Renovace a ochrana vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců
Renovaci, hloubkové čištění, sanace, ošetření a ochranné nátěry vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců provádí firma Dema-servis, která působí po celé České republice.
Pronájem autojeřábu AD 28 se strojníkem - jeřábnické, vyprošťovací a stavební práce
Autojeřáb AD 28 se strojníkem pronajímá firma Autojeřáby Jiří Velčovský z Brna. Vykonává vyprošťovací, stavební a jeřábnické práce, jako je například manipulace s břemeny do výšky 30 m.
Jiří Velčovský Autojeřáby Znojmo
Opravy, výměny a montáž koupelnového vybavení – vodovodní baterie a sifony
Společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o. Vám zajistí na zakoupené koupelnové vybavení montáž za zvýhodněnou cenu. Kromě toho také provádíme opravy a výměny vodovodních baterií, sifonů či ventilů.
Klempířské práce – údržba, rekonstrukce, opravy klempířských prvků
Kvalitně odvedené klempířské práce zajistí společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK, která působí na Znojemsku. Postaráme se o údržbu, rekonstrukce i opravy klempířských prvků.
Prodej, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky
Kvalitní vzduchotechniku a klimatizaci do bytu, domu, kanceláře a výrobní a průmyslové haly zajišťuje naše firma bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Střechy, střešní konstrukce, vazníky a pergoly, stavební práce Moravský Krumlov
Sháníte-li firmu, která provádí rekonstrukce střech či jiné stavební práce v blízkosti Moravského Krumlova a okolí, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma OSP spol. s r.o., se úzce specializuje také na stavby a rekonstrukce kvalitních šikmých a plochých střech a pergol na klíč za nejnižší ceny. Našim zákazníkům dodáváme střechy, ...
Kompletní tesařské práce – dřevěné konstrukce, krovy, pergoly, altánky
Kompletní služby v oboru tesařských prací, jako je výroba krovů, pergol či altánů zajistí na Znojemsku společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce – opravy a realizace střech na míru
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, jako jsou kompletní rekonstrukce střech či dílčí opravy na střechách a realizace nových střech provádí na Znojemsku společnost BestSDK Jiří Kacetl.
Výroba a prodej konferenčních stolů z lamina, dýhy i masivu, nábytek na míru, Znojmo
Konferenční stoly z lamina, dýhy či masivu, nábytek na míru, výrobu a prodej nábytku a kancelářského vybavení zakoupíte od Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Opravy, rekonstrukce střech a krovů – klempířské, pokrývačské, tesařské práce
Profesionály v oboru klempířství, pokrývačství a tesařství naleznete u společnosti BestSDK Jiřího Kacetla. Zajistíme nejen realizace nových střech, ale také opravy a rekonstrukce střech stávajících.
Povrchová úprava dřevěných výrobků od lakování přes broušení a moření
Výrobou dřevěných polotovarů a výrobků s povrchovou úpravou jako je lakování, olejování, moření, zakuřování a broušení i prodejem se zabývá firma DIKADESIGN,s.r.o. ze Znojma.
Montáž sádrokartonů a minerálních podhledů, sádrokartonové systémy
Stavební firma, montáže sádrokartonů a minerálních podhledů, realizace sádrokartonových systémů a další práce provádí firma Jiří Kacetl Best SDK, sídlící v okrese Znojmo.
Pokládka laminátových podlah, dřevěných a plovoucích podlah, kvalitní práce za příznivou cenu Miroslav
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových podlah, linolea, koberců za velice příznivou cenu můžete mít od firmy Jiří Kacetl Best SDK, působící v Miroslavi, Znojmě a okolí.
Špaletová okna pro historické budovy vyrobena na zákazku v truhlářství
Okna jsou duší celého domu. Řešení pro historické i stylové domy, výběr z různých tvarů, velikostí a barevných odstínů pro Vás na zakázku vyrobí Truhlářství Reiter Znojmo
Zakázková výroba z masivního dřeva - zimní zahrady, přístřešky, altány, pergoly
Zakázková výroba z masivního dřeva. Zimní zahrady, přístřešky zhotoví Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. Zakázky pro Moravský Krumlov, Ivančice, Pohořelice, Znojmo, Třebíč, Moravské Budějovice, Brno.
Výroba kuchyňských linek na míru - kvalitní kuchyně za výhodné ceny
Kvalitní kuchyňské linky na míru a za výhodné ceny pro vás vyrobí v Truhlářství Josef Reiter ve Znojmě a okolí.
Zasklené terasové přístřešky pro celoroční využití s termoregulačními skly pro každé počasí
Moderní zasklené terasové přístřešky s termoregulačními skly, které Vás ochrání při každém počasí a dopřejí posezení venku, si můžete objednat u znojemské firmy WIDOMA s.r.o.
Kvalitní a kompaktní skleněné zastřešení Vaší terasy
Užívejte si relax na Vaší terase i za nepříznivého počasí díky skleněnému zastřešujícímu systému terasy Vitello Flex od znojemské firmy WIDOMA s.r.o.
Jak vybrat kvalitní pokrývačskou firmu ve Znojmě
S výběrem kvalitní pokrývačské firmy Vám rádi poradí u společnosti Jiřího Kacetla Střechy BEST SDK ze Znojma, kde mají s realizací střech bohaté zkušenosti.
Pokládka, montáž a realizace všech druhů podlah, podlahářské práce
Příprava podkladu, montáž, olištování podlah, broušení, opravy a veškeré podlahářské práce a pokládku všech druhů podlah, provádí odborníci firmy K-Produkt ze Znojma.
Luxusní skleněné přístřešky, zastřešení terasy, markýzy u verandy. Kompletní dodávka s montáží
Luxusní skleněné přístřešky, zastřešení terasy od firmy WIDOMA s.r.o. Vás mile překvapí svým jedinečným provedením, snadnou údržbou a komfortními doplňky.
Na co si dát pozor při výběru tesařství a jak vybrat správnou tesařskou firmu
Na co si dát pozor při výběru tesařské firmy a jak si vybrat správnou tesařskou firmu Vám poradí společnost BEST SDK Jiří Kacetl ze Znojma.
Stavební práce, zednické práce Mikulov, Břeclav
Jestliže sháníte kvalitní firmu, která provádí stavební a zednické práce v oblasti Mikulova či Břeclavi, pak neváhejte a oslovte nás. Naše společnost OSP spol. s r.o., provádí veškeré práce týkající se stavebnictví také na Břeclavsku či Mikulovsku. Postavit nový dům, kancelář či výrobnu pro nás není žádný problém. Náš tým profesionálů ...
Klempířství, pokrývačství, tesařství – dodávka a montáž střech
Zkušený tým klempířů, pokrývačů a tesařů pracuje u společnosti Jiřího Kacetla BestSDK v Tasovicích. Nová střecha i opravy a renovace střech je pro nás hračka. S BestSDK Vám již střechou nezateče.
Topení, topenářské práce, topná zkouška, návrh, projektová dokumentace
Topenářské práce, topení, topnou i tlakovou zkoušku, návrh i projektovou dokumentaci včetně poradenství provádí firma Fato Hlaváč s.r.o., z Moravského Krumlova.
FATO Hlaváč, s.r.o.