vysoké kvality a nízké ceny.
LAGUS s.r.o.
Venkovní dřevěná mozaika na fasádu, k obložení plotu - dřevěné exteriérové obklady
Společnost WOODCMTE s.r.o. dodává dřevěné mozaiky - exteriérové obklady. Venkovní dřevěná mozaika je použitelná na fasádu i k obložení plotu. Navštivte nás v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Samosrůstající izolační pásky – izolační systémy DENSOLEN®
Izolační systémy DENSOLEN® jsou k dostání u společnosti MANIBS BRNO, spol. s r.o. Samosrůstající izolační pásky, ideální řešení jako ochrana proti korozi a mechanickému poškození.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody