ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Spojovací materiál do plechu, trhací nýty - výroba, prodej a dodávka
Firma SIMAF CZ s.r.o. v Brně vyrábí a také prodává spojovací materiál do plechu. Další kvalitním produktem jsou také trhací nýty. Neváhejte nás kontaktovat - vždy vám rádi poradíme s výběrem.
SIMAF CZ s.r.o.
Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní, vnější elektroinstalace
Každá stavba se neobejde bez kvalitní elektroinstalace. Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní i vnější elektroinstalace spolehlivě zajistí společnost ELMONT GROUP, a.s. z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Geodézie - zpracování podkladů v oblasti investiční výstavby a katastru nemovitostí
Jsme společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o. zabývající se geodézií a zpracováním podkladů v oblasti investiční výstavby, katastru nemovitostí, mapování a speciálních geodetických prací nejen v Brně.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Odborné revize žebříků, lešení a kurzy lešenářů - bezpečnost práce, požární ochrana
Odborné revize žebříků a lešení včetně jejich prodeje provádí firma HROMEK s.r.o. z Hodonína. Zajišťujeme kurzy lešenářů, jako je bezpečnost práce a požární ochrana.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Výroba a dodávka dřevěných střešních vazníků pro stavební firmy - na všechny typy střech
Výrobou dřevěných střešních vazníků se zabývá společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vazníky na různé typy střech dodáváme stavebním firmám a obchodním partnerům z celé České republiky.
BAST CZ s.r.o.
Betonové stříšky s okapovou drážkou, sloupové hlavice k betonovým plotům
Betonové stříšky s okapovou drážkou odolné vůči mrazu a také sloupové hlavice k betonovým plotům vyrábí firma NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Výroba potrubních dílů – všestranné využití, kvalitní materiály
Společnost AR Brno dodává potrubní díly -přivařovací, točivé příruby. Výrobu zajišťujeme dle potřeb zákazníka na míru. Používáme kvalitní materiály pro různá odvětví a průmysl.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Unikátní oplocení gabionovými stěnami - prodej, dodávka, montáž gabionových stěn
Oplocení a ozdobný zahradní koncept v jednom - to jsou unikátní gabunové stěny, jejichž dodávku a montáž zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Prodej nábytkových kluzáků - dokonalá ochrana podlah před poškozením
Nábytkové kluzáky a podložky značky ScratchNoMore, které ochrání vaši podlahu před poškrábáním a poškozením, vám dodá společnost floorcolor servis s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Příprava podkladu pod samonivelační anhydritovou podlahu
Firma Beton Znojmo se kromě samotné aplikace anhydritové podlahy postará o kompletní přípravu podkladu pro samonivelační anhydritový potěr.
Podlahy pro nadměrnou zátěž, odolné vůči vlhku – čerpání cementového potěru
Podlahy odolné vůči vlhku a vhodné do prostor s nadměrnou zátěž dodává firma Beton Znojmo. Postaráme se o čerpání cementového potěru v okolí Znojma a Třebíče.
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Interiérový design – realizace restaurací, obchodních prostor na zakázku
Návrhy a realizace designových restaurací a moderních obchodních prostor na klíč jedině od truhlářské dílny Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Sádrokartonářské práce – podhledy, příčky, tepelná a zvuková izolace
O veškeré sádrokartonářské práce na Znojemsku se postará zednictví Jiří Pokorný. Montujeme podhledy, příčky, tepelné i zvukové izolace.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Vodotěsné střešní tašky - střešní krytiny s dlouhou životností
Široký sortiment střešních krytin, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, pro Vás poskytuje brněnská společnost Mediterran CZ s.r.o. Máte od nás 50 letou záruku.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Prodej a výstavba rodinných domů s pokročilými technologiemi - dlouholetá záruka
Bydlení s dlouholetou zárukou pořídíte rámci projektu Slunečná alej – rodinné domy v Nové Chýni, jež realizuje prodej a výstavbu nových domů s pokročilými technologiemi s dokončením v prosinci 2020.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Sádrové, štukové a stěrkové omítky i realizace fasád od TOVR omítky spol. s.r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s.r.o. z Brna poskytuje realizace vnitřních i vnějších omítek a jejích rekonstrukcí pomocí strojního omítání.
Realizace asfaltových komunikací včetně chodníků
Pokud potřebujete ve městě nebo obci postavit novou asfaltovou komunikaci včetně přilehlých chodníků, obraťte se na firmu DS DUMA s.r.o. ze Znojma, která se postará o realizaci této dopravní stavby.
Hliníkové vstupní vchodové dveře, hliníková okna
Společnost EVOokna se sídlem v Čermákovicích Vám zajistí hliníková okna a hliníkové vstupní vchodové dveře dle Vašeho výběru.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Průmyslová elektroinstalace sušičky na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad
Firma SD Install realizuje průmyslovou elektroinstalaci, kde předmětem instalace je sušička na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad, jejíž teplo je rozváděno do sušičky na dřevěnou štěpku.
SD Install Gustav Schuh
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou, nákladní a kontejnerovou dopravou zajistí na Znojemsku firma ERTRANS, družstvo
Realizace litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem
O realizaci litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem, které jsou vhodné do novostaveb i rekonstruovaných objektů, se postará firma Beton Znojmo.
Stavba a rekonstrukce obecních nebo městských chodníků včetně zemních prací
Stavbu nebo rekonstrukci městských a obecních chodníků včetně zemních prací zajišťuje v Jihomoravském kraji firma DS DUMA ze Znojma.
Topenářství – montáž a výměna kotlů, podlahové vytápění, opravy topných systémů
Montáž a výměnu kotlů, realizaci podlahového vytápění a dalších topných systémů svěřte do rukou firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Postaráme se i o opravy topných systémů a těles.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.