STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Realizace hřišť - sportovní povrchy, umělé trávníky
Firma StavoSport s.r.o. se ve Zlíně a okolí specializuje na projektování, výstavbu a rekonstrukci víceúčelových hřišť a vnitřních i venkovních povrchů určených pro všechny druhy sportů.
Komplexní zateplení stavby, budovy a izolace střechy-zelená úsporám
Společnost SANACE Zlín provádí zateplení budov a izolace střech proti vodě v regionu Zlínský kraj. Provádíme komplexní zateplení stavby s využitím programu Zelená úsporám.
Dřevěné terasy, zahradní domky, kůlny na nářadí, přístřešky ze dřeva
Firma Madera Teco Uherské Hradiště montuje dřevěné terasy, zahradní domky, přístřešky i kůlny na nářadí a jiné výrobky ze dřeva. Působíme v ČR i v Rakousku.
Montáže ocelových konstrukcí, střešní i obvodové opláštění haly
Zakázky na výrobu a montáže ocelových konstrukcí i dodávky opláštění pro haly přijímá firma Besta-Z v regionu Zlínský kraj i po celé ČR.
Zpevněné plochy, pozemní komunikace, chodníky od zkušené stavební firmy
V rámci výstavby se obracejte na stavební firmu SANPROS. Zaměřujeme se na zpevněné plochy, komunikace, chodníky. Zakázky realizujeme především v okrese Uherské Hradiště, Hodonín.
Vysprávky komunikací, opravy silnic, chodníků, propadlin a výtluků
Správa a údržba silnic Kroměřížska s.r.o. zajišťuje vysprávky komunikací, cest, opravy povrchů silnic, chodníků, propadlin a výtluků a další práce související s opravami komunikací v okrese Kroměříž.
Výměna a rekonstrukce baterií, umyvadla, WC, dřezu
Výměnu baterií, umyvadel, WC i dřezu v okolí Zlína zajišťuje společnost BAHEN Zbyněk Hejný, která se specializuje také na rekonstrukce a realizace koupelen.
Sendvičové dřevostavby, dřevěné rodinné domy
Firma Madera Teco Uherské Hradiště montuje sendvičové dřevostavby, tyto dřevěné rodinné domy jsme schopni předat k užívání již za 4 měsíce. Působíme po celé ČR.
Stavba budov na klíč a rekonstrukce občanských, průmyslových staveb
Hlavní zaměření firmy Sanpros z okresu Uherské Hradiště je stavba budov na klíč a rekonstrukce občanských, průmyslových staveb v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Stavba dřevěného přístřešku, pergoly, altánu, výroba zahradního nábytku
Stavba dřevěného přístřešku není snadný úkol, v Truhlářství Zavadil Vám s realizací rádi pomohou. Dodáme pergoly, altány i sestavy zahradního nábytku v okr. Zlín, Kroměříž.
Rekonstrukce rodinných domů, podkroví, půdní vestavby Zlínský kraj
Pokud Vás čeká rekonstrukce rodinného domu, aktuálně přijímá zakázky společnost Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště. Provádíme rekonstrukce podkroví, půdní vestavby rodinných domů a rekonstrukce bytového jádra či montáže sádrokartonových příček a stropních, kazetových podhledů. Působíme především v regionu Zlínský kraj a Jihomoravský ...
Regenerace bytové výstavby, zateplení fasády, domů, budov
V regionu Zlínský kraj, Kroměříž provádí regenerace bytové výstavby firma LM trade. V oblasti zateplení fasády, domů i komerčních budov máme dlouholeté zkušenosti.
Dřevostavby z europanelu a dekpanelu Vsetín, Valašské Meziříčí
Dřevostavby z europanelu či dekpanelu a jejich realizaci Vám jako jedna z mála firem ve Zlínském kraji nabízí stavební firma LARS M+K s.r.o. Zajišťujeme pro Vás stavbu rodinných domů, podnikatelských subjektů, staveb občanské vybavenosti či chatek a zahradních domků. Systém suché výstavby EUROPANEL se umí přizpůsobit i nejmodernějším trendům a ...
Výstavba, přestavba rodinného domu, bytového jádra díky projektu Zelená úsporám
Díky projektu Zelená úsporám Vás výstavba i přestavba rodinného domu či bytového jádra vyjde levněji. Firma LM trade působí nejčastěji v okrese Zlín, Kroměříž.
Přestavba bytu-rekonstrukce koupelen, bytových jader, balkónů, lodžií
Přestavba bytu bez starostí s firmou Miroslav Balajka Zlín. Zajistíme rekonstrukce bytových jader, koupelen, balkónů i lodžií dle Vašich představ.
Rekonstrukce interiérů rodinných domů i bytů - rychle a levně
Rekonstrukci interiérů rodinných domů i bytů v okolí Uherského Hradiště i Kroměříže rychle a levně realizuje společnost M+M Sdružení, která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti.
M+M Rekonstrukce bytových jader
Realizace střech, půdních vestaveb, dřevostaveb Zlínský kraj
Firma ROGAT s.r.o. provádí v regionu Zlínský kraj tesařské, klempířské, pokrývačské práce. Stavíme nové střechy, realizujeme půdní vestavby i podkroví a dodáme drobné dřevostavby i zahradní dřevěné domky. Navrhujeme a projektujeme konstrukce střech. Práce: - demontáže střechy včetně odklizení a uložení sutí - výstavba a realizace - ...
Projekty rodinných domů ze dřeva, dřevostaveb Zlín
Zlínská firma Otépka s více než desetiletou tradicí v oblasti stavebních a zateplovacích systémů Vám přináší řešení, jak bydlet rychle, moderně a ekologicky - projekt a realizaci dřevostavby. Rodinný dům ze dřeva je stále používanější metodou výstavby, jelikož jeho budoucím uživatelům přináší hned několik výhod - prověřená dlouholetá ...
Zateplení, stavba, izolace šikmých, plochých střech Zlín, Kroměříž
Zatéká Vám střechou do domu, nebo Vám utíká střechou teplo? Společnost ELIS-střechy s.r.o. Hulín provádí rekonstrukce, izolace proti vodě i zateplení šikmých i plochých střech. Zajistíme veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce, provádíme i kompletní realizace a stavby nové střechy. Navrhneme a postavíme Vám střechu z kvalitní ...
Občanské, průmyslové, vodohospodářské stavby
Občanské, průmyslové i vodohospodářské stavby realizuje firma TUFÍR z okresu Uherské Hradiště. Zakázky přijímáme po celé ČR.
Stavby, rekonstrukce rodinných domů na klíč Valašské Meziříčí, Vsetín
Stavby a rekonstrukce rodinných domů na klíč realizuje stavební firma LARS M+K s.r.o., působící v rámci Zlínského kraje například ve Vsetíně a Valašském Meziříčí. Díky kvalitně provedené práci a rozumným cenám jsme si od roku 1993, kdy byla naše firma založena, získali již řadu spokojených klientů. I Vy můžete být jedním z nich, pokud ...
Stavby, rekonstrukce rodinných domů na klíč Nový Jičín, Hranice, Zlínský kraj
Stavby a rekonstrukce rodinných domů na klíč ve Zlínském kraji realizuje společnost LARS M+K s.r.o., která se specializuje na stavební práce. Naše služby zahrnují: - kompletní dodávka staveb na klíč - stavby rodinných domů - rekonstrukce a opravy objektů - přestavba a půdní vestavba - zateplování fasád - průmyslové stavby - ...
Pokládka, montáž obkladů a dlažby do koupelen
Firma Bahen nabízí kompletní vybavení koupelen ve Zlíně a okolí. Vaši koupelnu celou zrekonstruujeme, opravíme nebo přestavíme dle vašich představ a to včetně pokládky a montáže obkladů či dlažeb.
Rekonstrukce bytových jader - vestavby, realizace, renovace
Rekonstruujeme celá bytová jádra včetně obkladů, topení a vodoinstalace. Naše firma BAHEN Zbyněk Hejný se postará o vestavby, realizace a renovace bytových jader ve Zlíně a okolí.
Renovace koupelen - realizace, oprava, stavba nové koupelny
Hlavní činnost firmy BAHEN Zbyněk Hejný je rekonstrukce, realizace koupelen převážně ve Zlínském kraji. Provádíme veškeré řemeslné práce, které jsou potřeba pro zhotovení koupelny.