Kompletní zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Společnost ATLANTA a.s. poskytuje kompletní zemní, bourací a výkopové práce, terénní úpravy, hutnění zpevněných ploch v jakémkoli rozsahu ve Znojmě a okolí.
ATLANTA, a.s.
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Společnost STŘECHY HAAS s.r.o. se zabývá kompletními tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi. Realizujeme a rekonsruujeme střechy.
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Zemní a výkopové práce - realizace základů pro stavby budov a terénní úpravy
Společnost ERTRANS, družstvo provádí výkopy základů pro stavby budov, demolice, výkopy kanalizací, terénní úpravy a také výstavbu inženýrských sítí v Moravském Krumlově a okolí.
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Příprava podkladu pod samonivelační anhydritovou podlahu
Firma Beton Znojmo se kromě samotné aplikace anhydritové podlahy postará o kompletní přípravu podkladu pro samonivelační anhydritový potěr.
Podlahy pro nadměrnou zátěž, odolné vůči vlhku – čerpání cementového potěru
Podlahy odolné vůči vlhku a vhodné do prostor s nadměrnou zátěž dodává firma Beton Znojmo. Postaráme se o čerpání cementového potěru v okolí Znojma a Třebíče.
Sádrokartonářské práce – podhledy, příčky, tepelná a zvuková izolace
O veškeré sádrokartonářské práce na Znojemsku se postará zednictví Jiří Pokorný. Montujeme podhledy, příčky, tepelné i zvukové izolace.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Průmyslová elektroinstalace sušičky na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad
Firma SD Install realizuje průmyslovou elektroinstalaci, kde předmětem instalace je sušička na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad, jejíž teplo je rozváděno do sušičky na dřevěnou štěpku.
SD Install Gustav Schuh
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou, nákladní a kontejnerovou dopravou zajistí na Znojemsku firma ERTRANS, družstvo
Realizace litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem
O realizaci litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem, které jsou vhodné do novostaveb i rekonstruovaných objektů, se postará firma Beton Znojmo.
Stavba a rekonstrukce obecních nebo městských chodníků včetně zemních prací
Stavbu nebo rekonstrukci městských a obecních chodníků včetně zemních prací zajišťuje v Jihomoravském kraji firma DS DUMA ze Znojma.
Podlahářství – kompletní dodávka podlahy na míru od přípravy podkladu až po dodávku finální krytiny
Kompletní dodávku podlahy na míru od přípravy podkladu po dodávku finální krytiny a její následnou údržbu zajistí firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ze Znojma.
Zámečnické práce na zakázku – brány, zábradlí, balkóny a další
Zámečnické práce na zakázku, jako jsou brány, zábradlí a balkóny podle Vašich představ Vám v Jihomoravském kraji zhotoví stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jiřic u Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Stavitelství, zemní a stavební práce¨ včetně terénních úprav
nákladní a kontejnerová doprava, moderní technika, odborně školený personál, stavební, zemní, výkopové práce, terénní úpravy, záruka na odvedenou práci
Zdící práce – profesionální stavební činnost s komplexním zaměřením
Hlavní činností firmy EKOČEK s.r.o. jsou stavební práce. Profesionální přístup a kvalitní pracovníci Vám zajistí zdící práce všeho druhu dle Vašich představ a požadavků za rozumné ceny.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Oprava plynových spotřebičů - odstranění závad snadno a rychle
Kvalitní servis a opravy plynových spotřebičů zajišťují zkušení pracovníci ze společnosti Servis plynospotřebičů Hromádka ve Znojmě a okolí.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Zednické, bourací práce, zedník, výstavba, rekonstrukce rodinných domů Miroslav
Zednictví, bourací práce, kompletní stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů to vše jedině od firmy Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Terénní úpravy, zemní, výkopové a dokončovací práce pro stavby
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací práce pro stavby, realizace kanalizačních přípojek, inženýrské sítě od firmy ERTRANS, družstvo v Moravském Krumlově.
Plynové kotle- instalace plynových kotlů, topenářské instalace
Plynařské práce, jako jsou výměny plynových kotlů, jejich revize a další topenářské instalace, provádí v okolí Ivančic a Moravského Krumlova firma FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Výstavba rodinného domu na klíč od zkušených zedníků – od návrhu až po realizaci
O návrh, dodávku kvalitních materiálů i výstavbu rodinných domů na klíč zajistí stavební společnost ATLANTA a.s. Se sídlem ve Znojmě, ale působící i v okolí Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Kompletní zemní a výkopové práce provádí na území Jihomoravského kraje firma firma DS DUMA ze Znojma. Zajistíme také veškeré terénní úpravy.
Stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele
Profesionální stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele provádí společnost ERTRANS, družstvo, které působí po celém Jihomoravském kraji.
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce v rodinných domech, bytech, průmyslových objektech
V oblasti vodoinstalace a vodoinstalačních prací v rodinných domech, bytech i průmyslových objektech zajistí firma FATO Hlaváč s.r.o. komplexní práce pro zákazníky z Moravského Krumlova a Ivančic.
FATO Hlaváč, s.r.o.