ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Oplechování střechy, okapové systémy-specializované klempířství
Firma Renova je specializované klempířství na architektonické detaily. Provádí tedy nejen okapové systémy a oplechování střechy, ale i opravy střechy kostela nebo kapličky.
Výroba schodiště-rovné i točité schody ze dřeva
Ve Stolařství Liška Kroměříž zhotoví rovné i točité schody ze dřeva. Výroba schodiště z různých druhů dřeva. Montáže schodišť po celé ČR.
Projekty a inženýring ve stavebnictví-občanské, průmyslové stavby, RD
Autorizovaný inženýr Ing. Jakub Burý dodá projekty ve stavebnictví pro zděné i srubové stavby, občanské a průmyslové stavby, RD a zajistí inženýring. Působnost Zlínský, Olomoucký kraj.
Vysprávky komunikací, opravy silnic, chodníků, propadlin a výtluků
Správa a údržba silnic Kroměřížska s.r.o. zajišťuje vysprávky komunikací, cest, opravy povrchů silnic, chodníků, propadlin a výtluků a další práce související s opravami komunikací v okrese Kroměříž.
Revize elektro zařízení, elektroinstalace rodinných domů
Firma Revize Formánek Kroměříž provádí revize elektro zařízení do 1000 V a elektroinstalace rodinných domů v regionu Zlínský kraj.
Kompletní pokrývačské, klempířské práce-střecha na klíč za pár týdnů
Pokud je Vaším partnerem pro pokrývačské, klempířské práce firma Renova střechy, Vaše střecha bude dodána na klíč již za pár týdnů. Působíme v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno.
Posuvné dveře do úzké chodby, patrové postele se schody, dřevěné schodiště
Ve Stolařství Zavadil vyřešíme horší dispozice malého bytu či domku. Posuvné dveře do úzké chodby, dřevěné schodiště do podkroví, patrové postele se schody. Působnost-Kroměříž, Praha.
Stavba dřevěného přístřešku, pergoly, altánu, výroba zahradního nábytku
Stavba dřevěného přístřešku není snadný úkol, v Truhlářství Zavadil Vám s realizací rádi pomohou. Dodáme pergoly, altány i sestavy zahradního nábytku v okr. Zlín, Kroměříž.
Opravy, servis zemních, stavebních strojů, bagrů, rypadel, nakladačů
Veškeré zemní stroje opraví firma Pavič Kroměříž. Zajistíme drobné i generální opravy zemních, stavebních strojů - bagrů, nakladačů, rypadel.
Zateplovací materiály eshop, zateplování domů a výstavba domů
Stavební firma LM trade provádí zateplování domů i výstavbu domů na klíč. Provozuje eshop - na prodej zateplovací materiály. Klientelu máme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Prodej, eshop zateplovací systémy, stavební materiály
Zateplovací systémy i stavební materiály jsou za příznivou cenu na prodej v eshopu firmy LM trade. Dodáváme pravidelně firmám z okresu Zlín, Kroměříž.
Průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů vydrží každodenní zátěž
Pokud potřebujete průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů co vydrží každodenní zátěž, zvolte kvalitní vrata od firmy Jimi Tore Kroměříž.
Montáže oplechování vikýřů, oken, komínu, stěn, římsy-klempířství
V oboru klempířství působí firma Střechy - Machač z okresu Kroměříž. Provádí montáže oplechování oken, komínu, vikýřů, římsy nebo stěn různými druhy plechu.
Kompletní stavba střechy, rekonstrukce a montáž střešní krytiny
Společnost Střechy - MACHAČ provádí v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno montáže všech dostupných typů střešní krytiny. Naše firma zajistí kompletní stavbu nové střechy.
Regenerace bytové výstavby, zateplení fasády, domů, budov
V regionu Zlínský kraj, Kroměříž provádí regenerace bytové výstavby firma LM trade. V oblasti zateplení fasády, domů i komerčních budov máme dlouholeté zkušenosti.
Stavební izolace terasy, balkonů, plochých střech-foliové systémy
Foliové systémy používá pro stavební izolace firma IZOLACE TH Kroměříž. Provádí hydroizolace balkonů a teras a izolace plochých střech. Působí v regionu Zlínský kraj.
Pohony garážových, průmyslových vrat, posuvných bran pro snadné ovládání
Snadné ovládání garážových, průmyslových vrat i posuvných bran umožní pohony na dálkové ovládání. Pořiďte si vrata s pohonem od firmy Jimi Tore Kroměříž.
Garážová vrata, kazetová, lamelová, se středovou drážkou, rovný panel
Garážová vrata různého typu můžete vybírat u firmy Jimi Tore Kroměříž - kazetová, lamelová, se středovou drážkou, rovný panel i V-profil. Vyberte si svůj oblíbený styl.
Výstavba, přestavba rodinného domu, bytového jádra díky projektu Zelená úsporám
Díky projektu Zelená úsporám Vás výstavba i přestavba rodinného domu či bytového jádra vyjde levněji. Firma LM trade působí nejčastěji v okrese Zlín, Kroměříž.
Zámečnická výroba-opláštění haly, ocelové, kovové přístřešky, oplocení
Různé kovové, ocelové konstrukce, přístřešky i oplocení vyrobí v regionu Kroměříž firma PAVIČ, která v oboru zámečnická výroba působí více než 20 let.
Prodej levné laminátové, pvc-vinylové podlahy, podlahářské práce
Aktuálně můžete nakoupit levné laminátové, pvc-vinylové podlahy u firmy Podlahy Čech Kroměříž, která je prodejce podlah a provádí odborné podlahářské práce.
Železářství, průmyslové zboží, drogerie, domácí potřeby Kvasice
Prodejna PETABO s.r.o. Kvasice nabízí nejen potřeby pro zahrádkáře, ale také domácí potřeby, průmyslové zboží a sortiment železářství. Naše klientela je z okolí Kroměříže. Kontaktní tel.: 775396300. Na prodej u nás najdete: -zahrádkářské, hobby potřeby -substráty, hnojiva -zahradní fólie, textílie -čerpadla, bazénová chemie -průmyslové ...
Pokrývání, opravy, stavba střech, zastřešení domů Kroměříž, Zlín
Pokud potřebujete provést rekonstrukci původní střešní krytiny, obraťte se na firmu ELIS-střechy s.r.o., která provádí pokrývání, opravy krytiny i kompletní výstavbu nové střechy a zastřešení Vašeho domu. Zakázky realizujeme především v regionu Zlín a Kroměříž - jedná se o opravy všech starých a poškozených šikmých i plochých střech i stavba ...
Garážová vrata od Jimi Tore už nevyměníte
Garážová vrata pro soukromé i průmyslové stavby pořiďte od Jimi Tore Kroměříž. Naše vrata už nevyměníte, jejich cena je přijatelná a kvalita vysoká. Dodáváme i do zahraničí.
Sekční garážová vrata na elektrický pohon
Spolehlivým dodavatelem na sekční garážová vrata je firma Jimi Tore Kroměříž. Sekční vrata dodáváme na elektrický pohon v různých provedeních a barevných úpravách.