ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Elektroinstalace, silnoproud, slaboproud, MaR
Realizace a dodávky silnoproudu, slaboproudu, měření a regulace včetně technické přípravy poskytuje společnost ELMIS CZ, s.r.o. Nabízíme také servisní práce v oboru elektroinstalací.
Podlahy do průmyslových objektů i obytných budov
Kvalitní realizaci průmyslových podlah včetně návrhů provádí společnost amp build s.r.o. po celé České republice i ve střední Evropě. Uděláme i sanaci všech typů průmyslových podlah.
Revitalizace budov - rekonstrukce bytových, rodinných domů, sanace staveb
Společnost TERMO zateplení, s.r.o. se specializuje na revitalizace, rekonstrukce budov a zateplování domů, také se zaměřuje na sanace staveb. Působí v lokalitě Olomoucký, Jihomoravský, Zlínský kraj.
Míchací centrum - míchání, tónování barev, fasádních omítek na počkání
Firma TERMO zateplení, s.r.o. je prodejce zateplovacích systémů a barev, využívají nás firmy hlavně z regionu Kroměříž, Přerov. Naše míchací centrum provádí míchání, tónování barev, omítek na počkání.
Zateplování, zateplení fasád RD, bytových domů, rodinných domů
Hlavním oborem společnost TERMO zateplení s.r.o. Kroměříž je zateplování fasád u RD, rodinných, bytových domů. Působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Prodej písku, posypové soli, drceného kameniva-odběr v libovolném množství
U firmy Správa a údržba silnic Kroměříž můžete zakoupit sypké hmoty. Nabízí prodej písku, posypové soli, drceného kameniva. Odběr v libovolném množství.
Skleněné sanitární příčky z bezpečnostního skla, s keramickým potiskem Image Glass
Společnost Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí skleněné sanitární příčky z bezpečnostního skla, s odolným keramickým potiskem Image Glass. Montáže provádíme po celé České Republice.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství-originální klempířské prvky
Buďte originální-oživte svůj dům originálními klempířskými prvky. Firma Galanterní klempířství Kolínek - Kroměříž má zkušenosti v oboru kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství.
Sklo pro exteriérové aplikace - fasádní skla, skleněné zábradlí, informační tabule
Společnost FRAJT Kroměříž-Zlínský kraj dodá sklo pro exteriérové aplikace - fasádní skla, skleněné zábradlí a informační tabule z kaleného skla v kombinaci s vybraným motivem.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kameniva, oblázky
Výhodný prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kamenivo a oblázky nabízí Správa a údržba silnic Kroměříž. Odběr možný ve všední dny.
Skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, skleněné obrazy
Do produkce firmy FRAJT s.r.o. patří skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, sprch, vstupních prostor i skleněné obrazy. Firma sídlí v Kroměříži - Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu
Firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj dodá skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu, které elegantně řeší předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Ozdobné prvky na střechy - výroba lapačů, chrličů vody, věžiček
Dekorativní klempířské prvky vyrábí umělecký klempíř Josef Kolínek. Výroba je zaměřena na lapače, chrliče vody, věžičky a další ozdobné prvky na střechy. Působíme v lokalitě Kroměříz, Zlínský kraj.
Umělecké klempířství-vikýře, věžičky, větrné růžice a další ozdobné klempířské výrobky
Josef Kolínek z regionu Kroměříž provádí práce v oboru umělecké klempířství. Vyrábí vikýře, věžičky, větrné růžice, korouhve pro historické stavby a další ozdobné klempířské výrobky.
Ruční nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily, řemeslníky-slevy v eshopu
Přes eshop firmy PETABO Kvasice můžete zakoupit ručnío nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily a řemeslníky. Aktuálně jsou platné jarní slevy.
Recepční, barové pulty a další vybavení komerčních prostor ze skla
Skleněné části pro recepční, barové pulty a další vybavení komerčních prostor ze skla dodá firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Letní údržba zeleně, komunikací, sečení trávy zajistí Správa údržba silnic
V regionu Kroměříž zajistí letní údržbu zeleně, sečení trávy a údržbu všech komunikací a cest Správa údržba silnic Kroměřížska.
Studnařské práce, regenerace a dezinfekce studny
Veškeré studnařské práce v regionu Kroměříž zajistí firma Ing. Luděk Páleníček. Za účelem regenerace studny provádí její vyčištění a dezinfekci.
Malosériová, zakázková zámečnická výroba - strojní, stavební zámečnictví
Společnost XAN 89 s.r.o. je zámečnictví s dlouholetou tradicí. Naším oborem je strojní a stavební zámečnictví, malosériová i zakázková výroba. Působíme především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Prodej mulčovací kůry, těžené, drcené kamenivo v pytlích
Kvalitní mulčovací kůra a drcené kamenivo v pytlích je na prodej u firmy Správa a údržba silnic Kroměřížska. Odběr v libovolném množství.
Studnařství, renovace studní, vyčištění kanalizace Kroměříž
Firma Páleníček působí v oboru studnařství a zákazníkům z regionu Kroměříž, Zlín provádí renovace studní. Kontaktovat ji můžete i ohledně vyčištění kanalizace.
Kvalitní voda ve studni odborným čištěním a renovací studny
Aby voda ve studni byla kvalitní, je nutné ji udržovat odborným čištěním a renovací studny. V regionu Zlín, Kroměříž studnařské práce provádí firma Ing. Luděk Páleníček.
Nejkvalitnější střešní a stěnové sendvičové izolační panely na míru od renomovaných výrobců
Nejkvalitnější střešní a stěnové sendvičové panely od renomovaných výrobců nabízí specialista na prodej střešních a stavebních materiálů firma SALVATOR STŘECHY s. r. o.
Prodej střešní krytiny, hliníkové, plechové střechy
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. působí na českém trhu jako významný dodavatel materiálů pro stavbu a rekonstrukce střech. Prodáváme střešní krytiny, hliníkové a plechové střechy ve Zlínském kraji.
Studnařství - odborné vyčištění studny
Studnařství Ing. Luděk Páleníček zajistí, aby Vaše studna byla v bezvadném technickém stavu - provede odborné vyčištění studny, úpravu zdroje vody. Působí hlavně v lokalitě Olomoucký, Zlínský kraj.