Instalace linek na výrobu elektroniky včetně elektroinstalace včetně průmyslové elektroinstalace
Komplexní instalace automatických linek na výrobu elektroniky včetně průmyslové elektroinstalace provádí společnost SD Install. Poskytujeme svým zákazníkům profesionální servis a spolehlivé služby.
SD Install Gustav Schuh
Plynové a kondenzační kotle - oprava, servis i revize ve Znojmě a okolí
Znojemská firma Servis plynospotřebičů Petra Hromádky kromě prodeje provádí i opravy, servis a revize plynových nebo kondenzačních kotlů a plynových bojlerů.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Podlahové topení – dodávka, montáž
Dodávky a montáže otopných systémů, včetně podlahového topení, zajišťuje v novostavbách i rekonstruovaných domech společnost FATO Hlaváč, s.r.o., která působí v okolí Znojma.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Rekuperační jednotky – příliv čerstvého vzduchu díky řízenému větrání
Prodej, montáž a servis rekuperačních jednotek zajistí společnost bbklima99, s.r.o. Kvalitní životní prostředí v domě dodá řízené větrání.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Betonování podlah a základů v zimě – práce v každém ročním období
Nejen betonování podlah a základů rodinných domů v zimě obstarají specialisté společnosti Beton Znojmo, která se postará i o dopravu a čerpání betonu.
Výstavba a rekonstrukce koupelen, koupelnové studio
Projektovou dokumentaci, rekonstrukci a výstavbu koupelen nebo zednické obkladačské a vodoinstalační práce pro Vás zajistí ve Znojmě firma FATO Hlaváč, s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Oslovte odborníka na pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či realizaci kanalizací
Hledáte-li firmu, která se postará o pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či zrealizuje výstavbu opěrných zdí nebo například kanalizací, pak oslovte firmu Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Obkladačské práce – rychle, kvalitně, spolehlivě
Obkladačské práce ve venkovních i vnitřních prostorách zajistí firma FATO Hlaváč z Moravského Krumlova. Dlažby a obklady položíme rychle, kvalitně a spolehlivě.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Zemní a výkopové práce - veškeré terénní úpravy minibagrem a smykovým nakladačem
Společnost Autodoprava Bohdálek provádí zemní a výkopové práce na Jižní Moravě, zejména v okolí Znojma. Na veškeré práce požíváme moderní a výkonnou techniku.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Bezpečné vytápění -  montáž fasádních komínů, kouřovodů a stavba komínů
Pokud chcete bezpečnost při vytápění, obraťte se na společnost Jaroslav Křivánek – KOMINICTVÍ s. r. o. ze Znojma, která Vám zajistí montáž fasádních komínů, kouřovodů a stavbu komínů SCHIEDEL.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Klimatizace do bytů i kanceláří – ciťte se příjemě i v horkých letních dnech
Široký sortiment klimatizací vhodných do bytů i kanceláří naleznete u firmy bbklima99, s.r.o., specialisty na prodej, montáž a servis klimatizací.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Rekonstrukce bytů a rodinných domů - veškeré řemeslné práce
Kompletní rekonstrukci bytů a rodinných domů zajistí ve Znojmě, Miroslavi a jejich blízkém okolí Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Nábor nových posil se zájmem a znalostí montáže průmyslových elektroinstalací
Firma SD Install ze Znojma rozšiřuje své řady o posily se zájmem o průmyslové elektroinstalace. Staňte se součástí týmu zajišťujícího kompletní elektroinstalací průmyslových linek a výrobních celků.
SD Install Gustav Schuh
Profesionální demoliční a bourací práce, odvoz suti
Profesionální demoliční a bourací práce v plném rozsahu, včetně odvozu suti zajistí rychle a bezpečně společnost Autodoprava Bohdálek ze Znojma.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Odborná aplikace izolační měkké pěny EXY 09 a tvrdé pěny EXY 39 – sníží vznik vlhkosti a plísně
Specialisty v oboru aplikací izolačních stříkaných pěn EXY 09 a EXY 39 najdete u společnosti IZO-PUR působící v okolí Brna, a také v lokalitě Brno-venkov. Kvalitní tepelná izolace.
Prosklení vchodových dveří – bezpečnostní, tepelně-izolační, čiré a dekorativní
Designové ornamentní, klasické čiré,dekorativní vitrážové, speciální zrcadlové prosklení, ale také tepelně-izolační a vysoce odolné bezpečností prosklení vchodových dveří zajišťuje firma PERITO s.r.o.
Tepelná izolace střechy, podkroví a stropů stříkanou PUR pěnou
Stříkaná polyuretanová pěna dokonale zateplí střechy, stropy i podkroví rodinných nebo bytových domů. Zateplení stříkanou pěnou svěřte do rukou firmy IZO-PUR.cz.
Modelace terénu a odstranění terénních nerovností dle Vašich požadavků
Veškeré zemní a výkopové práce jako je modelace terénu a odstranění nerovností na pozemcích provádí společnost ERTRANS, družstvo se sídlem ve Znojmě, ale působí po celém Jihomoravském kraji.
Obkladačské práce ve venkovních i vnitřních prostorách
Profesionální a rychlé provedení obkladačských prací ve venkovních i vnitřních prostorách zajistí společnost EKOČEK, která působí zejména v okolí Pohořelic a Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Zateplení základů staveb, soklů, podlah a stěn stříkanou tepelnou pěnovou izolací
Tepelnou izolaci základů staveb, ale také podlah a stěn stříkanou tepelnou pěnovou izolací provádí v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma IZO-PUR.
Realizace a rekonstrukce střech Znojmo, klempířské, pokrývačské a tesařské práce
Zabýváme se komplexní realizací klempířských, pokrývačských a také tesařských prací - STŘECHY HAAS s.r.o. okres Znojmo
Přeprava nákladu nákladní a kontejnerovou autodopravou
kontejnerovou, nákladní autodopravu, přepravu nákladu, zemní a výkopové práce, odvoz suti a další zajistí ERTRANS, družstvo ze Znojma
Stříkaná pěnová izolace – nejúčinnější metoda tepelné izolace budov
Zateplete Váš rodinný dům, chatu, bytový dům nebo nebytový objekt nejúčinnější tepelnou izolací dnešní doby. O zateplení stříkanou pěnou se postará firma IZO-PUR.cz.