STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Novostavby i rekonstrukce rodinných domů, bytových domů
Na novostavby i rekonstrukce rodinných a bytových domů v regionu Zlínský kraj a Brno se zaměřuje Stavební společnost MiSta. Naše stavební firma má pojištění podnikatelských rizik v objemu 20 mil. Kč.
Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce, zateplování budov
Výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování budov realizuje stavební firma STAVBY KOVAŘÍK s.r.o., sídlící ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Provádění, realizace staveb, rodinných domů na klíč a rekonstrukce staveb
Stavební firma ITP STAVBY Zlín se zaměřuje na provádění staveb na klíč v regionu Zlínský kraj a Olomoucký kraj. Přijímá zakázky na kompletní realizace rodinných domů na klíč i rekonstrukce staveb.
Zateplení, zastřešení a prosvětlení průmyslových hal a budov, montáž ocelových konstrukcí
HAL KOMPLEX s.r.o., společnost zabývající se zastřešením, prosvětlením a zateplením budov, hal a objektů. Provádíme kompletní návrhy a realizace okapových systémů. Sídlíme na Praze 2 – Nové Město.
Rekonstrukce koupelen, bytů - montáž keramických obkladů, dlažeb
Firma KERAMO D - Dohorák Kroměříž má mnoho zkušeností v oblasti montáže keramických obkladů, dlažeb při rekonstrukci koupelen a bytů. Patří mezi největší firmy z oboru v regionu Zlínský kraj, Brno.
Restaurování, opravy historických staveb, kulturních památek - restaurátorství
Firma MiSta stavební společnost s.r.o. se zaměřuje na restaurátorství - opravy, restaurování historických staveb a kulturních památek. Využijte naše zkušenosti v oboru.
Výstavba průmyslové haly výrobní, skladové, prodejní - realizace zakázek na Moravě
Společnost ITP Stavby, s.r.o. Zlín přijímá zakázky na realizace, výstavbu skladové, výrobní, prodejní haly - průmyslové haly stavíme zejména na Moravě v regionu Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj.
Účastník soutěže Stavba roku 2016 Zlínský kraj - realizace výrobní, ocelové rámové haly
Společnost ITP STAVBY, s.r.o. Zlín je účastník soutěže Stavba roku 2016 pro region Zlínský kraj. Vybranou stavbou je realizace výrobní, ocelové rámové haly pro firmu Tanetgastro Lukov.
Dřevěné domky, přístřešky, zahradní pergoly vyrobené na míru - tesařství
Pokud uvažujete o pergole či přístřešku nebo zahradním domku, který může mít mnoho funkcí, obraťte se na tesařství ROGAT Uherské Hradiště, kde Vám vyrobí dřevěné stavby na míru dle Vašich představ.
Rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce, suchá výstavba
Rychlou a časově nenáročnou rekonstrukci interiéru provedou odborníci na sádrokartonářské práce a suchou výstavbu z firmy KNATEX Zlín, s.r.o. ve Zlínském, Olomouckém i Jihomoravském kraji.
Průmyslové stavby - výstavba výrobní haly, skladovací areály, sklady
V oboru pozemního stavitelství působí stavební firma PS - MSI, a.s. Zlín-Zlínský kraj. Zaměřuje se na průmyslové stavby - výrobní haly, skladovací areály, sklady.
Půdní vestavba, střešní nástavba domu-podkrovní bydlení přináší vyšší komfort
Vyšší komfort bydlení přináší podkrovní vestavba i střešní nástavba domu. S realizací Vám v regionu Uherské Hradiště pomůže firma ROGAT.
Budování protipovodňové ochrany-zpevnění břehů, úpravy koryt vodních toků
Společnost ZEPAR se zaměřuje na budování protipovodňové ochrany - provádíme zpevnění břehů, různé úpravy koryt vodních toků. Působí nejčastěji v regionu Zlín, Olomouc, Kroměříž.
Drobné dřevěné stavby-zahradní domky, altány ze dřeva
Firma ROGAT Uherské Hradiště staví i drobné dřevěné stavby k různým účelům, postavíme Vám zahradní domky, altány ze dřeva, kůlny na nářadí.
Pozemní stavitelství-komunikace, zpevněné plochy
V oboru Pozemní stavitelství poskytuje práce firma TUFÍR z okresu Uherské Hraditě. Zaměření na pozemní komunikace a zpevněné plochy, jejich výstavbu i rekonstrukce.
Rychlá výstavba dřevostavby-typové domy k obývání za 4 měsíce
Firma Madera Teco staví dřevěné domy, které jsou připraveny k obývání za 4 měsíce. Rychlá výstavba dřevostavby není závislá na ročním období. Působíme často v regionu Zlínský kraj.
Zateplování budov kontaktními zateplovacími systémy-s využitím Zelená úsporám
Firma SANACE Zlín pomůže vyřídit zateplování budov s využitím programu Zelená úsporám. Provádíme montáže zateplení kontaktními zateplovacími systémy i skládanými systémy.
Čistička odpadních vod Zlín - ČOV servis, poradenská činnost
Čističkou odpadních vod (ČOV) a jejím servisem a poradenskou činností se zabývá společnost CHEPORT, spol. s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej dezinfekčních a čistících prostředků. V rámci našich služeb nabízíme: - poradenství v oblasti pitné vody a ČOV, - dodávku zařízení pro čištění odpadních vod a úpravu vod pitných, - rozbory ...
Podélné, příčné opevnění břehů, rozšíření, čištění koryt potoků, řek
Účinná ochrana proti povodním je čištění koryt potoků a řek, případně rozšíření koryt a opevnění břehů vodních toků. Společnost ZEPAR své služby nabízí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Olomouc.
Rekonstrukce domů, bytů, přístavby - zednické, sádrokartonářské práce
Pokud se chystáte na rekonstrukci domu nebo přístavbu, obraťte se na firmu StavUR s.r.o., která provádí ve Zlínském kraji veškeré zednické a sádrokartonářské práce spojené s rekonstrukcí domu a bytu.
Solární, fotovoltaické systémy, FVE na klíč - projektování, realizace a servis
O projektování, realizaci a servis solárních, fotovoltaických systémů se postará firma Sunnytech, s.r.o. z Rožnova pod Radhoštěm. Dodáváme kompletní dodávky FVE na klíč.
Stavebnicový systém dřevostaveb-dřevěné stavebnice rodinného domu
Společnost Madera Teco využívá při výstavbě dřevostaveb stavebnicový systém. U dřevěné stavebnice rodinného domu je úspora peněz v řádu statisíců. Působnost-Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Stavba rodinného domu, bungalovu, rekreační chaty-realizace na klíč
Firma SANACE Zlín dodá stavby na klíč v regionu Zlínský kraj. Každá stavba je originál. Realizace rodinného domu, bungalovu či rekreační chaty je zajištěna od projektu až po kolaudaci.
Výstavba, rekonstrukce a údržba komunikací v regionu Kroměříž
Veškeré práce v regionu Kroměříž související s rekonstrukcí, údržbou a výstavbou komunikací zajišťuje Správa a údržba silnic Kroměřížska.
Výstavba, vysprávky, údržba komunikací a revitalizace sídlišť, hřišť
Správa a údržba silnic Kroměřížska provádí v regionu Zlínský kraj údržbu a vysprávky komunikací i revitalizace sídlišť, hřišť. Nabízí i výstavbu nových komunikací, cest, chodníků.