Komplexní zemní a výkopové práce  Znojmo, terénní úpravy, výkopy, přípojky, jezírka
Provádíme veškeré zemní práce, výkopové práce a přípojky i jezírka, pracujeme v celé České republice, nejvíce v Jihomoravském kraji.
Izolace plechových hal, garáží a kontejnerů stříkanou  pěnovou izolací
Pomocí stříkané pěnové izolace lze účinně zaizolovat plechové haly, garáže i kontejnery. Svěřte aplikaci vstřikované izolace společnosti IZO-PUR.cz.
Kompletní realizace novostaveb a výstavba zděných rodinných domů
Realizaci novostaveb, jako jsou zděné rodinné domy, které budou plně odpovídat Vašim snům a představám, zajistí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Efektivní metoda zateplení půd stříkanou pěnovou izolací
Nejvyšší tepelný komfort domů a budov zajistí zateplení jejich půdy stříkanou pěnou. Zateplení Vaší půdy stříkanou PUR pěnou realizuje firma Dušan Řezáč IZO-PUR.
Izolatérství a klempířství s profi přístupem, okres Znojmo
Izolace plochých střech i zahradních jezírek či bazénů. Kompletní rekonstrukce střech od Izolace Daňhel, s.r.o. Ušetřete za vytápění i chlazení díky profesionálům v oboru izolatérství a klempířství.
Spolehlivé zateplení novostaveb i starších objektů při rekonstrukci pomocí PUR pěny
Při stavbě novostaveb či při rekonstrukci starších objektů je vhodné použít kvalitní izolaci. Společnost IZO-PUR.cz se zaměřuje na aplikaci stříkané izolační PUR pěny.
Kompletní kominické práce včetně revize, čištění a vymetání komínů
Kompletní kominické práce v okolí Znojma poskytuje Jaroslav Křivánek – KOMINICTVÍ s.r.o. Postaráme se o revize, čištění, vymetání i stavby komínů.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Výmalba SDK v průmyslových halách
Výmalbu SDK v průmyslových halách, skladech, technických místností i na schodištích obstará firma Stavební činnost EKOČEK s.r.o. Působíme v okolí Brna, Znojma a Mikulova.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Zemní práce, terénní úpravy pozemku, nakládka materiálu, odvoz zeminy
Zemní a výkopové práce nechte na odbornících. Zednictví Pokorný zajišťuje zemní práce, terénní úpravy pozemku, nakládku materiálu i odvoz zeminy ve Znojmě i Moravském Krumlově.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Bourací práce – prostory v administrativních a komerčních budovách
S bouracími pracemi v prostorech administrativních a komerčních budovách se v Jihomoravském kraji obraťte na specialistu v oboru- stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jiřic u Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací terénní úpravy pro stavby
Zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací terénní úpravy pro stavby, kompletní realizace kanalizačních přípojek provádí firma ERTRANS, družstvo ve Znojmě.
Dokončovací stavební práce – obkladačské, dlažební, podlahářské, malířské, natěračské
O realizaci všech stavebních prací, jako jsou práce obkladačské, dlažební, podlahářské, ale i malířské a natěračské, se postará Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Betonářské a bourací práce a rekonstrukce rodinných domů od české firmy
Stavební společnost ATLANTA, a.s. z Nového Šaldorfu má již dlouholeté postavení na trhu. Společnost poskytuje služby z oboru stavebnictví, jako jsou rekonstrukce, bourací a betonářské práce.
ATLANTA, a.s.
Výkopové práce, terénní úpravy - výkopy sklepů, pro kanalizaci, kabeláž
Výkopové práce a terénní úpravy provádí v regionu Znojmo firma BoBaStav s.r.o. Zajistíme výkopy sklepů, výkopy zeminy pro kanalizaci a kabeláž a další zemní práce.
Montáž a servis klimatizačních zařízení, klimatizací a vzduchotechniky
Prodej, montáž a servis klimatizací, nástěnné, kazetové, parapetní, mobilní, kompaktní a mezistropní klimatizační zařízení můžete mít od firmy bbklima99, s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zednické práce – zateplování a nátěry fasád, montáž sádrokartonu
Veškeré zednické práce jako zateplování fasád, montáž sádrokartonu, pokládku zámkové dlažby, vyzdívky i bourací práce zajistí odborníci z Moravského Krumlova, společnost FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Kvalitní sádrokartonářské práce za rozumnou cenu
Pokud jste z Jihomoravského kraje a ohlížíte se po firmě, která zajistí kompletní sádrokartonářské práce za rozumnou cenu, pak se obraťte na EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Výmalba domů a kanceláří, natěračské práce a tapetování
Malířské, natěračské i tapetářské práce v Jihomoravském kraji. Změníme Váš dům či byt k nepoznání. Dejte Vašemu bydlení nový design a obraťte se na profesionály.
Betonářské práce a realizace základových desek pro domy
Realizaci základových desek a další betonářské práce provádí v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou stavební firma Ristić s.r.o. vytvoříme stabilní základy Vaší stavby.
Rekonstrukce a realizace střech, opravy střešních systémů - od profesionála se zárukou kvality
Rekonstrukce a realizace střech, odborné opravy střešních systémů provádí firma Ristić s.r.o., která působí na Znojemsku. Kompletní realizace střech od profesionála se zárukou kvality.
Vložkování a frézování komínů kominictvím – úpravy komínů od odborníků
Úpravy komínů, jako je frézování a vložkování komínů svěřte do rukou odborníků. Tyto odborné úpravy komínů provádí v okolí Znojma firma Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Stavební firma provádějící bourací, zednické a stavební práce
Kvalitní profesionálně stavební, bourací a demoliční práce si můžete nechat udělat od znojemské firmy ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní práce v oboru stavitelství.
ATLANTA, a.s.
Klempířství, klempířské práce - montáž okapů, rýn, žlabů, oplechování komínů
Klempířské práce, odbornou montáž okapů, žlabů i oplechování komínů provádí firma Ristić s.r.o. V oboru klempířství máme bohaté zkušenosti. Působíme na Znojemsku.
Tesařství – rekonstrukce starých krovů, výroba nových střešních krovů a pergoly
Široké spektrum tesařských prací, jako je rekonstrukce starých střešních krovů, realizace nových střešních krovů či výroba pergol a teras, poskytuje na Znojemsku stavební firma Ristić s.r.o.
Pokrývačské práce, pokrývačství, pokládka střešní krytiny, opravy i izolace střech
Komplexní služby v oblasti pokrývačství poskytuje firma Ristić s.r.o. Zajistíme pokrývačské práce, pokládku střešní krytiny, opravy i izolace střech v oblasti Znojma i Hrušovan nad Jevišovkou.