STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavby občanské vybavenosti a průmyslové objekty
Chcete se pustit do výstavby či rekonstrukce a sháníte generálního dodavatele celé stavby? Nevíte si rady s revitalizací Vašeho objektu? Máte zájem o kompletní projekt s dodávkou na klíč,
Čištění vodních nádrží, zřízení nových rybníků - přípravné práce pro vodohospodářské stavby
Přípravné práce pro vodohospodářské stavby zajistí společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. Uherské Hradiště. Také provádíme čištění a zřízení nových rybníků. Působíme po celé ČR.
Stavební práce všeho druhu, výstavba budov na klíč
Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce bytů a bytových jader, sádrokartony, monolitické konstrukce a další stavební práce zajišťuje firma Stavby RS-mont, s.r.o.
Stavební firma KOBRA Zlín, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce staveb, odvoz zeminy
Nabízíme stavební práce, zateplování fasád, rekonstrukce bytových jader, výstavby rodinných domů na klíč, zemní a výkopové práce, odvoz zeminy a kontejnerovou dopravu.
Rekonstrukce bytů, domů, interiérů, zateplení fasády
Společnost Sanitsystem s.r.o. Otrokovice se zaměřuje nejen na koupelny, ale i na kompletní stavební práce, konkrétně rekonstrukce domů, bytů, interiérů i zateplení fasády.
Kompletní stavební práce Kroměříž, výstavba domů na klíč, rekonstrukce domů, půdních vestaveb
Naší specializací jsou především profesionálně provedené rekonstrukce domů a bytů a kvalitní řemeslná činnost, výstavba domů na klíč.
Domek Akorát včetně vnitřního vybavení, se skleněnou fasádou - 4 typy domu, varianta S bez nutnosti stavebního povolení
Společnost FRAJT s.r.o. Kroměříž přichází s novým řešením rodinného domu - Domek Akorát s unikátní skleněnou fasádou s potiskem. Různé typy domu na klíč včetně vnitřního vybavení.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Zděné rodinné domy na klíč, nízkoenergetický dům za cenu bytu - výstavba na Moravě
Stavební firma EB - stav s.r.o. Zlín realizuje stavby, zděné rodinné domy na klíč v lokalitě Zlínský kraj a na Moravě. Aktuálně dodáme projekt výstavby zdarma, můžete mít dům za cenu bytu.
Stavební firma zaměřena na výstavbu rodinných domů na klíč
Společnost DAKA INVESTING s.r.o. je stavební firma působící v regionu Zlínský kraj, Hodonín. Zaměřena je na výstavbu rodinných domů na klíč.
Opravy vozovky - asfaltování, frézování, vysprávky silnic, sezónní údržba cest
Společnost Správa a údržba silnic Slovácka s.r.o. zajišťuje v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod opravy vozovky - frézování, vysprávky, asfaltování silnic, místních komunikací i údržbu cest.
Stavební činnost - návrhy, projekce a výstavba RD, průmyslových hal
KAMAX-METAL s.r.o. Kroměříž poskytuje komplexní služby v oblasti stavební činnosti - od návrhů, projekce až po výstavbu. Zaměřuje se na průmyslové haly i RD. Působnost Zlínský kraj, Prostějov, Vyškov.
Dotace na fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy, domácí fotovoltaika
Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína Vám vyřídí dotaci na kompletní fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy. Dále Vám poskytneme veškeré informace, rady, návrh řešení i samotnou realizaci.
Pozemní stavby, výstavba a rekonstrukce budov
Výstavba a rekonstrukce staveb pro bydlení, průmysl či kanceláře, realizace fasád, zámkových dlažeb i sportovišť zajišťuje společnost SEHNAL STAVBY s.r.o.
Revitalizace bytových domů i průmyslových staveb Uherské Hradiště, zateplování staveb, rekonstrukce
Revitalizace bytových domů i průmyslových staveb Uherské Hradiště, zateplování staveb, rekonstrukce objektů a památek.
Stavby otevřených dřevostaveb ze systému STEICO Rožnov pod Radhoštěm, stavby z přírodních materiálů
Stavby otevřených dřevostaveb ze systému STEICO Rožnov pod Radhoštěm, stavby z přírodních a obnovitelných materiálů, zásobování domu energiemi z obnovitelných zdrojů, vyřízení dotace.
STAVOŠI s.r.o.
Kompletní rekonstrukce bytových jader, přestavba koupelen
Společnost Petrastav - Petr Trachtulec zajišťuje přestavbu koupelen, rekonstrukce bytových jader i společných prostor bytových domů. Působí v regionu Uherské Hradiště, Strážnice, Veselí.
Stavba ocelových hal - výroba, montáž ocelové konstrukce, opláštění haly
Hlavní zaměření společnosti KAMAX-METAL z regionu Zlínský kraj je stavba ocelových hal, výroba, montáž ocelových konstrukcí a opláštění haly. Působíme v lokalitě Morava.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle, výměny topných těles, čerpadel, kotlů.
Jeřábnické práce s řidičem - pronájem jeřábu včetně obsluhy na Moravě
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. Kroměříž zajišťuje mimo jiné i jeřábnické práce s řidičem - pronajmeme jeřáb pouze včetně obsluhy. Působí na Moravě, v regionu Zlínský kraj, Prostějov, Vyškov.
Výstavba monolitických konstrukcí, rodinných domů na klíč
Monolitické konstrukce, železobetonové stavby, průmyslové haly, základy, opěrné zdi, realizace střech, zateplení fasád a jiné řemeslnické práce realizuje Stavby RS-mont, s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce komunikací, zpevněných ploch - dopravní stavby
Na obor dopravní stavby se specializuje firma RYBÁRIK. Provádí výstavbu i rekonstrukce komunikací, silnic a dalších zpevněných ploch. Přijímá zakázky v regionu Jihomoravský kraj, Hodonín.
Hydroponický reprodukční skleník k pěstování ovoce, zeleniny a květin
Komplexní výstavba skleníku různých rozměrů za použití moderních technoogií od projektu, přes stavbu až k administraci k dotacím od společnosti NWT a.s. ze Zlína.
Stavebnictví, zednické a obkladačské práce, demolice
Kompletní stavební práce a rekonstrukce rodinných a bytových domů, zhotovení omítek a obkladů, demolice při stavebních úpravách od pana Pavla Varadi z Pašovic.
Dopravní stavby včetně zemních prací-výstavba silnic, chodníků, parkoviště
Zakázky v oboru dopravní stavby, v regionu Zlínský a JM kraj přijímá firma RYBÁRIK - výstavbu silnic, chodníků, parkoviště realizujeme včetně bouracích a zemních prací.
Revitalizace budov - rekonstrukce bytových, rodinných domů, sanace staveb
Společnost TERMO zateplení, s.r.o. se specializuje na revitalizace, rekonstrukce budov a zateplování domů, také se zaměřuje na sanace staveb. Působí v lokalitě Olomoucký, Jihomoravský, Zlínský kraj.