STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Fotovoltaické elektrárny s dotací Zelená úsporám - dodávka, montáž, revize i servis solárních systémů
Společnost UV servisní z Lípy u Zlína zajišťuje montáž, revize i servis solárních systémů. Dodáme fotovoltaické elektrárny s dotací zelená úsporám. Působíme v regionu Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Realizace průmyslových staveb - výstavba i rekonstrukce sídla firmy, logistického centra, výrobní haly, skladu
Společnost STAVYMA spol. s r.o. je dodavatel občanských i průmyslových staveb ve Zlínském kraji. Realizace se týkají jak výstavby nových, tak rekonstrukce - výrobní haly, skladu, sídla firmy apod.
Projekty pro revitalizaci malých vodních ploch - tůně, mokřady, rybníky a malé vodní toky
Firma ARVITA P Zlín zpracuje projekty pro revitalizaci malých vodních ploch, např. pro rybníky, tůně a mokřady. Připravíme projekty i pro žádost o dotace z OPŽP prioritní osa 4.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Realizace, opravy parkovišť, chodníků, odstavných, manipulačních ploch
Společnost Správa a údržba silnic Zlínska, s.r.o. má působnost v regionu Zlínský kraj - provádí realizace, opravy parkovišť, chodníků, odstavných, manipulačních ploch.
Realizace obchodních jednotek na klíč - výstavba, modernizace, údržba prodejen
Firma TECH-VOLT, s.r.o. z regionu Zlínský kraj se specializuje na výstavbu a modernizaci, údržbu prodejen v obchodních centrech. Realizaci obchodních jednotek zajistíme na klíč.
Rekonstrukce, remodeling obchodních center, stavby, realizace RD na klíč
Společnost TECH-VOLT se zabývá stavební činností se zaměřením na stavby, realizace RD na klíč i remodeling obchodních center. Zakázky realizujeme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj, Olomouc.
Stavební společnost zaměřená na developerskou činnost
Na developerskou činnost se zaměřila společnost STAVYMA spol. s r.o. z Otrokovic - Zlínský kraj. Zaměřujeme se nejen na výstavbu bytových domů i projekty pro obce a města.
Fotovoltaika pro dům, firmu - montáž, servis fotovoltaických systémů, FVE
Společnost UV servisní z Lípy působí v oboru fotovoltaika. Zajistí montáž i servis fotovoltaických systémů s dotací - FVE pro dům i firmu. Působíme v regionu Zlín Vsetín - Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Dodavatel, developer občanských, bytových staveb - rekonstrukce budov pro obce, města, výstavba bytových domů
Spolehlivý dodavatel občanských budov, bytových a průmyslových staveb je stavební firma STAVYMA spol. s r.o. - Zlínský kraj. Jako developer řešíme projekty pro obce, města i výstavbu bytových domů.
Fotovoltaika, solární elektrárny Zlín, fotovoltaické systémy pro stavby a rodinné domy
Naše firma z okresu Zlín provádí realizace fotovoltaických staveb, fotovoltaických systémů, solárních elektráren a solárních panelů pro rodinné domy.
Fotovoltaika Zlín s.r.o. Fotovoltaické elektrárny Zlín
Dřevěné a ocelové pergoly, přístřešky na zahradu či terasu - výroba na zakázku
V Zámečnictví Vít Hél se zaměřujeme na výrobu z oceli a nerezu, na zakázku vyrobíme ocelové i dřevěné pergoly a kryté posezení na zahradu či terasu. Působíme v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Zasakovací systémy, krechty - pro zasakování dešťových vod, srážkové vody
U každé stavby rodinného domu je povinné zajistit zasakování dešťových, srážkových vod. Společnost EKODRILL Zlín dodává zasakovací systémy, krechty pro likvidaci či odvedení srážkové vody.
Hloubkové zakládání staveb - piloty, mikropiloty, štětovnicové stěny, štětovnice
Společnost GEOSTAV spol. s r.o. se zabývá hloubkovým zakládáním staveb. Provádí piloty, mikropiloty a štětovnicové stěny - štětovnice. Zakázky realizuje po celé ČR i na Slovensku.
Systémy pro zasakování srážkových, dešťových vod
Dle legislativy je povinné zajistit zasakování srážkových, dešťových vod. Firma EKODRILL Zlín dodává systémy, zasakovací zařízení pro akumulaci srážkové vody.
Komplexní stavební práce, okres Vsetín, výstavba rodinných domů, rekonstrukce koupelen, dotační program Nová zelená úsporám
Firma Jaroslav Lušovský nabízí komplexní stavební práce. Působíme především v okolí Dolní Bečvy v okrese Vsetín, ale v případě potřeby realizujeme zakázky po celé ČR.
Stavební práce Kroměříž, rekonstrukce historických objektů, tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Společnost Ing.Nedoma s.r.o. se zabývá stavebními pracemi v oborech HSV i PSV.Specializujeme se především na rekonstrukce, kdy nabízíme zednické, zateplovací, tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Zahradní altány a pergoly Napajedla – poseďte na vaší zahradě i při nepříznivém počasí
Vystřídali jste již nespočet zahradních altánů z lehké hliníkové konstrukce a stále řešíte jeho poškození při větším větru? Investujte radši do pořádného dřevěného altánu nebo pergoly.
Rekonstrukce domů, bytů a koupelen od stavební společnosti MAJK - VM s.r.o.
Společnost MAJK - VM s.r.o. z okresu Kroměříž se zabývá stavební činnosti a pomůže Vám s rekonstrukcí rodinného domu, bytu nebo koupelný, zajišťuje i další stavební činnosti.
Systém ENCELADUS pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV - decentrální čištění odpadních vod
Společnost SATTURN HOLEŠOV získala ocenění v oblasti decentrálního čištění odpadních vod. Unikátní systém ENCELADUS zahrnuje technologie pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV i úpravy vody.
Decentrální ČOV s telemetrickým řídícím systémem pro malé obce
Společnost SATTURN HOLEŠOV realizuje pro malé obce i města soustavy ČOV s telemetrickým řídícím systémem - jde o decentrální způsob čištění odpadních vod.
Zemní práce, vodní a vodohospodářské stavby, revitalizace vodních toků a výstavba vodních nádrží
Společnost K.L.M.v.o.s. se sídlem ve Vsetíně se specializuje na veškeré zemní práce a zabývá se také realizací vodních a vodohospodářských staveb, revitalizací vodních toků a výstavbou vodních nádrží.
K.L.M., v.o.s. zemní práce Vsetín
Dopravní stavby - rekonstrukce, výstavba zpevněných ploch, chodníků, komunikací, cyklostezky
Jedním z oborů zaměření firmy Vlk - stavební jsou i dopravní stavby. Realizuje v rámci regionu Zlín, Zlínský kraj dopravní stavby - zpevněné plochy, chodníky, komunikace
Pozemní stavby Kroměříž, dopravní stavby, vodohospodářské stavby, stavební práce, vlastní doprava
Naše stavební společnost se věnuje stavebním pracem se specializací na pozemní stavby, realizujeme a rekonstruujeme malé i velké stavby, rodinné a bytové domy, sportoviště, dlažby, fasády.
Budování soustav domovních ČOV s monitoringem on-line a vzdáleným řízením
Technologie společnosti SATTURN Holešov umožňuje budování soustav domovních ČOV s monitoringem a vzdáleným řízením. Jde o systém decentralizovaného čistění odpadních vod pro obce. Působíme po celé ČR.
Domovní čistírny, decentralizované čištění odpadních vod - realizace systému ENCELADUS
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. dodává unikátní systém ENCELADUS decentralizovaného čistění odpadních vod pro obce a města. Domovní čistírny odpadních vod jsou jako soustava vzdáleně řízeny.