ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kuchyň snů Vám na míru zrealizuje Truhlářství Radim Sladký
Jestli uvažujete o nové kuchyni, pak si nechte zrealizovat kuchyň přímo na míru. Firma Truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích se Vám o vše postará do posledního detailu.
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu - prodej v e-shopu
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu zakoupíte v e-shopu naší společnosti Bukoma Group s.r.o. z okresu Vyškov. Na vyžádání zasíláme 3 ks vzorků podlah zdarma.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Autojeřáby pro manipulaci s těžkými břemeny od společnosti Autojeřáby Pavel Ingr
Autojeřáby Pavel Ingr se na českém trhu pohybuje již přes dvacet let a zajistí pro Vás spolehlivé autojeřáby pro manipulaci s těžkými břemeny.
Výstavba a rekonstrukce koupelen, koupelnové studio
Projektovou dokumentaci, rekonstrukci a výstavbu koupelen nebo zednické obkladačské a vodoinstalační práce pro Vás zajistí ve Znojmě firma FATO Hlaváč, s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Nízkoenergetické stavby Brno – komplexní realizace včetně nalezení pozemku vhodného ke stavbě
Už vás nebaví platit nájem v cizím bytě, když si můžete pořídit vlastní dům? Co takhle rovnou stavbu, která bude ekologická? My víme o firmě, která vám s tím pomůže a sídlí v Brně.
Servis, oprava, výměna plynové, kondenzační kotle Znojmo
Servis a opravy a výměny plynových a kondenzačních kotlů a dalších plynových spotřebičů poskytuje firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka, ze Znojma.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Žulové pomníky různých tvarů a velikostí vyráběné na míru
Pomníky z kvalitní žuly na míru vyrábí Kamenosochařství Brno Radim Sedlák. Zhotovíme nápisové desky v rozměrech a tvarech dle přání zákazníka.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Kompletní dlaždičské práce, zemní a výkopové práce, odvoz a likvidace odpadu, stavba palisád, zídek, opravy dlažeb
Pan Květoslav Kozák nabízí kompletní dlaždičské práce. V rámci své činnosti realizuji především pokládku zámkové, žulové dlažby a obrubníků. Dále se zabývám také zemními a výkopovými pracemi.
Výroba bazénů a jejich zastřešení, výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a dalších termoplastů, řezání vodním paprskem
Firma AMM Otáhal s.r.o. se zabývá především výrobou bazénů a jejich zastřešením. V rámci naší činnosti dále vyrábíme kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a jiných termoplastů.
Vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru – prodej, e-shop
Při pořízení nové podlahy a řešení schodiště jistě oceníte možnost nákupu na e-shopu firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna, která prodává vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy v okrese Vyškov
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy či přípravu staveniště pro vás vykoná v okrese Vyškov František Majerčák, který má v oboru mnoholeté zkušenosti.
Opravy a rekonstrukce vozovek Jihomoravský kraj – kvalitní služby ryze české firmy
Sháníte kvalitní firmu pro opravu vozovky nebo potřebujete rovnou její rekonstrukci? Vše zařídí firma Soukup Miloš, která se zabývá nejen tím, zajímá vás více?
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce, okres Hodonín, montáž kotlů na biomasu, tepelná čerpadla
Firma Radek Vařecha nabízí v okrese Hodonín vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce. V rámci své činnosti se zabývám kompletní realizací a montážemi rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení.
Dezinfekční a hygienické stojany, zásobníky - s automatickým dávkovačem, bezdotykové
Dezinfekční zařízení pro veřejné prostory dodává firma Activity Promotion s.r.o. z Brna. Zakoupit můžete dezinfekční zásobníky na zeď, mobilní bezdotykové stojany a stojany s automatickým dávkovačem.
Activity promotion s.r.o.
Rozebíratelné chemicky odolné podlahy podlahový sys­tém - PVC panely
PVC a zátěžové podlahové panely, rozebíratelné chemicky odolné podlahy a podlahový systém Vám přináší firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Betonová střešní krytina, betonová taška Brno
Dlouhou životnost tašek, stálobarevnost a mechanickou odolnost zajistí betonové střešní krytiny s kvalitní povrchovou úpravou, které prodává společnost Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Koupelnové studio, rekonstrukce koupelny za přijatelné ceny
Znojemská firma FATO Hlaváč s.r.o. pro Vás zajistí rekonstrukci koupelny a služby s tím související jako obkladačské práce, rozvody plynu, vody a topení.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Specialista na stavební chemii – mazadla, pasty, vosky, oleje, lepidla
Široké portfolio vysoce kvalitních výrobků z řady stavební chemie, jako jsou mazadla, pasty, vosky, oleje či lepidla dodává společnost reca spol s r.o.
Výroba kamenných kuchyňských desek na míru - vysoká odolnost, přírodní materiál
Interiérové prvky z přírodních materiálů dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o., působící v Blansku a Brně. Nechte si u nás vyrobit kamennou kuchyňskou desku na míru, která je odolná proti poškození.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Kartografické práce Hodonín – transformace, úpravy, editace a mnoho dalšího
Pokud hledáte zkušenou firmu, která nabízí nepřeberné množství služeb z oblasti geologie a zeměměřictví jste na správné adrese, představujeme vám firmu SURGEO.
Výroba dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy
Výrobou dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Realizujeme střešní konstrukce na míru.
KARPEN PLUS s.r.o.
Dodavatel kamenných obkladů a dlažeb Brno – moderní design a dlouhá životnost produktů
Dům z přírodního kamene s neomezenou životností? To nevidíte pouze ve filmu, ale i u dodavatele kamenných obkladů ARTSTYL, který promění váš sen ve skutečnost.
Vinylová schodiště na klíč – skvělé řešení pro Váš interiér
Vinylová schodiště na klíč, profesionální instalace po celé České republice zajistí společnost Bukoma group, s.r.o. Vybírejte z širokého spektra dekorů v imitaci dřeva, betonu i kamene.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Vytápění, vodoinstalace, realizace koupelen, plynoinstalace, plynová čerpadla, Hodonín, poradenské služby
Firma VODO-TOPO Roman Valášek se sídlem ve Veselí nad Moravou se specializuje na kompletní řešení vytápění a vodoinstalací. Působíme nejen ve Veselí nad Moravou, ale v celém okrese Hodonín.
Roman Valášek vodo-topo vodoinstalace, plynoinstalace Hodonín