Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Dulux perfect white -  sněhově bílá barva s dokonalým rozlivem a perfektním výsledným vzhledem
Pokud chcete při malování interiéru dosáhnout perfektně bílého odstínu barvy, vyzkoušejte bílou penetrace a sněhově bílou barvu Dulux Perfect White, kterou zakoupíte v prodejně SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej a profesionální pokládka PVC podlah a linolea - podlahářství
Podlahářství Tom&Ka z Opavy Vám zajistí prodej i pokládku PVC či linolea. Jako firma s dlouholetými zkušenostmi Vám zaručujeme profesionální služby a pomůžeme Vám s podlahou dle Vašich představ.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny po celé České republice i v Praze realizuje firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o., která je ve svém oboru jednou z nejvýznamnějších.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher - prodej, servis, seřízení a atesty
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher k ochraně zařízení v systému dodává P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Prodej, servis, seřízení a atesty zajišťuje pro Brno i Plzeň.
P.A.servis spol. s r. o.
Výroba, distribuce, prodej Betonové tašky, střešní tašky Terran
Betonové střešní tašky, lehká střešní krytina Terran, kvalitní, vysoce odolné a moderní střešní tašky vyrábí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., sídlící v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Ochrana, impregnace dřeva s přípravky Bochemit - aby Vám dřevěná terasa dlouho vydržela
Kvalitní ochrana a impregnace dřeva - takové jsou přípravky Bochemit! Zabraňte napadení dřeva dřevokaznými houbami, plísněmi a hmyzem, aby Vaše terasa vydržela co nejdéle krásná a zdravá.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Rozsáhlá nabídka průmyslových armatur - ventily, klapky a kulové kohouty
Rozsáhlou nabídku průmyslových armatur má na svém e-shopu Roman Juřík z Ostravy. V sortimentu má litinové či ocelové armatury. Nabízí uzavírací kulové kohouty nebo uzavírací a zpětné ventily a klapky.
Roman Juřík
Materiál na stavbu šikmé i ploché střechy, pro střešní konstrukce - stavebniny pro každého
Materiál pro střešní konstrukce, na stavbu šikmé i ploché střechy seženete za příjemnou cenu ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Prodáváme materiál pro každou stavbu.
Stavebniny EKOČEK
Kvalitní vazby, krovy a vyvýšené záhony – profesionální výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou krovů, vyvýšených záhonů a kvalitních vazeb včetně prodeje truhlářského a stavebního řeziva se zabývá společnost Sudolský dřevovýroba nejen v okolí Olomouce a Přerova.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Kvalitní sanitární keramika (sanita) do vaší koupelny - umyvadla, bidety i záchodové mísy
Slaďte svou koupelnu a pořiďte si kvalitní sanitární keramiku značky Geberit. Ve firmě Kover v Jeseníku si vyberete z bohatého sortimentu, umyvadel, bidetů a záchodových mís.
KOVER, spol. s r.o.
Dodávka a prodej - vtloukané, průvlakové kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Ústí nad Labem je společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Spolehlivé, vchodové bezpečnostní dveře - moderní vstupní dveře na míru od firmy BARAN
Firma Baran-FMB, spol. s r.o. doporučuje spolehlivé bezpečnostní dveře vlastní výroby - jde o vchodové dveře s moderním vhledem a bezpečnostním kováním, které dodává také do Karviné, Havířova a okolí.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Dřevěné, vinylové, PVC a další typy podlah – prodej a pokládka prováděná specialisty
Prodej a pokládku vinylových, dřevěných a dalších typů podlah v nových i starších rodinných domech zajišťuje společnost LASPO podlahářství, s. r. o. v oblastech Brno a Blansko.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Betonové lodžie podle požadavků developera - pro rekonstrukce domů
Rekonstrukce betonových lodžií pro panelové domy provádí firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Zvětšení, zasklení, výstavbu lodžií a jiné služby realizujeme podle požadavků developera.
Leube Beton s.r.o.
Sprchové příčky do společných koupelen – kvalitní zástěny pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny
Na výrobu a prodej sprchových příček a zástěn do společných koupelen vhodných pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny se zaměřuje společnost BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Sušárna na sušení řeziva a dřeva se systémem měření vlhkosti dřeva
Nechte Vaše dřevo vysušit v sušárnách společnosti PODHAJI ve Vizovicích u Zlíne. Disponujeme automatizovanými komorami na sušení dřeva se systémem měření vlhkosti - zaručíme Vám jen kvalitní služby.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Nové Polypropylenové kanalizační trubky OSMA KG2000 SN16 Humpolec
Ostendorf – OSMA Humpolec představuje novinku – trubky KG2000 Polypropylen SN16 jde o systém kanalizačních trubek a tvarovek pro exponovaná místa a pro výstavbu kanalizace v náročných podmínkách.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Stavebniny, stavební materiály, široký sortiment materiálů pro stavbu, doprava materiálu, Toužim
TSC stavebniny s.r.o. nabízí široký sortiment stavebních materiálů včetně dopravy za výhodné ceny.
Oprava, stavba, rekonstrukce kruhových objezdů, cyklostezek, parkovišť a dalších dopravních staveb
Ostravská společnost JANKOSTAV s.r.o. je specialistou na dopravní stavby a zajišťuje opravu a stavbu cyklostezek, parkovišť i kruhových objezdů. Zakázky realizuje také v okolí Frýdku-Místku i Opavy.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
MATEP s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro vytápění, vodoinstalace a sanitární techniku
Hledáte kvalitní a spolehlivé řešení pro vaše vytápění, vodoinstalace nebo sanitární techniku? MATEP s.r.o. nabízí široký sortiment produktů a služeb pro domácnosti i průmysl.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
PLASTBETON s.r.o.: - přední výrobce balkónů definující eleganci a kvalitu
PLASTBETON s.r.o. se specializuje na výrobu betonových balkónů, lodžií a stříšek s izolačními nosníky pro přerušení tepelných mostů, nabízející individuální řešení pro každého zákazníka.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Prodej pevných betonových silničních panelů s dlouhou životností
Vysoce pevné a odolné betonové silniční panely s dlouhou životností vyráběné z betonu třídy C 30/37 XF4 prodávají v okolí Opavy a Ostravy STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
GEOS – průmyslové a venkovní skříně – odolné, flexibilní a bezpečné
Výrobce a zároveň prodejce kvalitních elektroinstalačních průmyslových venkovních skříní, které jsou vysoce odolné vůči venkovním vlivům, profesionální služby od firmy Spelsberg spol. s.r.o.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Antikorozní a izolační systémy - kvalitní ochrana ocelového potrubí
Antikorozní a izolační systémy k ochraně ocelového potrubí seženete od brněnské firmy MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která poskytuje kvalitní izolační systémy Denso a mnohé další.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Řezivo na střešní vazby, krovy pro tesaře-trámy, fošny, latě z pily Lubná
Pila Lubná-Kroměříž poskytuje servis pro tesaře. Využijte možnost na zakázku odebírat řezivo na střešní vazby, krovy. Dřevěné trámy, latě a fošny na zakázku přímo z pily.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz