Izolace proti radonu, metanu, úniku chemických látek
Společnost IZOLACE M provádí i speciální fóliové izolace spodní stavby - proti radonu, metanu, úniku chemických látek, benzínu apod. Působí převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Autojeřáby, jeřábnické práce s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město-Uherské Hradiště provádí veškeré manipulační jeřábnické práce s obsluhou. Působíme i v regionu Zlínský kraj, Zlín.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Profesionální podlaháři, odborná pokládka a montáž všech podlah
Odbornou pokládku a montáž všech podlah vám udělají profesionální podlaháři z Podlahového studia Jegla, kteří působí v okrese Uherské Hradiště a Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce-drobné i velké zakázky
Společnost VTP Pelka z okresu Uherské Hradiště realizuje drobné i velké zakázky v oboru vodo topo plyn. Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce provádí po celé ČR.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Topenářské práce - dodávka ústředního topení, výměna otopných těles, tepelných izolací
Firma VTP Pelka provádí kompletní práce v oboru vodo-topo-plyn v lokalitě Uherské Hradiště. Zajistí dodávky ústředního topení, výměny otopných těles, tepelných izolací a další topenářské práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Termo Moštěk, voda topení plyn Uherské Hradiště, rekonstrukce bytových jader, instalatérství
Provádíme kompletní dodávky a montáže ústředního topení hlavně pro stavební firmy, plynoinstalace, vodoinstalace, montáž kanalizace, dodávka a montáž koupelen, elektroinstalace.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Montáž, instalace, servis podlahového vytápění, ústředního topení
Montáže podlahového vytápění i instalace ústředního topení provádí firma VTP Pelka, která provádí topenářské práce v regionu Uherské Hradiště. Zajistí i servis v oboru.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Geodetická kancelář - geodetické práce, zaměření hranic pozemku
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. se mimo práce v oboru vodo, topo, plyn zaměřuje na geodetické práce v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Geodetická kancelář je v obci Vlčnov.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Prodej podlahových krytin za nízké ceny - podlahové studio zajistí i pokládku
Podlahové studio Jegla Babice se zabývá prodejem podlahových krytin všeho druhu. Překvapí Vás naše nízké ceny. Naše podlahářství zajistí i pokládku, působíme v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Strojní čištění kanalizace - efektivní čištění odpadů, odpadních stoupaček, kanalizačního potrubí
Servisní práce v oblasti kanalizací poskytuje v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma PAVELKA - VTP s.r.o., zajistíme strojní čištění kanalizace, kanalizačního potrubí, stoupaček, odpadů.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Dodávky, montáže ústředního topení, kanalizace, vodovodu, plynu i kompletní výměna bytového jádra
Společnost Termo Moštěk z Kněžpole u Uherského Hradiště řeší pro firmy i soukromé osoby dodávky a montáže ústředního topení, kanalizace, vodovodu, plynu v lokalitě Zlínský kraj.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Vnější strojní omítky - fasádní omítky na rodinných, bytových domech
Na strojní fasádní omítky na RD i bytových domech se specializuje pan Alfréd Popek. Pro vnější omítky používá materiál ProfiBaustoffe. Působí především v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Sádrové, štukové vnitřní strojní omítky - omítání stěn, stropů v rodinných, bytových domech
Alfréd Popek se zaměřuje na strojní omítání stěn a stropů v rodinných a bytových domech. Pro vnitřní strojní omítky používá kvalitní hmoty ProfiBaustoffe. Působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Elektrotechnik, revize elektro - revizní technik elektrických zařízení, hromosvodů, rozváděčů v objektech třídy A
Revizní technik elektro - Bc. Vladimír Pavelka má oprávnění pro revize elektrických zařízení, hrovosvodů, strojů, rozváděčů v objektech třídy A. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Zakázkové zámečnictví a kovovýroba na obráběcích a CNC strojích v NV Kovo
VN Kovo z Uherského Hradiště je česká firma, která se ve svém podnikání specializuje na zakázkové zámečnictví a kovovýrobu na obráběcích a CNC strojích.
Skleněné sprchové kouty, koupelnové zástěny, zrcadla na míru ze sklenářství
Vybavení koupelny ze skla dodá na míru sklenářství Skloservis-Brod s.r.o. Uherský Brod. Vyrábíme zrcadla, skleněné sprchové kouty, koupelnové zástěny ze skla. Možnost pískování různých motivů.
Zhotovení, realizace strojních omítek u rodinných, bytových domů
Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek u rodinných a bytových domů. Zhotovení strojní omítky je rychlé a kvalitní. Působnost firmy - Jihomoravský, Zlínský kraj a Olomoucký kraj.
Stříkané fasády rychle - nátěry omítkových fasád, lepené tepelné izolace
Firma Omítky Popek s.r.o. přijímá zakázky na stříkané fasády v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Řešíme lepené tepelné izolace, nátěry omítkových směsí. Chcete-li mít fasádu rychle, oslovte nás.
Truhlářství Mojmír Navrátil - nábytek z masivu i lamina nebo kuchyně na míru
Zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní na míru z masivu pro Vás v okrese Uherského Hradiště vyrobí truhlář Mojmír Navrátil z Bojkovic.
Skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla
SKLOSERVIS-BROD s.r.o. je sklenářství s dlouholetou historií. Vyrábíme skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla.
V oboru topenářství, kominictví, kamnářství zajistíme montáž, servisní služby i konzultace
Firma Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí u Uherského Hradiště působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Na Moravě má více než 20000 zákazníků, pro které zajištuje servisní služby a konzultace.
Instalace, montáž podlahového topení, vytápění
Firma VTP Pelka s.r.o. z regionu Uherské Hradiště v rámci oboru topenářství provádí instalace, montáž podlahového topení, vytápění.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH