ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Plotové panely 2D a 3D včetně sloupků a příslušenství - prodej, montáž
Prodej, dodávku a montáž plotových panelů 2D, 3D včetně sloupků a dalšího příslušenství zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Zednické práce, fasády, zdění, příčky, rekonstrukce koupelen, bytů, domů Hodonín
Pan Radek Kováč realizuje veškeré zednické a fasádní práce v okrese Hodonín.
Oprava trhlin na silnicích - zalévání trhlin na komunikacích
V oblasti zalévání trhlin na komunikacích je odborníkem firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi. Spolehlivě se postará o opravu trhlin na silnicích.
REKMA, spol. s r.o.
Komplexní geodetická činnost, která zahrnuje vyznačení budov a přípravu podkladových map
O přesné vyznačení budov v katastru a zpracování podkladových map se postará společnost ADITIS s.r.o. z Brna. Poskytujeme komplexní geodetické služby s mnohaletými zkušenostmi v oboru.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Koupelnové studio, koupelny, stavební materiál za atraktivní ceny
Stavební materiál a vše pro koupelny naleznete u firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Hustopečích - nechte se inspirovat našim koupelnovým studiem za atraktivní ceny.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Malování bytů Brno, tapetování, mytí oken nejen pro reality
Potřebujete renovaci bytu v Brně a okolí? Firma Seniorservis provádí malování bytů, tapetování, mytí oken nejen pro reality před prodejem či před novým pronájemníkem, ale i soukromé osoby.
Zednické, bourací práce, zedník, výstavba, rekonstrukce rodinných domů Miroslav
Zednictví, bourací práce, kompletní stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů to vše jedině od firmy Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA prodává a montuje firma G Trade spol. s r.o. Jsou extrémně lehké s širokou škálou barevného provedení.
Posuvné interiérové dveře, které šetří prostor - montáž na stěnu, do zárubně nebo pouzdra
Jednokřídlé a dvoukřídlé interiérové posuvné dveře s montáží na stěnu, do pouzdra nebo zárubně, které dokonale zapadnout do Vašeho interiéru, dodává firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře ze Znojma.
Kotevní technika - chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a další
Brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí k němuž patří i kotevní technika. Vybírat si můžete chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a mnohé další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Vodoinstalatérské práce, topenářské práce, plynařské práce, vodo-topo-plyn Hodonín
Firma Radek Vařecha nabízí kompletní vodoinstalační, topenářské a plynařské práce v okrese Hodonín.
Řezání komunikací a zpevněných ploch spárovou pilou
Řezání komunikace a zpevněné plochy spárovou pilou firmou BBG-BENDA, s.r.o. Dělicích či dilatačních spár v betonových plochách, řezání drážek na dálnicích, vzletových a přistávacích drahách.
BBG-BENDA, s.r.o.
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů. Pomoc při stěhování, drobné instalatérské a elektrikářské práce, úklidové služby, pokládání podlah, malování bytů.
Prodej souprava nářadí 100ks, ALU kufr. Pro údržbářské práce, v průmyslu i autoopravárenství.
Prodej souprava nářadí 100ks tzv. ALU kufr můžete objednat u firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. Vyrobeno z vysoce kvalitní chromvanadiové oceli.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Kompletní dodávky inženýrských sítí – výstavba, opravy, rekonstrukce
Kompletní dodávku inženýrských staveb zajistí firma DS DUMA ze Znojma. Postaráme se o výstavbu, opravu a rekonstrukci inženýrských sítí včetně zemních prací a úprav.
Speciální šrouby do plastu - spojovací materiál, výroba a prodej
Speciální šrouby do plastu s vysokou pevností spoje, montážní systémy a spojovací materiál od kvalitního výrobce firmy SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Transformovny a rozvody jejich rekonstrukce a výstavba. Okamžitý servis a revize.
Zkušená ELMONT GROUP, a.s. Brno provádí rekonstrukce i výstavbu rozvodny a transformovny. Také následné opravy, servis i revize. A to v rámci celé České republiky.
ELMONT GROUP, a.s.
Moderní fasády na klíč – realizace fasád včetně zateplení
Moderní fasády na klíč pro Vás v Brně a jeho okolí zrealizuje stavební firma Zednictví Jeneš, s.r.o. Žádejte kvalitu ověřenou našimi spokojenými zákazníky.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Volné pracovní pozice - férové zaměstnání v přátelském kolektivu, zajímavé benefity
Férové zaměstnání v přátelském kolektivu naleznete u společnosti reca spol. s r.o. z Brna. Jde o volné pracovní místa na různých pozicích, poskytujeme zajímavé ohodnocení a benefity.
Terénní úpravy, zemní, výkopové a dokončovací práce pro stavby
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací práce pro stavby, realizace kanalizačních přípojek, inženýrské sítě od firmy ERTRANS, družstvo v Moravském Krumlově.
Plastová okna - nové okenní systémy PIXEL a PROLUX pro více světla v interiéru
Společnost EVOokna nedaleko Pohořelic a Ivančic přináší nové okenní systémy PIXEL a PROLUX, které přinesou do vašeho domu více denního světla a minimalizují tepelné ztráty.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Ochrana pasek, školek, lesních porostů proti zvěři – dálniční, silniční, farmářské a lesnické uzlové pletivo
Společnost Ploty Gaves se zabývá výrobou lesnického uzlového, farmářského pletiva, dálničního a silničního oplocení. Oplocení slouží jako zábrana pro malou i velkou zvěř.
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno. Drobné opravy v domácnosti, hodinový manžel, kompletní údržba nemovitostí, pomoc při stěhování.
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.