ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Čištění, regenerace studní, kopané studny
Předcházejte kontaminaci vody ve studni a provádějte čištění kopané studny. Regenerace studní je nutná pro udržení kvality vody. V regionu Kroměříž, Zlínský kraj oslovte firmu Ing. Luděk Páleníček.
Celoskleněné, skleněné dveře s digitálním potiskem - designové provedení
Novinkou firmy FRAJT z regionu Kroměříž-Zlínský kraj jsou designové celoskleněné dveře s digitálním potiskem a vizuálním efektem Image Glasss Double vision. Skleněné dveře tvoří předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Montáže elektroinstalací, silnoproud, slaboproud a MaR
Elektromontážní práce, montáže elektroinstalací v rodinných domech, kancelářích, výrobních halách, silnoproud, slaboproud a MaR realizuje společnost ELMIS CZ, s.r.o., okres Kroměříž.
Střešní okna VELUX – úspora energií a pohodlí ve Vašem domě
Prodej střešních krytin a střešních oken VELUX pro šikmé střechy Vám zajistí společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o.. Nová generace střešních oken VELUX je tou nejlepší a nejekonomičtější volbou.
Nový showroom firmy FRAJT Kroměříž přiblíží originální výrobky řady Image Glass
Firemní showroom společnosti FRAJT Kroměříž poskytuje klientům možnost prohlédnout si originální výrobky řady Image Glass a získat dostatek informací o možnostech využití Image skla.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Digitální tisk na sklo, keramický potisk skla-unikátní technologie
Digitální tisk na sklo, keramický potisk skla je unikátní technologie, kterou používá firma FRAJT Kroměříž pro výrobu sleněných desek, které mají využití v interiéru i exteriéru.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Zpracování a výroba kaleného, bezpečnostního skla - kalení vlastních skel
Novinkou ve službách firmy FRAJT s.r.o. Kroměříž je zpracování a výroba kaleného skla, tepelně tvrzeného bezpečnostního skla. Využijte možnost kalení vlastních skel.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Regenerace, revitalizace sídlišť, náměstí, sportovišť, dětských hřišť
Ohledně regenerace, revitalizace sídlišť, náměstí, dětských hřišť, sportovišť se můžete obrátit na firmu Správa a údržba silnic Kroměřížska, která působí v okolí Kroměříže.
Povrchové úpravy, hoblování dřeva, impregnace řeziva na Pile Lubná
Povrchové úpravy dřeva impregnací si můžete nechat provést na Pile Lubná a tím ochránit řezivo proti hnilobě či hmyzu. Provádíme i hoblování.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.
Potisk skla s vizuálním efektem Double Vision pro nadstandardní interiérové, komerční vybavení
Při realizaci nadstandardního interiérového, komerčního vybavení mají investoři možnost využít technologii keramického potisku skla s vizuálním efektem Dougle Vision od firmy FRAJT s.r.o. Kroměříž.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Sklo s potiskem Image Glass-skleněné prvky v interiéru, exteriéru
Skleněné prvky v interiéru i exteriéru jsou součástí moderního bytového designu. Sklo s potiskem Image Glass od firmy FRAJT s.r.o. má široké využití. Provoz máme v Kroměříži-Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Designové kovové brány, branky, plotové díly - vypalované
V Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí designové kovové brány, branky i plotové díly, úprava pomocí vypalované práškové barvy. Na přání zákazníka je možné vypalovat i firemní loga.
Plechová střecha Tornero - nejkvalitnější hliníková střešní krytina s životností až 100 let
Pořiďte si plechovou střešní krytinu Tornero, která se vyznačuje velice dlouhou životností a kvalitou. Navštivte naší prodejnu SALVATOR STŘECHY, s. r. o. v Loukově u Kroměříže, kde Vám rádi poradíme.
Umělecké kovářství, zakázková i sériová kovovýroba, originální ploty, mříže a brány
Kvalitně zpracované kovářské výrobky podle Vašich představ Vám zhotoví Kovářství Petr Andrýsek z Žeranovic u Kroměříže. Na zakázku Vám vyrobíme originální bránu, plot či krbové nářadí.
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové - prodej, výroba
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy s.r.o., která působí ve Zlínském kraji a nabízí krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové a spoustu dalších.
Rozváděče nízkého napětí NN pro výrobu a distribuci elektrické energie
Rozváděče nízkého napětí pro výrobu a distribuci elektrické energie v jaderných,vodních i solárních elektrárnách Vám zajistí společnost Elektro Kroměříž a.s., konstruktér i výrobce.
Kamínková dlažba, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu
Společnost JK Kámen pokládá kamínkové dlažby, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Kamínková dlažba se dodává v mnoha odstínech.
Kamenný koberec v exteriéru - mramorový kamínek v různých barvách
Společnost JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný koberec v exteriéru, na výběr mramorový kamínek v různých barvách. Realizují i náročnější zakázky, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, Brno.
Přírodní, kamenná podlaha-na balkon, terasu, do vjezdu, pod pergolu
Firma JK Kámen dodá kamennou podlahu na balkon, terasu, do vjezdu i pod pergolu. Kamenná podlaha je beze spár, má snadnou údržbu. Působíme v regionu Zlín, Brno, Olomouc.
Kamenný koberec na míru - litá podlaha z kamínků
Litá podlaha z kamínků má široké využití v interiéru i exteriéru a je velmi praktická. V regionu Zlínský, Olomoucký kraj se ohledně realizace obraťte na firmu JK Kámen - dodá kamenný koberec na míru.
Nýtovací technika, tesařské kování, upínací soupravy-velkoobchod
Ve velkoobchodu JSP šrouby Kroměříž můžete výhodně nakoupit tesařské kování, upínací soupravy, v sortimentu je i kotevní, nýtovací technika a spojovací materiál.
Kotevní, nýtovací technika, spojovací materiály, brusivo-velkoobchod
Spojovací materiály, kotevní a nýtovací techniku můžete nakoupit u firmy JSP Šrouby Kroměříž za výhodné ceny velkoobchodu.
Tepelná izolace střešního pláště a fasády - nejkvalitnější tepelně izolační materiály
Společnost SALVATOR STŘECHY s. r. o. je dodavatelem nejkvalitnějších tepelně izolačních materiálů a veškerého příslušenství pro jejich instalaci pro šikmé i ploché střechy a fasády Vašich staveb.
Spojovací materiál a kotevní technika-velké skladové zásoby
Pro klientelu z regionu Kroměříž a Zlín má firma JSP Šrouby široký sortiment spojovacího materiálu a kotevní techniky. Udržujeme velké skladové zásoby.