ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Poradenství a profesionální služby pro Vaši střechu
Ve společnosti SALVATOR STŘECHY se sídlem v Loukově Vám poskytnou profesionální služby a poradí s výběrem nejlepší krytiny, fólií, izolací a okapového systému. Využít můžete také klempířského centra.
Rekonstrukce koupelen, bytů - montáž keramických obkladů, dlažeb
Firma KERAMO D - Dohorák Kroměříž má mnoho zkušeností v oblasti montáže keramických obkladů, dlažeb při rekonstrukci koupelen a bytů. Patří mezi největší firmy z oboru v regionu Zlínský kraj, Brno.
Moderní, barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor
Ve Sklenářství Sedláček Kroměříž vyrábí barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor. Moderní skleněné obklady mají využití v koupelně, kuchyni i jako dělící příčky.
Profesionální izolace střech - výroba hydroizolační fólie na míru
Hydroizolační fólie na míru vyrábí společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., díky které budou vaše střechy mít profesionální izolaci. Zároveň je dodavatelem materiálu pro střechy ve Zlínském kraji.
Kamenná podlaha, kamenný koberec v interiéru, domě
V interiéru bytu či v domě lze položit kamenný koberec. Kamenná podlaha, strop či stěna mají využití ve všech místnostech. Firma JK Kámen Kroměříž působí i v regionu Brno, Zlín, Olomouc.
Kamenný, mramorový koberec, kamínek-na zem, stěny, strop
Firma JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný, mramorový koberec v interiéru i exteriéru. Kamínek lze aplikovat na zem, stěny i strop. Působíme po celé ČR - často v okrese Zlín, Olomouc.
Výroba skleněných sprchových koutů, skleněné podlahy, dveře, schodiště, zábradlí
Zpracováním skla pro interiérové prvky se zabývá Sklenářství Sedláček Kroměříž - výroba je zaměřena na originální skleněné dveře, schodiště, zábradlí, podlahy a dodávky skleněných sprchových koutů.
Řezání skla, zrcadel, zasklívání oken, dveří - sklenářské práce přímo u zákazníka
Široký sortiment služeb poskytuje Sklenářství Sedláček Kroměříž. Provádíme běžné sklenářské práce i u zákazníka - řezání skla, zrcadel, zasklívání oken a dveří i broušení, pískování, vrtání skel.
Demolice objektů, staveb a odvoz suti na skládku stavebního odpadu
Společnost ZEPAR provádí demolice objektů a staveb v regionu Zlínský kraj a Olomoucký kraj. Vyřešíme současně i odvoz suti na skládku stavebního odpadu.
Budování protipovodňové ochrany-zpevnění břehů, úpravy koryt vodních toků
Společnost ZEPAR se zaměřuje na budování protipovodňové ochrany - provádíme zpevnění břehů, různé úpravy koryt vodních toků. Působí nejčastěji v regionu Zlín, Olomouc, Kroměříž.
Zemní a výkopové práce a různé terénní úpravy
Veškeré zemní a výkopové práce i různé terénní úpravy i ve složitém terénu zajistí firma Martin Zelina - působnost především v okolí Kroměříže, Holešova.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu
Firma ZEPAR je vybavena pro rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu. Služby poskytuje v regionu Zlín, Kroměříž pro podnikatele, obce i města a další organizace.
Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t
Martin Zelina zajišťuje přistavení kontejneru a svoz odpadu v okolí měst Zlín, Kroměříž, Holešov a Hulín. Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Podélné, příčné opevnění břehů, rozšíření, čištění koryt potoků, řek
Účinná ochrana proti povodním je čištění koryt potoků a řek, případně rozšíření koryt a opevnění břehů vodních toků. Společnost ZEPAR své služby nabízí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Olomouc.
Led reflektory, pásky, žárovky, mechanické spínače, tahový spínač řetízkový - eshop
Elektromontážní firma BNC elektro z regionu Kroměříž provozuje eshop, kde pořídíte mechanické spínače, senzorovou techniku, kabely, zásuvky a Led osvětlení MAX LED-reflektory, žárovky, pásky, trubice.
Revize elektroinstalace a hromosvodů - spolehliví elektrikáři jsou tu pro Vás
Pokud potřebujete revizi elektroinstalace, elektrického zařízení nebo hromosvodu, obraťte se na Vlastimila Kabelku z Kroměříže. Naši spolehliví elektrikáři jsou tu pro Vás v celém Zlínském kraji.
Masivní křídlová, dvoukřídlá garážová vrata hliníková-výroba, montáž
Firma Jimi Tore Kroměříž dodává masivní, hliníková dvoukřídlá garážová vrata. Vlastní výroba včetně montáže - lze volit křídlová vrata v různých barevných kombinacích.
Montované skleněné WC kabinky, převlékací kabiny, zástěny
I WC kabinky či převlékací zástěny mohou být designově řešené. Firma Frajt Kroměříž vyrábí montované skleněné kabiny na WC či převlékání vhodné do vlhkého prostředí.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Dřevěné schodiště, zábradlí, obložení stěn, stropu ze dřeva
V Truhlářství a stolářství Zavadil vyrobíme ze dřeva cokoliv. Dřevěné schodiště, zábradlí, obložení stěn, stropu ze dřeva. Působnost Kroměříž, Zlín, Vsetín.
Výstavba, rekonstrukce a údržba komunikací v regionu Kroměříž
Veškeré práce v regionu Kroměříž související s rekonstrukcí, údržbou a výstavbou komunikací zajišťuje Správa a údržba silnic Kroměřížska.
Výstavba, vysprávky, údržba komunikací a revitalizace sídlišť, hřišť
Správa a údržba silnic Kroměřížska provádí v regionu Zlínský kraj údržbu a vysprávky komunikací i revitalizace sídlišť, hřišť. Nabízí i výstavbu nových komunikací, cest, chodníků.
Kvalitní, odolná průmyslová vrata do těžkých provozů, s bezpečnostním rizikem
Odolná průmyslová vrata do těžkých provozů i s vyšším bezpečnostním rizikem vyrobí firma Jimi Tore Kroměříž-Zlínský kraj. Kvalitní vrata od nás odolají i nadměrné zátěži.
Garážová vrata na míru do domu od Jimi Tore-design a bezpečí v jednom
Garážová vrata do domu vyrobí na míru firma Jimi Tore Kroměříž. Naše vrata jsou spojením designu a odolnosti v jednom. Stačí si vybrat design, který osloví právě Vás.
Pracovní, jednací, kancelářské, dětské stoly z lamina-přímo od výrobce
Pracovní, jednací, kancelářské i dětské stoly z lamina můžete pořídit přímo od výrobce - v Truhlářství a stolářství Zavadil Sulimov nedaleko Kroměříže.