ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Prosklené a kovové konstrukce pro rodinné či veřejné stavby nebo jako moderní výlohy
Společnost ALUprojekt s.r.o. z Ivančic u Brna je výrobcem a dodavatelem standartních i atypických prosklených a kovových konstrukcí vhodných do moderních, ale i klasických budov.
Výroba a montáž oken Brno – vyberte si z naší bohaté nabídky produktů včetně doplňků a příslušenství
Máte doma pořád stará dřevěná okna, díky kterým vám uniká z bytu teplo? Je na čase pořídit si nová a s tím vám pomůže firma ARTOKNA.
Geodézie - zaměření pozemku pro stavbu a práce s územním plánem
V oblasti geodézie vyniká naše společnost ADITIS s.r.o. z Brna. Zabýváme se zaměřením pozemku pro soukromou či veřejnou stavbu a prací s územním plánem.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Technologie pro čištění vody a montáže a servis vodovodních potrubí od MaBara s.r.o.
Společnost MaBara s.r.o. z Hodonína je specialista v oblasti vodárenských a čistírenských technologií. Zajistí návrhy projektů, montáže a dlouhodobý servis.
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Opravy s půjčeným nářadím – půjčovna brusek, kladiv, pil, vrtaček a mnoho dalšího
Společnost Kovo Prokeš, s.r.o. z Mikulova provozuje půjčovnu nářadí, ve které si mohou zákazníci k opravám a řemeslu zapůjčit například pily, vrtačky, brusky, pily a kladiva.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Výroba kvalitního interiérového nábytku na míru - truhlářské práce od spolehlivé firmy
Nechte si vyrobit kvalitní nábytek do interiéru od firmy LAMÉ z Břeclavi, která poskytuje svým zákazníkům truhlářské práce na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Rekonstrukce i výstavba nových domů, bytů a průmyslových objektů od REKO a.s.
Společnost REKO a.s. z Brna je stavební společnost, která se zaměřuje na stavbu nových i rekonstrukci stávajících objektů a soustředí se i na developerskou činnost.
Voda, plyn, topení a kanalizace Vyškov – kompletní dodávka staveb a bohaté zkušenosti
Potřebujete vyčistit odpady a nemáte se na koho obrátit? Svěřte se do rukou odborníků, kteří mají bohaté zkušenosti a jen tak je něco nepřekvapí.
Oslovte odborníka na pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či realizaci kanalizací
Hledáte-li firmu, která se postará o pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či zrealizuje výstavbu opěrných zdí nebo například kanalizací, pak oslovte firmu Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Poplastované bezúdržbové čtyřhranné pletivo s dlouhou životností
Poplastované bezúdržbové čtyřhranné pletivo, které vyniká dlouhou životností, dodává v okolí Břeclavi a Mikulova firma GAVES - DM s.r.o.
Stylové vinylové podlahy a jejich příslušenství – prodej, pokládka
Bukoma group s.r.o., to jsou profesionálové soustřeďující se na prodej a pokládku vinylových podlah po celé ČR. Malé i velké projekty jsou pro nás hračka.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Vodoinstalace, topenářské práce, plynařské práce, servis chladící techniky
Firma Jiří Štodt nabízí instalatérské, topenářské, plynařské a chladírenské práce.
Olejová lázeň – čištění a ošetřování olejovaného dřeva a korku
Šetrnou a účinnou metodu čištění a ošetřování-doolejování olejovaného dřeva a korku Vám zajistí ošetřovací voskový olej euku refresh z produktové řady Eukula od společnosti floorcolor servis s.r.o..
Výstavba a rekonstrukce železničního a tramvajového svršku a spodku
Plánujete výstavbu nových železničních tratí či tramvajových tras? Jsou ve vašem městě či kraji starší tratě, které potřebují opravit či pravidelnou údržbu? Jste Vy součástí tohoto plánování?
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Zpracování plechů a profilových materiálů, kovovýroba, zámečnické práce, obrábění, povrchové úpravy
Společnost JMKovo-BK s.r.o. se zabývá zpracováním plechů a profilových materiálů, služeb v oblasti kusové a sériové výroby.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Altány a zimní zahrady Brno – zkrášlení vašeho domu a prodloužení pobytu venku
Je vám líto, že je už léto na konci a vy nebudete moci sedět venku? Nechte si přistavět verandu nebo zimní zahradu od firmy CABAL Moravia.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Obkladačské práce – rychle, kvalitně, spolehlivě
Obkladačské práce ve venkovních i vnitřních prostorách zajistí firma FATO Hlaváč z Moravského Krumlova. Dlažby a obklady položíme rychle, kvalitně a spolehlivě.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Upevňovací technika, spojovací materiál, šrouby, matice, vruty
Spojovací materiál, šrouby, tyče, kolíky, upínací technika, nástroje a nářadí, ruční, svařovací, ochranné pomůcky prodává velkoobchod reca spol. s r.o., Brno.
Zemní a výkopové práce - veškeré terénní úpravy minibagrem a smykovým nakladačem
Společnost Autodoprava Bohdálek provádí zemní a výkopové práce na Jižní Moravě, zejména v okolí Znojma. Na veškeré práce požíváme moderní a výkonnou techniku.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Bytový nábytek od spolehlivého českého výrobce – výroba, montáž
O výrobu kvalitního bytového nábytku na míru a přesně podle Vašich představ se ráda postará společnost Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Realizace a rekonstrukce koupelen, bytového jádra, projektová dokumentace
Demontáž koupelen, bytového jádra, rekonstrukce, projektovou dokumentaci a samotnou realizaci provádí firma FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, okresu Znojmo.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Půjčovna a prodej stavební mechanizace a nářadí, pronájem s obsluhou, záruční a pozáruční opravy
Společnost BESTRENT se zabývá především pronájmem a prodejem stavební mechanizace a nářadí. Nabízíme k prodeji kompletní sortiment nového nářadí a mechanizace a záruční i pozáruční opravy produktů.
Zpracování geometrických plánů a geodetické práce Slavkov u Brna – kompletní zeměměřické práce
Konečně jste po dlouhém hledání našli ideální pozemek k výstavbě Vašeho domu? Nevíte si rady, jak postupovat po koupi pozemku? Jedna z věcí, která je nezbytně nutná je určitě práce geodeta.
Elektroinstalační materiál české výroby a chytrý vodoměr, který šetří peníze - BONEGA spol. s.r.o.
Společnost BONEGA spol. s.r.o. z okresu Hodonín se již přes dvacet let soustředí na vývoj, výrobu a distribuci elektroinstalačního materiálu a vodoměrům, které šetří peníze.