ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Podlahářství – kompletní dodávka podlahy na míru od přípravy podkladu až po dodávku finální krytiny
Kompletní dodávku podlahy na míru od přípravy podkladu po dodávku finální krytiny a její následnou údržbu zajistí firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ze Znojma.
Půjčovna, pronájem stavebního lešení, montáž, demontáž, doprava
Půjčování, pronájem kvalitního stavebního lešení včetně montáže, demontáže a dopravy poskytuje firma Zednictví Jiří Pokorný, působící v okrese Znojmo.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Kvalitní spojovací materiál – návrhy, vývoj, dodávky
Pokud se ohlížíte po spolehlivé společnosti, která se zabývá návrhy a vývojem spojovacích materiálů, pak se neváhejte obrátit na SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Komunální čistírny odpadních vod, ČOV - dodávky technologií
Firma Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově v Jihomoravském kraji vyrábí komunální čistírny odpadních vod, ČOV a dodává i veškeré možné technologie. Stará se i montáž biologických čistíren.
Šebesta, spol. s r.o.
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken -  kokos, juta nebo mořská tráva
Jak správně postupovat v rámci péče a čištění koberců z přírodních vláken jako je kokos, juta, mořská tráva či sisal Vám poradí firma floorcolor s.r.o..
Stavby občanské vybavenosti – zdravotnické, administrativní, kulturní, pro výchovu a vzdělání
Stavby občanské vybavenosti realizuje firma ATLANTA, a.s. Postavíme zdravotnické, administrativní a kulturní budovy nebo stavby pro výchovu a vzdělání.
ATLANTA, a.s.
Provádíme rekonstrukce a úpravy polních cest
Lepší přístupnost zemědělských a obecních pozemků či pozemků soukromých osob Vám zajistí zrekonstruovaná polní cesta od firmy BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Zámečnické práce na zakázku – brány, zábradlí, balkóny a další
Zámečnické práce na zakázku, jako jsou brány, zábradlí a balkóny podle Vašich představ Vám v Jihomoravském kraji zhotoví stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jiřic u Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů vyrábí a dodává společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Obkladové přechodové lišty a profily pro ukončení obkladů – kvalita od spolehlivého dodavatele
Spolehlivým dodavatelem s kvalitním sortimentem přechodových obkladových lišt a profilů pro ukončení obkladů či pod obklady v různých provedeních je společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Okrasné betonové ploty na klíč – česká kvalita za dostupné ceny
Prodej a montáž okrasných betonových plotů od českých výrobců zajistí společnost Gaves plot. Betonové ploty dodáváme po celé České republice.
Obnovitelné zdroje energie, solární elektrány, výstavba FVE
Společnost SONEA s.r.o. realizuje solární elektrány. FVE na rodinných domech, chatách, různých přístřešcích i na volné ploše. Jsou šetrné k životnímu prostředí a využívají obnovitelný zdroj energie.
Stavba pozemních dopravních komunikací – cesty, silnice, cyklostezky
Výstavbou pozemních komunikací, jako jsou cesty, silnice a cyklostezky, se v oblasti Brno-venkov zabývá firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Inteligentní rodinné domy - nadstandardní bydlení s nízkou energetickou náročností
Projekt Slunečná alej - rodinné domy v Nové Chýni zajišťuje v okrese Praha - západ výstavbu inteligentních domů s dlouholetou zárukou. Jde o nadstandardní bydlení s nízkou energetickou náročností.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Mapování, digitalizace a sběr dat, zaměření - kompletní geodetické služby
Kompletní geodetické služby pro firmy, projekty i domácnosti poskytuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zajišťujeme mapování, zaměření staveb, digitalizace, sběr dat a jiné činnosti v oblasti geodézie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zajištění tepelné izolace a větrané fasády pomocí obkladových desek
Obkladové desky vysoké kvality a různých typů a provedení pro tepelné izolace a větrané fasády dodá v Brně a okolí firma G Trade spol. s r.o.
Moderní a praktické fasádní obklady - odolné, protipožární a čistitelné
Brněnská firma G Import spol. s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, které nejen zmodernizují budovy, ale také jsou odolné, efektivní, protipožární a čistitelné.
Malířské a natěračské práce, tapetování, Radek Rajmic Hodonín
Společnost Radek Rajmic, jenž sídlí v Hodoníně, nabízí malířské a natěračské práce, tapetování a každodenní i finální úklid po práci.
Kompletní modernizace bytů a domů na klíč – interiéry na zakázku
Rekonstrukce interiérů na zakázku zajišťuje firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Provádíme kompletní modernizace bytů a domů na klíč podle požadavků zákazníka.
Jiří Májek Woodtech
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina, střešní tašky, výhradní prodej systému Terran od firmy Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Stavební a manipulační technika DOOSAN - prodej, servis a pomoc s financováním
Stavební a manipulační techniku DOOSAN zastupuje na českém firmu firma SYNPRO. Zajišťujeme prodej a servis techniky DOOSAN a pomůžeme Vám zajistit i financování při nákupu této techniky.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Kompletní realizace víceúčelových sportovišť od výkopových prací, stavby zpevněných ploch a instalaci osvětlení
O kompletní realizaci víceúčelových sportovišť se v okolí Znojma a Mikulova postará firma DS DUMA s.r.o. ze Znojma. Zajistí vše od výkopových prací, stavbu zpevněných ploch až po instalaci osvětlení.
Obkladové desky, tepelné izolace, keramické fasádní obklady
Obkladové desky, tepelnou izolaci i keramické fasádní obklady dodává společnost G Trade spol. s r.o. z Brna. Obstaráme dodávku, montáž i servis.
Kvalitní dílenská chemie pro stavebnictví i kovovýrobu – oleje, těsnění, lepení
Kvalitní dílenskou chemii jako jsou oleje, těsnění, lepení a jiné pomocné či provozní materiály pro stavebnictví i kovovýrobu, dodává společnost reca spol s.r.o. z Brna.