Polep, obklad schodů vinylem, vinylové schody a podlaha ve stejném designu
Firma Pavel Bradáč - EFEKT Kunovice má specializaci na vinylové podlahy a polep, obklad schodů vinylem. Schody i podlaha tak mohou být sladěny. Zakázky přijimáme v okolí Hodonína, Zlínském kraji.
Renovace, čištění kopaných studní, instalace sacího čerpadla do studny
Společnost Zdravé studny - Roman Vaněk se specializuje na čištění kopaných studní a instalace sacího čerpadla. Naše působnost je v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Skleněné zábradlí na míru - výplně mezi sloupky i celoskleněné provedení
Skloservis-Brod s.r.o. poskytuje komplexní služby z oblasti sklenářství v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Dodáme zábradlí v celoskleněném provedení i skleněné výplně mezi sloupky.
Podlahářské práce - rekonstrukce podlah, pokládka koberců, PVC, vinylu
Rekonstrukce podlahy jen od spolehlivé firmy. V regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště, Hodonín provádí podlahářské práce Pavel Bradáč - EFEKT. S námi pokládka koberců, PVC, vinylu bez starostí.
Sklenářské práce - řezání, broušení, vrtání, pískování skla a výrobky ze skla na zakázku
Společnost Skloservis-Brod provádí veškeré sklenářské práce. Výrobky ze skla na zakázku i úpravy skla na přání - řezání, vrtání, pískování, broušení skla. Působíme v regionu Uherský Brod, Zlínský kraj
Výrobky ze skla - dveře, obklady, dělící stěny, sprchové kouty na míru ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod vyrábí různé výrobky ze skla na míru - dveře, obklady stěn, dělící stěny, sprchové kouty, nábytek aj. Působíme v okolí Uherského Brodu - Uherské Hradiště, Zlín, Luhačovice.
Barevné skleněné obklady za kuchyňskou linku ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod ze Zlíského kraje připraví návrh řešení obkladů za kuchyňskou linku, které osloví i náročnější klientelu. Vyrábí barevné skleněné obklady z tvrzeného skla.
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Čištění, kontrola, revize komínů - vše vyřeší kominík z Kominictví Koníček
Kominictví Koníček provádí pro zájemce z regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště čištění, kontrolu, revize komínů a další služby kominíka.
Elektroinstalace v bytech a rodinných domech Praha - váš požadavek vyřešíme co nejdříve!
Potřebujete elektrikáře? Zajistíme služby v oblasti elektrikářských prací, zapojení spotřebičů a další.
Montáž, servis, kontrola kotle na biomasu, dřevní pelety
Společnost Re. Therm servis s.r.o. zajišťuje montáž, kontroly a následný servis kotlů na spalování kusového dříví, biomasu, dřevní štěpku. Poskytuje služby na území Olomouckého a Zlínského kraje.
Materiál pro fóliové izolace-prodej od firmy co hydroizolace dělá a umí
Firma IZOLACE M Uherské Hradiště má zkušenosti s materiály pro hydroizolace - umí a kvalitně položí fóliové izolace. Dodáme práci i materiál. Působíme i v regionu Zlín, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výroba, renovace, opravy náhrobků, pomníků - Kamenictví
Mezi hlavní činnosti Kamenosochařství Lysoněk Uherský Brod patří výroba, renovace a opravy náhrobků a pomníků. Jde o rodinnou firmu, v oboru kamenictví působíme od roku 1970.
Záchytný systém plochých střech Uherské Hradiště, systémy proti pádu osob, bezpečnostní prvky
Naší hlavní činností jsou hydroizolace z měkčeného PVC pro ploché střechy, bazény, jezírka a montáž rozvodů PVC potrubí a dále záchytný systém plochých střech.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Zemní, výkopové, bourací práce i odvoz suti, dovoz materiálu
Společnost Výkopové práce-Škrabal s.r.o. zajistí v lokalitě Uherské Hradiště zemní práce, bourací práce i odvozu suti a dovoz materiálu.
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů, základy, přípravné práce, obkopání pro dodatečné izolace, výkopy přípojek.
Výroba zastřešení venkovních dveří, přístřešky nad vchodové dveře
Společnost SEADD s.r.o. Zlín zaměřuje výrobu na zastřešení venkovních dveří. Přístřešky nad vchodové dveře vyrábí v kombinaci nerez a desek z lexanu v různých barvách.
Revize a čištění plynových kotlů, příprava kotle na topnou sezónu
Vyčištění či zhotovení potřebné revize plynového kotle, uvedení kotle do provozu v rodinných domech či bytech v okolí Prahy od pana Martina Hučína.
Stavebnictví, zednické a obkladačské práce, demolice
Kompletní stavební práce a rekonstrukce rodinných a bytových domů, zhotovení omítek a obkladů, demolice při stavebních úpravách od pana Pavla Varadi z Pašovic.
Dopravní stavby včetně zemních prací-výstavba silnic, chodníků, parkoviště
Zakázky v oboru dopravní stavby, v regionu Zlínský a JM kraj přijímá firma RYBÁRIK - výstavbu silnic, chodníků, parkoviště realizujeme včetně bouracích a zemních prací.
Hrubé terénní úpravy, modelace terénu - odstranění terénní nerovnosti
Pokud Váš pozemek není ideální, oslovte firmu Rybárik, která provede hrubé terénní úpravy za účelem odstranění terénní nerovnosti a modelace terénu. Působí v regionu Jihomoravský kraj, Zlínský kraj.
Demoliční, bourací práce - bourání rodinných domů, staveb, konstrukcí
Společnost RYBÁRIK s.r.o. zajistí demoliční a bourací práce v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Bourání provádíme u všech konstrukcí, rodinných domů, běžných staveb, skladů či komínů.
Hydroizolace proti vodě a radonu Uherské Hradiště, izolace střech, balkonů, teras, jezírek
Hydroizolace proti vodě a radonu Uherské Hradiště, izolace plochých střech, balkonů, teras, zahradních jezírek, bazénů.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Výroba, realizace onyxové stěny - luxusní, přírodní kámen v interiéru
Interiérová stěna bude Vaší chloubou, pokud zvolíte přírodní kámen v interiéru - onyxové stěny. Realizace provádí firma Kámen DROZD s.r.o., působí po celé ČR, převážně v okolí Uherského Hradiště.