Kancelářský nábytek, vybavení prodejny-Zlínský kraj
Moderní kancelářský nábytek i vybavení prodejny na míru dodá Stolařství Smetana s provozovnou nedaleko Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
Dřevěná schodišťová madla, dřevěné zábradlí-výroba na zakázku
Stolařství Smetana z Podolí u Uherského Hradiště vyrábí na zakázku dřevěná schodišťová madla z masivu, která slouží jako zábradlí. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Interiérový, zahradní nábytek z exotického dřeva-v dekoru wenge, jatoba, teak
Stolařství Smetana vyrábí dýhovaný a masivní nábytek v dekoru wenge, jatoba, teak či dalších exotických dřevin-interiérový i zahradní nábytek. Působíme převážně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Demoliční činnost, sanace vlhkého zdiva, odvlhčování
Firma SANPROS Buchlovice se zaměřuje na demoliční činnost a sanace zdiva v regionu Uherské Hradiště, Jihomoravský a Zlínský kraj.
Vestavěné, šatní skříně, účelové šatny na míru z Truhlářství Trtek
V truhlářství Trtek Suchá Loz Vám vyrobíme účelové šatny na míru i vestavěné, šatní skříně z laminotřískových desek. Klientelu máme z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Studentský nábytek do dětského pokoje Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Je snadné zvolit studentský nábytek i vybavení do dětského pokoje podle 3D návrhů od Stolařství Smetana z okresu Uherské Hradiště. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj.
Obývací stěny, skříně a veškerý nábytek do obývacího pokoje z lamina
V Truhlářství Trtek vyrábí na míru nábytek do obývacího pokoje, obývací stěny, skříně, televizní stolky i police. Jde o nábytek z lamina. Působí v regionu Zlínský kraj.
Dřevěné schody, schodiště včetně zábradlí-výroba, montáže
Kompletní dřevěné schody včetně zábradlí dodá Stolařství Smetana. Zajištěna výroba i montáže. Přijímáme zakázky na výrobu schodiště v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Suché stavby-montáž sádrokartonové příčky, předstěny, stropní podhledy
Společnost Madera Teco Uherské Hradiště provádí sádrokartonářské práce - suché stavby. Stavíme sádrokartonové příčky, předstěny a montujeme stropní podhledy.
Vybavení obývacího pokoje, ložnice na míru-výroba z lamina
Od Truhlářství Trtek bude výroba ložnice na míru podle Vašich představ. Vyrábíme z lamina, dodáme i vybavení obývacího pokoje a další nábytek. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Kvalitní nábytek do dětského pokoje z lamina-výroba na míru
Pro děti vybírejte nábytek do dětského pokoje s rozumem. Kvalitní dětský nábytek z lamina dodává na míru firma Truhlářství Trtek z okresu Uherské Hradiště.
Bytový, dýhovaný nábytek na zakázku-návrhy obýváku, dětského pokoje, ložnice
Firma D&M Designe, z regionu Uherský Brod, vytvoří 3D návrhy pokojů a vyrobí na zakázku dýhovaný nábytek - do dětského pokoje, ložnice, obýváku, pracovny i kanceláře.
Rekonstrukce rodinných domů, podkroví, půdní vestavby Zlínský kraj
Pokud Vás čeká rekonstrukce rodinného domu, aktuálně přijímá zakázky společnost Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště. Provádíme rekonstrukce podkroví, půdní vestavby rodinných domů a rekonstrukce bytového jádra či montáže sádrokartonových příček a stropních, kazetových podhledů. Působíme především v regionu Zlínský kraj a Jihomoravský ...
Opravy dřevěné konstrukce střechy, dřevostavby
Pokud potřebujete provést opravy dřevěné konstrukce střechy nebo rekonstrukce dřevostavby v regionu Uherské Hradiště, obraťte se na firmu ROGAT.
Montáž sádrokartonu, sádrokartonářské práce Uherské Hradiště
Potřebuje Vaše rodina upravit podkroví pro obývání, nebo je nutná větší rekonstrukce a zhotovení půdní vestavby? Stavební firma Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště se specializuje na sádrokartonářské práce, montáže sádrokartonu na Moravě. Kontaktní tel.:736769564. Půdní vestavby realizujeme, až když je zhotovená střecha a zděné konstrukce. ...
Realizace střech, půdních vestaveb, dřevostaveb Zlínský kraj
Firma ROGAT s.r.o. provádí v regionu Zlínský kraj tesařské, klempířské, pokrývačské práce. Stavíme nové střechy, realizujeme půdní vestavby i podkroví a dodáme drobné dřevostavby i zahradní dřevěné domky. Navrhujeme a projektujeme konstrukce střech. Práce: - demontáže střechy včetně odklizení a uložení sutí - výstavba a realizace - ...
Výstavba podkroví, krovů, pergoly, střechy na klíč
Firma ROGAT přijímá zakázky na výstavbu střechy na klíč. Provádíme i rekonstrukce podkroví, krovů. Stavíme i pergoly a dřevěné přístřešky.
Kamenictví Uherský Brod-kuchyňské pracovní, krbové desky, krby
Rodinná firma Kamenictví TRTEK Nivnice dodá v regionu Uherský Brod na zakázku krby, krbové desky, obklady krbu. Vyrábíme i koupelnové desky a kuchyňské pracovní desky. Naše firma má téměř 40-letou tradicí v oboru. Nízké ceny od výrobce garantujeme. Veškeré kamenické práce realizujeme z přírodních materiálů - ze žuly, mramoru. Kromě ...
Zámečnické práce, zámečnictví|Uherské Hradiště
Jste z okolí Uherského Hradiště a hledáte firmu se zaměřením na zámečnické práce? V tom případě neváhejte a oslovte nás. Naše firma MMKOVÁŘSTVÍ Michal Novotný, má sídlo v Kunovicích v okrese Uherské Hradiště. Specializujeme se na zámečnické práce. Běžně vyrábíme bezpečnostní výrobky - mříže, zámky, brány a kliky. Produkty jsou vyráběny z ...
Zednické, obkladačské práce, zámková dlažba-Zlínský kraj, Uherský Brod
Sháníte spolehlivého zedníka v regionu Zlínský kraj ? Kompletní zednické, obkladačské práce v exteriéru i související s rekonstrukcí koupelny a bytového jádra, provádí firma Jiří Kubáň Uherský Brod. Realizace: - zámková dlažba - stavby plotů a zdí - pokládka dlažeb - obklady stěn, obložení koupelny.
Kamenné obklady Uherský Brod-fasády, schody, desky, parapety
V Kamenictví TRTEK Vám vyrobí kamenné parapety, desky, obklady fasády, schodů. Karel Trtek je spolehlivý kameník. Naše klientela je především v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště. Kamenictví Trtek je rodinná firma s téměř 40-letou tradicí v oboru. Vyrobíme venkovní schody i vnitřní obklady schodiště z kamene, parapety, koupelnové i ...
Zpevnění travnaté plochy, příjezdové cesty Uherské Hradiště, Zlín
Hledáte řešení pro zpevnění travnaté plochy u rodinného domu ? Společnost Puruplast, a.s. z obce Kostelany nad Moravou, v okrese Uherské Hradiště, vyrábí zatravňovací dlažbu, díky které se zlepší podmínky u příjezdové cesty či vjezdu k Vašemu domu. Zrealizuje zpevnění a úpravu travnatých ploch u domu i jezdeckých povrchů zatravňovací dlažbou ...
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů - kamenictví Uherský Brod
Ryze česká rodinná firma - kamenictví TRTEK, provádí veškeré kamenické práce včetně projekce, výroby a montáže. Nabízí kompletní dodávku kamenných výrobků. Dle přání zákazníka z kamene vyrobí na míru odolné pracovní kuchyňské desky, krbové desky i obklady krbu. Vybrat si můžete z velkého množství žulových vzorků přímo v dílně. Obraťte ...
Pomníky, krycí desky, rytí písma-kamenické práce Uherský Brod
Hledáte v regionu Uherský Brod spolehlivou firmu pro výrobu krycí desky na hrob? Pomníky i krycí desky na hroby pro Vás vyrobí v Kamenictví TRTEK Nivnice. Naceníme Vám výrobu pomníku či náhrobku včetně rytí písma, doplňků, dopravy a montáže. Garantujeme smluvené ceny. Dejte přednost jistotě a kvalitě. Kamenictví Trtek z Nivnice je ...
Zateplování, zateplení objektů, revitalizace bytových domů Zlínský kraj
Pokud potřebujete ušetřit peníze na energiích, doporučujeme zateplení domu, fasády. U bytového domu je vhodné provedení revitalizace. Společnost FAINSTAV s.r.o. Uherské Hradiště má dlouholetou praxi při zateplování objektů i revitalizaci bytových domů. Zakázky provádíme především v regionu Zlínský kraj, ale také po celé České republice. ...