Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Aby Vás pergola přežila – preventivní dlouhodobá ochrana dřeva proti plísním či hmyzu
Přípravky značky BOCHEMIT tvoří dokonalý systém ochrany vaší dřevěné pergoly – poskytnou jí jak dlouhodobou ochranu proti napadení hmyzem, dřevokaznými houbami či plísněmi, tak proti UV záření.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Prefabrikované průmyslové haly a konstrukční betonové prvky - výroba, dodávka
Konstrukční betonové části v různém provedení dodává firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Vyrábíme vazníky, panely, stěny, schodiště a jiné prvky pro prefabrikované průmyslové haly.
Leube Beton s.r.o.
Akrylátové, silikonové fasádní barvy i probarevné omítkoviny - dokonalé nátěry fasád díky barvě Caparol
Udělejte si radost z krásného exteriéru a pořiďte si kvalitní fasádní barvy Caparol u ABC barvy v Opavě. Pro dokonalou fasádu nabízíme akrylátové, silikonové fasádní barvy i probarvené omítkoviny.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Dodáváme a montujeme hliníková okna špičkové kvality od renomovaných výrobců
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje dodávky a montáž hliníkových oken vysoké kvality, které splňují nejvyšší požadavky na tepelnou izolaci, bezpečnost a design. Velký výběr od renomovaných výrobců.
BT HAUS s.r.o.
Prodej topenářského materiálu Hradec Králové
Zabýváme se velkoobchodem i maloobchodem a dodávkami kompletního sortimentu voda, topení a plyn - MATEP Hradec Králové
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Průmyslové nátěry ROKO - rychleschnoucí, samozákladující nátěrové hmoty s dlouhodobou ochranou
Kvalitní průmyslové nátěry ROKO s dlouhodobou ochranou prodává firma Král - barvy, s.r.o. v Hranicích. V nabídce máme rychleschnoucí, samozákladující nátěrové hmoty a další barvy.
Král - barvy, s.r.o.
Výměna hliníkových střešních oken a instalace oken VELUX v rodinných domech OKAL
Výměna hliníkových střešních oken za okna značky VELUX a následná instalace, osazení a úpravy v rodinných domech OKAL provádí společnost RD KOMEX s.r.o. působící nejen v Jeseníku a Brně.
RD KOMEX s.r.o.
Česká výrobní společnost se sortimentem kartáčů na čištění krbů, komínů, kamen a výrobou hromosvodů hledá obchodní partnery
Firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která vyrábí sortiment komínových kartáčů, krbů, komínů, ale také hromosvody, hledá obchodní partnery pro prodej a distribuci výrobků v zemích EU i mimo ni.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Přírodní olejové lazury Remmers pro nátěry a ochranu dřeva v exteriéru
Ošetřete dřevo v exteriéru kvalitními přípravky Remmers, které dodává firma Král-barvy, s.r.o., působící v okolí Přerova a Hranic. Vsaďte na přírodní olejové lazury 3v1 pro ploty i pergoly.
Král - barvy, s.r.o.
Prodej drenážní technika, potrubí, kanalizace, odpady
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem drenážní techniky, potrubím, odpady a dalším materiálem pro opravu a výstavbu kanalizace, vodovodů i plynovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Potrubní příslušenství Praha - kolena, redukce, T-kusy, dýnka, kroužky, objímky a příruby.
My, v Italinox Praha, jsme prodejcem nerezového sortimentu pro průmyslové společnosti. Zaměřujeme se zejména na komponenty potřebné a dodávané do potrubí.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Betonové bloky pro výstavbu opěrných zdí - vhodné na zahrady, terasy k rodinným domům
Objednejte si betonové bloky pro výstavbu opěrných zdí u firmy Andrla CZ s.r.o. z Branky u Opavy a nebudete litovat. Z přesných kvádrů jednoduše vytvoříte stavbu na zahradu i terasu k rodinnému domu.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.
Betonové svršky pro pozemní komunikace - panely, kamenná a zámková dlažba
Panely, kamennou, zámkovou dlažbu a jiné betonové svršky vyrábí firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Jsme spolehlivým partnerem v oblasti výroby prefabrikátů pro firmy a developery.
Leube Beton s.r.o.
Průmyslové plynové infrazářiče Schulte - nejúčinější nízkoteplotní sálavé systémy pro vytápění hal
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. z Uherského Hradiště dodává sálavé systémy od německé firmy Schulte GmbH. Jde o nejúčinější nízkoteplotní plynové infrazářiče pro vytápění hal.
Prodej a dodávka stavebního řeziva - dřevěné hranoly, prkna, OSB desky
Dřevěné hranoly, prkna, latě, palubky, OSB desky i jiné stavební řezivo vám zajistí společnost ROOFTRUSS s.r.o. - dodávku a prodej provádíme po celé České republice.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Profesionální podlahářské práce, broušení parket, hloubkové čištění podlah, suché podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, reko
Podlahy Řeháček nabízí profesionální podlahářské práce pro váš domov. Firma provádí broušení, čištění, montáž, rekonstrukce a opravy podlah z kvalitních materiálů.
Talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané, průvlakové kotvy - dodávka a prodej
Prodej kotevní techniky zajišťuje v Praze firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Dodává talířové a zatloukací hmoždinky, ale také vtloukané a průvlakové kotvy a další spojovací materiál.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výroba a montáž vodotěsných rozvaděčů, které jsou odolné vůči poškození z vnějších vlivů
Výrobou i montáží elektroměrových, vodotěsných, odolných rozvaděčů s dodáním po celé České republice se zabývá společnost METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o. se sídlem v Ostravě.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Kvalitní velkoformátová okna a HS portály s vynikající tepelnou a zvukovou izolací
Společnost Baran - FMB, spol. s r.o. dodává kvalitní velkoformátová okna a HS portály s vynikající tepelnou, zvukovou izolací pro klienty z okolí Opavy a Ostravy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Betonárka Barchůvek u Nového Bydžova, výroba betonových směsí, betony typu C dle ČSN EN 206-1
Naše společnost REKOM Nový Bydžov, a.s. disponuje vlastní betonárkou, která nabízí výrobu betonových směsí, doprava betonu dle tel. dohody.
REKOM Nový Bydžov, a.s. Stavební činnost Hradec Králové
Mrazuvzdorné tašky BESK Hradec Králové - betonové střešní krytiny v pěti odstínech
Firma BESK nabízí prvotřídní střešní krytinu s vysokou pevností, v pěti barevných odstínech opatřené kvalitním dvojnásobným akrylátovým nástřikem – střechy pro 3 generace!
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Dřevěné, vinylové, laminátově a další druhy podlah pro Vás zajistí BOMA PARKET s.r.o.
Společnost BOMA PARKET s.r.o. z Prahy se specializuje na prodej, dodávku i pokládku podlahových krytin od těch dřevěných, po laminátové nebo třeba i exotické.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Prodej z pily-střešní latě, vazby, stavební řezivo, fošny, desky
Z Pily Lubná odebírají firmy z okolí Kroměříže kvalitní stavební řezivo - na prodej máme střešní latě, vazby, fošny, desky,trámy i hranoly.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno