Dřevěné podlahy Befag, Magnum Parket - po pokládce lze ihned použít
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit třívrstvé podlahy Befag a Magnum Parket. Tyto dřevěné podlahy lze ihned po pokládce používat. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Elektromontážní a elektroinstalační práce Hostivice
Martin Hučín z Hostivic v okrese Praha-západ Vám nabízí elektromontážní a elektroinstalační práce, servisní prohlídky, čištění, revize a opravy plynových spotřebičů.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Tichá, úsporná klimatizace Toshiba pro byty, domy, komerční prostory
Pořiďte si klimatizaci u firmy Fresh Air. Pro byty, domy, komerční prostory je vhodná klimatizace Toshiba, je tichá a úsporná. Montáže v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Podstropní, nástěnné klimatizace Acond, LG, Sinclair, Toshiba
Pro chlazení interiéru v létě jsou ideální nástěnné či podstropní klimatizace - Acond, LG, Sinclair, Toshiba. Montáže v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov nabízí firma Fresh Air.
Nástěnné klimatizace, průmyslové chlazení-montáže, opravy
Průmyslové chlazení, nástěnné klimatizace v regionu Zlínský kraj, Hodonín, Kyjov, Veselí nad Moravou dodá firma FRESH AIR. Provádíme montáže i opravy chladící techniky.
Záruční, pozáruční servis bytové klimatizace - kontrola chladiva, dezinfekce
Firma FRESH AIR zajišťuje v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín záruční i pozáruční servis pro bytové klimatizace. Pravidelná údržba, dezinfekce, kontrola chladiva prodlouží životnost klimatizace.
Interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením-samonosné, kovové, betonové
Společnost TVT EURO-okna Uherské Hradiště dodá interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením lze zrealizovat jako samonosné, betonové či kovové.
Strojní omítky, lité potěry cementové, anhydritové
Společnost Omítky - potěry s.r.o. z Uherského Hradiště se zaměřuje na strojní omítky a lité potěry cementové, anhydritové. K dispozici má moderní stroje. Působí i v lokalitě Brno, Hodonín, Vsetín.
PUR Pěna - stříkaná tepelná izolace má mnohé výhody
Společnost Omítky - potěry s.r.o. se specializuje na stříkané tepelné izolace, působí v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Brno. PUR pěna se aplikuje nástřikem, metoda má mnoho výhod a široké použití.
Výroba vybavení interiérů, speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru
Zakázky na speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru i vybavení interiérů z kombinace různých materiálů přijímá firma SEADD Uherské Hradiště.
Kvalitní nadkrokevní izolace - moderní souvislé zateplení střechy
Společnost Machala UB s.r.o. provádí realizace a rekonstrukce střech v lokalitě Zlínský kraj. V oblasti izolací doporučujeme nadkrokevní izolace - moderní způsob zateplení střechy.
Teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna
Využije možnosti krbů pro vytápění celého domu či bytu. Firma Krby Polách realizuje teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna v okrese Zlín, Olomouc, Hodonín.
Oprava střechy - poškození vyřeší výměna střešní krytiny, oprava krovu
Se společností Machala UB je oprava střechy bezproblémová, poškození střechy je však nutné řešit co nejdříve. Vyřešíme výměnu střešní krytiny i opravu krovu. Obraťte se na nás v lokalitě Zlínský kraj.
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Výstavba podkroví, půdních vestaveb, zahradních domků
Společnost Machala UB Uherský Brod působí v lokalitě Zlínský kraj - kromě kompletní dodávky střech provádí i realizace podkroví, půdních vestaveb a výstavbu zahradních domků.
Dřevěné krovy, kompletní dodávka střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby
Společnost Machala UB s.r.o. může být Vašim partnerem pro dřevěné krovy a kompletní dodávku střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby. Působí v regionu Zlínský kraj, Zlín, Uherský Brod.
Kompletní dodávky střešních plášťů, střechy na klíč
Hlavní činností společnosti Machala UB s.r.o. Uherský Brod jsou nové střechy na klíč a kompletní dodávky střešních plášťů. Realizuje šikmé i ploché střechy.
Kompletní dodávka dřevostavby, montáže dřevostaveb-pracujeme s kvalitními materiály
V oblasti montáže dřevostaveb je spolehlivým partnerem firma Machala UB s.r.o. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pro kompletní dodávky dřevostavby používáme pouze kvalitní materiály.
Výroba nerezové, hliníkové, ocelové konstrukce
Zakázková výroba firmy SEADD je zaměřena na nerezové, hliníkové a ocelové konstrukce včetně povrchových úprav. Klientelu máme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Stavby, rekonstrukce střech od návrhu po položení střešní krytiny
Nechejte návrhy stavby, rekonstrukce střech i položení střešní krytiny na odbornou firmu Machala UB s.r.o. Uherský Brod, která působí v regionu Zlínský kraj.
Výroba, renovace pomníků - pomníky, náhrobky dle finančního limitu
Sériové i originální pomníky vyrobí Kamenictví GAMAR Uherský Ostroh. Výroba je zaměřena na jednohroby i dvouhroby. Provádíme i renovace starých pomníků. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Atypická zakázková kovovýroba - výrobky pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu
Zakázkovou kovovýrobu nejvyšší kvality nabízí ve Zlínském kraji firma VIKOSTEEL s.r.o. Vyrábí veškeré atypické výrobky a konstrukce pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu.
Rychlá kalkulace, výpočet ceny střechy, střešní krytiny
Je snadné získat výpočet ceny střešní krytiny před realizací střechy u firmy KLEMPOS-STŘECHY. Rychlá a přesná kalkulace střechy Vám přijde po vyplnění formuláře na webu. Působíme na Zlínsku.
Ploché střechy-zateplení, izolace pomocí střešní PVC folie a polystyrenu
Společnost ROGAT Uherské Hradiště se postará o zateplení ploché střechy ve Zlínském kraji. Izolace provádíme pomocí polystyrenu a PVC střešní folie.