Tesařské, pokrývačské, klempířské práce na všech typech střech
Firma ROGAT Uherské Hradiště provádí tesařské, pokrývačské, klempířské práce na všech typech střech u novostaveb i rekonstrukcí.
Výroba-odpadkové koše, stojany a přístřešky na kola, parkové lavičky
Různé vybavení městského mobiliáře dodá firma mmcité 1 z okresu Uherské Hradiště. Jde o přístřešky a stojany na kola, parkové lavičky, odpadkové koše, informační nosiče apod.
Malířské a natěračské práce - malování bytu, pokojů, nátěry oken, dveří, podlah, fasád
Veškeré malířské a natěračské práce můžete zadat v lokalitě Uherský Brod, Uherské Hradiště firmě Petr Brhlík. Zajistí malování bytu, pokojů i nátěry oken, dveří, podlah, fasád.
Malířské, natěračské a tapetářské práce Brhlík Petr Brhlík
Výroba kuchyně, nábytku na míru  - zakázkové truhlářství
Zakázkové Truhlářství PP Staré Město přijímá zakázky v regionu Uherské Hradiště. Výroba nábytku je na míru, dle vlastního návrhu, případně na základě měření dodáme vlastní návrh.
Záruční, pozáruční servis sanitární elektroniky, techniky Sanela
Firma Pavelka-VTP je jediný servis sanitární elektroniky Sanela v okrese Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Poskytujeme záruční i pozáruční servis sanitární techniky.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Kovové zahradní doplňky, altány, pergoly, konstrukce pro rostliny
Od firmy SEADD můžete pořídit kovové zahradní doplňky, altány i konstrukce pro rostliny. Klientelu máme převážně v regionu Uherské Hradiště.
Stavba, návrh, projekty konstrukce střech u rodinných domů i průmyslových staveb
O návrh a dodání projektu konstrukce střech se Vám postará firma ROGAT s.r.o. Provádíme stavby střech u rodinných domů i průmyslových staveb v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Hrubé terénní úpravy rovinných i svažitých terénů
Firma Rybárik z okresu Uherské Hradiště je vybavena pro hrubé terénní úpravy rovinných i svažitých terénů a provádí náročné zemní práce ve Zlínském kraji a okrese Hodonín.
Čištění, mytí oken, sezónní práce ve výškách Uherský Brod, Zlín
Zaměstnanci firmy Bednář UH provádí výškové mytí oken, čištění prosklených ploch i sezónní práce ve výškách v regionu Uherský Brod, Zlín. Přenechejte tyto práce profesionálům a neriskujte své zdraví - výškové práce provádíme z vysokozdvižné pracovní plošiny, nebo využíváme výsuvný žebřík do 10m. Sezónní práce: - v zimním období úklid sněhu ...
Dřevěné domky, přístřešky, zahradní pergoly vyrobené na míru - tesařství
Pokud uvažujete o pergole či přístřešku nebo zahradním domku, který může mít mnoho funkcí, obraťte se na tesařství ROGAT Uherské Hradiště, kde Vám vyrobí dřevěné stavby na míru dle Vašich představ.
Realizace střešních konstrukcí-zastřešení staveb, objektů
Firma ROGAT Uherské Hradiště má více než 20 let zkušeností v zastřešení staveb, objektů. Realizace střešních konstrukcí provádíme na všech typech střech - nejčastěji v regionu Zlínský kraj.
Hydroizolace na bázi folie Sikaplan-ploché střechy odolají náročným podmínkám
Ploché střechy, které dodá firma Rogat s.r.o. Uherské Hradiště, odolají náročným podmínkám. Využitá technologie hydroizolace na bázi fólie Sikaplan.
Půdní vestavba, střešní nástavba domu-podkrovní bydlení přináší vyšší komfort
Vyšší komfort bydlení přináší podkrovní vestavba i střešní nástavba domu. S realizací Vám v regionu Uherské Hradiště pomůže firma ROGAT.
Výroba nábytku do interiéru, bytu - kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje na míru
Truhlářství Andrášek Uherský Brod vyrábí nábytek do interiéru bytu - výroba je zaměřena především na kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje na míru.
Výškové mytí oken-čištění skel, prosklených ploch ve výškách
Firma BEDNÁŘ UH provádí výškové mytí oken v okrese Uherské Hradiště. Nechejte čištění skel a prosklených ploch ve výškách na nás.
Čerpání betonu-mobilní, pístové čerpadlo p718 td pro použití na stavbě
Firma TUFÍR má k dispozici mobilní, pístové čerpadlo p718 TD pro čerpání betonu. Nabízíme pronájem čerpadla na stavbě v regionu Uherské Hradiště.
Kácení stromů ve výškách se stromolezeckým vybavením, frézování pařezů
Firma Jiří Petřík provádí kácení stromů se stromolezeckým vybavením, ve výškách. Zajistíme i frézování pařezů a odklizení dřeva. Působíme po celé ČR, často v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Rizikové kácení stromů včetně odklizení dřeva
Firma Rizikové kácení Jiří Petřík provádí kácení stromů pomocí stromolezeckého vybavení v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Práce provádíme včetně odklizení dřeva.
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.
Výroba, montáž kuchyně včetně dodávky spotřebičů, osvětlení a příslušenství
Díky Truhlářství Trtek můžete mít v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště kuchyň bez starostí. Výroba kuchyně i s montáží a dodávkou spotřebičů, osvětlení, příslušenství.
Masivní nábytek co bude dlouho sloužit-z dubu, buku, smrku, jasanu, javoru
Kvalitní masivní nábytek co bude dlouho sloužit dodá Stolářství Smetana. Vybírejte z různých dřevin - z dubu, buku, smrku, jasanu, javoru. Působíme nejčastěji v okolí Zlína, Uherského Hradiště.
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce ve Zlínském kraji
Společnost ROGAT s.r.o. Uherské Hradiště přijímá zakázky na realizaci střechy ve Zlínském kraji. Odvedeme kompletní tesařské, pokrývačské i klempířské práce na všech typech střech.
Demolice budov, demoliční činnost, izolace, sanace vlhkého zdiva
Na společnost SANPROS Buchlovice se obracejte ohledně demolice budov a sanace vlhkého zdiva. Demoliční činnost a izolace zdiva provádíme v regionu Hodonín, Jihomoravský kraj a Zlínský kraj.
Návrh, výroba, montáž nábytku z masivního dřeva a lamina
Stolařství Smetana dodá návrhy nábytku. Výroba je možná z masivního dřeva, lamina i dýhy. Zajistíme dodávky, montáže nábytku v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Zaměření a výroba nábytku na míru přímo od výrobce
V Truhlářství Trtek nabízí zaměření a návrhy nábytku. Výroba nábytku na míru přímo od výrobce Vám ušetří další investice. Obraťte se na nás v regionu Uherské Hradiště.