ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Dřevěné a laminátové podlahy za výhodné ceny z podlahářství Hulín
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Stavební, zahradní nářadí, nástroje a manipulační technika - velkoobchod, nákup přes eshop
Pohodlně nakupujte stavební, zahradní nářadí, nástroje nebo manipulační techniku přes eshop firmy ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž. Registrovaným klientům dodáme zboží z velkoobchodu za individuální ceny.
ŘEMPO VEGA, s.r.o. Potřeby pro řemeslníky, dům, zahradu
Pokládka podlah včetně vyrovnání nerovnosti - suché podlahové systémy Fermacell
Společnost Podlahy Vícha s.r.o. Hulín využívá podlahové systémy a prvky Fermacell®, je to řešení pro vyrovnání nerovnosti podlah před pokládkou nových podlah. Působíme v lokalitě Kroměříž, Zlín, Brno.
Elektrické ruční nářadí, elektronářadí Narex, Bosch-autorizovaný prodejce, opravy
Narex Servis Hulín je autorizovaný prodejce nářadí zn. Narex, Bosch pro klientelu z regionu Kroměříž, Zlín - elektrické ruční nářadí prodáváme a provádíme i pozáruční opravy.
Rekonstrukce domů, bytů a koupelen od stavební společnosti MAJK - VM s.r.o.
Společnost MAJK - VM s.r.o. z okresu Kroměříž se zabývá stavební činnosti a pomůže Vám s rekonstrukcí rodinného domu, bytu nebo koupelný, zajišťuje i další stavební činnosti.
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech - vhodné jako střešní krytina, fasádní obklady
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech dodává STATO střechy. Ty jsou oblíbeným konstrukčním materiálem vhodné jako střešní krytina či fasádní obklady. Působíme v Kroměříži, Tovačově.
Systém ENCELADUS pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV - decentrální čištění odpadních vod
Společnost SATTURN HOLEŠOV získala ocenění v oblasti decentrálního čištění odpadních vod. Unikátní systém ENCELADUS zahrnuje technologie pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV i úpravy vody.
Decentrální ČOV s telemetrickým řídícím systémem pro malé obce
Společnost SATTURN HOLEŠOV realizuje pro malé obce i města soustavy ČOV s telemetrickým řídícím systémem - jde o decentrální způsob čištění odpadních vod.
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Pozemní stavby Kroměříž, dopravní stavby, vodohospodářské stavby, stavební práce, vlastní doprava
Naše stavební společnost se věnuje stavebním pracem se specializací na pozemní stavby, realizujeme a rekonstruujeme malé i velké stavby, rodinné a bytové domy, sportoviště, dlažby, fasády.
Budování soustav domovních ČOV s monitoringem on-line a vzdáleným řízením
Technologie společnosti SATTURN Holešov umožňuje budování soustav domovních ČOV s monitoringem a vzdáleným řízením. Jde o systém decentralizovaného čistění odpadních vod pro obce. Působíme po celé ČR.
Domovní čistírny, decentralizované čištění odpadních vod - realizace systému ENCELADUS
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. dodává unikátní systém ENCELADUS decentralizovaného čistění odpadních vod pro obce a města. Domovní čistírny odpadních vod jsou jako soustava vzdáleně řízeny.
Obklady schodů, realizace pokládky vnitřní a venkovní dlažby - kamenické práce
Odborné kamenické práce provádí v okolí Zlína, Olomouce a Přerova naše společnost HP kámen s.r.o. z Hulína. Realizujeme obklady schodů a pokládku vnitřní a venkovní dlažby na přání.
Prodej volně stojící vany v mnoha provedeních - luxusní provedení, vhodné do prostoru, ke stěně i do rohu
Dopřejte si v koupelně luxus a pohodlí, které přináší volně stojící vany. Pohodlný nákup přes eshop, nebo na prodejně HARKO s.r.o. Kroměříž - Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha provedení.
Kompletní stavební práce Kroměříž, výstavba domů na klíč, rekonstrukce domů, půdních vestaveb
Naší specializací jsou především profesionálně provedené rekonstrukce domů a bytů a kvalitní řemeslná činnost, výstavba domů na klíč.
Domek Akorát včetně vnitřního vybavení, se skleněnou fasádou - 4 typy domu, varianta S bez nutnosti stavebního povolení
Společnost FRAJT s.r.o. Kroměříž přichází s novým řešením rodinného domu - Domek Akorát s unikátní skleněnou fasádou s potiskem. Různé typy domu na klíč včetně vnitřního vybavení.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Kuchyňské pracovní desky z umělého nebo přírodního kamene - výroba na míru
Kuchyňskou pracovní desku z umělého nebo přírodního kamene Vám vyrobí na míru naše společnost HP Kámen s.r.o. z Hulína. Působíme ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti i v Olomouci.
Inženýrské sítě na klíč - přípojky inženýrských sítí od projektu po realizace
Společnost STAVIN Ing. Luděk Páleníček se zaměřuje kromě studnařství a zemních prací i na inženýrské sítě na klíč - projekty i realizace. Působíme na Moravě - převážně v okolí Kroměříže, Zlínský kraj.
Lehká, odolná obkladová deska T.board s potiskem T.overface - výroba
Novinkou v sortimentu firmy Trachea Holešov je lehká a odolná obkladová deska T.board s potiskem T.overface, která je dekorativním a ochranným prvkem současně. Výroba v mnoha designech.
Zemní práce, terénní úpravy otočným bagrem
Firma Páleníček Martinice provádí zemní práce v lokalitě Zlínský kraj. Pro terénní úpravy jsme vybaveni otočným bagrem.
Skleněné stěny, příčky-vizuální lehkost do kanceláří a bytových prostor
Vizuální lehkost můžete vnést do kanceláří a bytových prostor v podobě skleněné stěny a příčky. Nadstandardní vybavení interiérů s potiskem skla vyrobí firma FRAJT s.r.o. Kroměříž-Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Elektroinstalace, osvětlení průmyslových hal-komplexní řešení, modernizace
Komplexní řešení elektroinstalace a osvětlení průmyslových hal poskytuje Chropyňská strojírna a.s. v regionu Kroměříž. Provádíme i modernizace stávajícího osvětlení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Veškeré kamenické práce - výroba a renovace hrobů, náhrobků, sekání písma
Kamenictví Jan Svák Holešov provádí veškeré kamenické práce - vyrobí nové náhrobky, pomníky včetně sekání písma i přebroušení a renovace starých hrobů, náhrobků.
Perforované panely, desky HPL - odolné obklady stěn, interiérové a exteriérové obložení budov v mnoha barvách
Firma Frajt s.r.o. Kroměříž využívá novou technologii, perforaci desek vysokotlakého laminátu HPL. Odolné perforované desky se využijí jako obklady stěn i interiérové a exteriérové obložení budov.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů