STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů, stavební práce, rekonstrukce, Uh. Hradiště
Výstavbu pasivních domů zajišťuje stavební firma FAINSTAV, s.r.o. z Uherského Hradiště. Stavíme moderní a maximálně úsporné objekty, které jsou šetrné k životnímu prostředí.
Rekonstrukce koupelen, přestavba bytového jádra do týdne - včetně 3D vizualizace
Společnost HABERL-spol. s r.o. přijímá zakázky na rekonstrukce koupelen a přestavby bytového jádra v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště. Na Vaši žádost připravíme i 3D vizualizaci.
Kompletní realizace dřevostaveb za 3-5 měsíců-nový dům v opravdu krátkém čase
Firma BJ dřevostavby je schopna postavit nový dům ve velmi krátkém čase. Kompletní realizace dřevostaveb zabere jen 3-5 měsíců, navíc mají levný provoz - díky tomu mají velkou oblibu.
Dřevěné stavby, domy na klíč-bydlení za pár měsíců
Od firmy BJ dřevostavby Nivnice můžete mít bydlení za pár měsíců. Dřevěné stavby, domy na klíč stavíme často v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Letní údržba zeleně, komunikací, sečení trávy zajistí Správa údržba silnic
V regionu Kroměříž zajistí letní údržbu zeleně, sečení trávy a údržbu všech komunikací a cest Správa údržba silnic Kroměřížska.
Dřevostavby na klíč - rychlá výstavba domu, nízké provozní náklady
Stavební firma BJ dřevostavby staví na klíč dřevostavby v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Výhodou dřevostaveb je rychlá výstavba domu a nízké provozní náklady.
Výstavba venkovních hřišť a sportovních areálů, vybavení sportovišť
Vybavením sportovišť a výstavbou venkovních hřišť a sportovních areálů se zabývá společnost StavoSport, s.r.o., která se specializuje na sportovní stavby ve Zlíně a okolí.
Zastřešené pergoly, dřevené altány-montáže, výroba na zakázku
Zastřešené pergoly i dřevené altány jsou místem pro relax po práci. Rychlá výroba venkovního posezení jen u TVT EURO-okna s.r.o. Uherské Hradiště, dodávka včetně montáže.
Nízkoenergetický dům má levný provoz, poskytne vysoký komfort
Firma BJ dřevostavby se zabývá výstavbou nízkoenergetických domů v lokalitě Zlínský kraj. Investujte do bydlení, které zaručí levný provoz i vysoký komfort, nízkoenergetický dům je skvělou volbou.
Kryté venkovní stání, dřevěný parkovací přístřešek-ochrana pro auto
Dostatečná ochrana pro Vaše auto, to je kryté venkovní stání. Firma TVT EURO-okna z regionu Zlínský kraj smontuje dřevěný parkovací přístřešek během několika dnů.
Dřevostavby, dřevěné domy nabízí možnost jak bydlet rychle i levně
Pokud hledáte způsob, jak rychle bydlet, firma BJ dřevostavby je schopna postavit již za 3-5 měsíce dřevěné domy, ve kterých se bydlí levně. Stavíme nejčastěji v regionu Zlín, Uherský Brod.
Dřevostavby, nízkoenergetické domy-bydlení s nízkými provozními náklady
Investujte do bydlení s nízkými provozními náklady. Nízkoenergetické domy dodá v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma BJ dřevostavby.
Levný mobilheim po 1. majiteli - zánovní, kompletně vybavený mobilní dům
Společnost BACH International dodává levné mobilheimy v rámci celé ČR i SR. Jde o zánovní, kompletně vybavený mobilní dům, většinou po 1.majiteli. V ceně doprava i usazení domu. Provoz Zlín a Praha.
Dřevostavby na klíč a rodinné domy ze dřeva
Vaši vysněnou dřevostavbu na klíč či rodinný dům ze dřeva Vám v okolí Vsetína a celém Zlínském kraji postaví stavební společnost R2K CZECH, s.r.o. ze Vsetína.
Montované stavby z PUR panelů - levná montovaná garáž, zahradní chatka
Společnost ALTAMOS s.r.o. vyrábí lehké montované stavby z PUR panelů. Využití mají jako montovaná garáž či zahradní chatka - snadné sestavení jako stavebnice. Dodávky realizujeme po celé ČR i SR.
Výroba srubových, dřevěných domů, dřevostavby - zdravé a moderní bydlení
Výrobou srubových a dřevěných domů, dřevostaveb se zabývá firma Walfer s.r.o., které záleží na vašem zdravém a moderním bydlení. Sídlíme u Vsetína, blízko Zlína a stavby realizujeme po celém světě.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Regenerace, revitalizace sídlišť, náměstí, sportovišť, dětských hřišť
Ohledně regenerace, revitalizace sídlišť, náměstí, dětských hřišť, sportovišť se můžete obrátit na firmu Správa a údržba silnic Kroměřížska, která působí v okolí Kroměříže.
Představujeme Vám roubenku Lopušánky - stavíme nízkoenergetické dřevěné domy na klíč
Společnost WALFER s.r.o se specializuje na výrobu nízkoenergetických domů z kvalitních vysušených dřevěných lepených lamel. Masivní dřevostavby dodáváme již více než 20 let v té nejvyšší kvalitě.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Dřevostavby na klíč - výstavba přízemního dřevěného domu Chvalčov
Společnost WALFER s.r.o. se specializuje na výrobu srubových domů. Dokončili jsme dřevěnou stavbu - přízemní rodinný dům v Chvalčově.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Srubové domy Walfer - masivní dřevostavby
Srubové domy Walfer - masivní dřevostavby realizuje společnost Walfer s.r.o. Naše srubové domy Vás zaujmou svým krásným vzhledem i vůní dřeva.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Výstavba podkroví, půdních vestaveb, zahradních domků
Společnost Machala UB Uherský Brod působí v lokalitě Zlínský kraj - kromě kompletní dodávky střech provádí i realizace podkroví, půdních vestaveb a výstavbu zahradních domků.
Rekonstrukce bytových jader, bytů, koupelen ve velmi krátkém čase
Rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen v lokalitě Uherské Hradiště provádí firma Tomáš Pochylý. Jsme schopni realizace provést ve velmi krátkém čase.
Kompletní dodávka dřevostavby, montáže dřevostaveb-pracujeme s kvalitními materiály
V oblasti montáže dřevostaveb je spolehlivým partnerem firma Machala UB s.r.o. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pro kompletní dodávky dřevostavby používáme pouze kvalitní materiály.
Opravy komunikací - odborné opravy a údržba vozovek, zastávek MHD, chodníků a dopravního značení
Opravy a udržování komunikací patří ke službám, s nimiž má TS Valašské Meziříčí s.r.o. bohaté zkušenosti. Zaměřujeme se především na opravy a údržbu vozovek, zastávek, chodníků a dopravního značení.
Spolehlivá stavební firma co má volné kapacity pro výstavbu domu
Hlavní činností Stavební společnosti MiSta z regionu Zlínský kraj jsou novostavby i rekonstrukce rodinných domů. Jsme spolehlivá stavební firma, která má volné kapacity pro výstavbu domu.