Tesařství poskytující kompletní servis a záruku profesionálně odvedené práce
Tesařské práce, u kterých máte jistotu kompletního servisu a profesionálně odvedené práce, zajišťuje v okolí Znojma, Moravského Krumlova a Hrušovan nad Jevišovkou firma Best SDK Jiří Kacetl.
Podlahářské práce - pokládka podlah, dlažeb a obkladů za výhodné ceny
Pokládáním plovoucích, dřevěných, laminátových podlah, dlažeb a obkladů se zabývá firma Jiří Kacetl BestSDK v okolí Moravského Krumlova.
Rekonstrukce koupelny, realizace nových rozvodů odpadů a vody
Rekonstrukce koupelny, rozvod nových odpadů a vody, kompletní služby od návrhu přes projektovou dokumentaci až po realizaci rekonstrukce koupelny zajistí firma FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Na sádrokartonářské práce si pozvěte odborníka od nás
Ať už rekonstruujete nebo jen třeba potřebujete někde udělat příčku, pak neváhejte a oslovte firmu Jiří Kacetl - Best SDK, specialistu ve svém oboru pro oblast Znojma.
Dodávka vysoce kvalitních terasových prosklených přístřešků
vysoce kvalitní prosklené terasové přístřešky, ale i jiné typy zastřešení teras jako pergolové systémy aj. dodává firma WIDOMA s.r.o.
Výroba vestavěných skříní a dřevěného nábytku - kvalitní truhlářská práce
Truhlářství Josef Reiter s.r.o. je ryze českou firmou, kde se vyrábí kvalitní dřevěný nábytek a vestavěné skříně na míru. Působíme nedaleko Moravského Krumlova a Ivančic.
Zakázková výroba interiérových a vchodových dveří z kvalitních materiálů
Výrobce interiérových a vchodových dveří na zakázku je Truhlářství Reiters nedaleko Znojma, kde vám vytvoří kvalitní dveře přesně dle vašich požadavků.
Renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů  - hloubkové čištění
Renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů - hloubkové čištění, sanace, ochranné nátěry provádí firma Dema-servis ve Znojmě.
Úprava interiéru pomocí sádrokartonových desek - jednoduchá přestavba a nízké náklady
Znojemská firma Jiří Kacetl Best SDK se zaměřuje na úpravy interiérů pomocí sádrokartonových desek. Snadná a rychlá instalace, nízké náklady a efektivní vzhled.
Profesionální systémy renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů
Profesionální systémy renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů - péče o podlahy, ochrana parket a korku nabízí firma Dema-servis z Žerotic.
Truhlářství, výroba kuchyňských linek a kuchyní na zakázku
Výrobou kvalitního nábytku na zakázku, kuchyně a kuchyňské linky vyrábí specialista v oboru firma Truhlářství Rehberger z Kuchařovic na Znojemsku. Kuchyně za rozumnou cenu!
Malíř - natěrač, malování interiéru, realizace malby a nátěrů
Odborník na veškeré malířské práce jako je vymalování bytů, domů, kanceláří, interiérů, obchodních domů, nátěry fasád, natěračské práce provádí kvalitní Stavební firma Makovický.
Čištění kanalizace, inspekce potrubí, vysokotlaké čištění
Vysokotlaké čištění kanalizace a domovních odpadů, inspekci potrubí, čištění kanalizačních šachet, vpustí a lapačů-čerpání šachet, provádí firma Martin Beran, v oblasti Třebíče a Jihlavy.
Výroba nábytku na míru v soukromém truhlářství, truhlářské práce
Výrobu nábytku na míru v soukromém truhlářství a další truhlářské práce, návrhy a kalkulace zdarma zajistí na Znojemsku firma Truhlářství Rehberger
Montáž klimatizačních zařízení a vzduchotechnických jednotek
teplovzdušné vytápění, vzduchotechnika, chlazení a klimatizace budov, klimatizační, jednotky, větrání s rekuperací, odsávání zajistí bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Vysokotlaké čištění kanalizace a odpadů – NON-STOP pohotovost
Vysokotlaké a strojní čištění kanalizace a odpadů Vám zajistí firma Martin Beran ve Znojmě a Miroslavi. Jsme pro Vás non-stop v pohotovosti.
Střešní konstrukce, střechy - prováděné pokrývači a tesaři
Specialista na střešní konstrukce, vazníky a pergoly, rekonstrukce střech, stavbu šikmých i plochých střech, tesařské a pokrývačské práce, to je firma Stavební firma OSP spol. s r.o.
Výroba vestavěných skříní s posuvnými nebo otevíracími dveřmi
Výroba vestavěných skříní s posuvnými nebo otevíracími dveřmi s výplní skla nebo zrcadel provádí firma Truhlářství Rehberger v okrese Znojmo.
Rychlá pokládka plovoucích a dřevěných podlah za příznivou cenu
Pokládka nové podlahy, dřevěné i plovoucí podlahy, podlahy do domů a bytů za příznivou cenu, pokládku laminátových podlah a další nabízí Jiří Kacetl Best SDK, Znojmo.
Rekonstrukce domů, zednické práce, zateplení fasád, sádrokartony
Specialista na rekonstruce domů, bytů, střech, zateplení fasád a další zednické práce, práce se sádrokartonem provádí Jiří Kacetl Best SDK ze Znojemska.
Nátěry fasád, střech, domů kvalitní práce za výhodnou cenu
Nátěry fasád, domů, střech, malování bytů, domů, obchodů, interiérů, míchání barev to vše nabízí v oblasti Třebíče firma Stavební firma Michal Makovický.
Truhlářství, truhlářská zakázková výroba nábytku na klíč, realizace, nábytek do interiéru
Kvalitní truhlářská výroba nábytku na zakázku, realizace na klíč, nábytek do interiéru pro firmy i domácnosti, kompletní servis zajišťuje firma Truhlářství ZdeNo, s.r.o. ze Znojma.
Montáž minerálních podhledů a sádrokartonových desek
Montáž minerálních podhledů a sádrokartonových desek, ale i pokládání podlah, zateplení fasád zajistí na Znojemsku firma Jiří Kacetl Best SDK
Malířské a natěračské práce, vymalování bytů, domů, firemních prostor
Malířské a natěračské práce, vymalování domů, bytů, kanceláří, obchodů a dalších interiérů provádí firma Stavební firma Michal Makovický. Kvalitní práce za rozumnou cenu!
Čištění kanalizace, kanalizačních šachet a domovních odpadů
Klasické vodoinstalační práce se specializací na vysokotlaké čištění kanalizace, kanalizačních šachet a domovních odpadů provádí specialista v oboru firma Martin Beran.