Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory - velkoobchodní prodej
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory prodává společnost BS-textil s.r.o. z Jihlavy. Vyvíjíme a dodáváme vzory nových designů a barev tkanin podle přání a požadavků zákazníků.
BS-textil s.r.o.
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, netkané textilie ze skelného vlákna
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, šetřné k životnímu prostředí, netkané textilie ze skelného vlákna vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost KOBE-cz s.r.o.
Prodejna galanterie Praha 8 -  veškeré potřeby pro domácí i profesionální šití - UZAVŘENA!!
Navštivte Prodejnu Praha-Moskevská Budova KOH-I-NOOR 101 00 Praha 10 Tel.: 296 525 341, 777 910 041 Email: prodejna@waldes.cz Otevírací doba: PO-PÁ: 9:00-18:00 HOD, SO:9:00-13:00 HOD, NE:ZAVŘENO
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Výroba pracovních oděvů a oděvních doplňků pro všechny profese Tábor
Potřebujete pro vaše zaměstnance ochranné pracovní pomůcky nebo oblečení? O výrobu pracovních oděvů a oděvních doplňků se postará společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Protiprachové filtrační polomasky pro vaši bezpečnou ochranu dýchacích cest
Pro práci ve znečištěném prostředí jistě oceníte jemné protiprachové filtrační polomasky společnosti ZVG CZ s.r.o. ze Znojma, která dbá nejen o bezpečnou ochranu vašich dýchacích cest.
ZVG CZ s.r.o.
Spolehlivý velkoobchod second hand značkového oblečení dovezeného z Anglie a Irska
Velkoobchodním prodejem, dovozem a vývozem kvalitního značkového second hand oblečení z Anglie a Irska se zabývá společnost STÁŇA CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Zpracování BCF příze z polyamidu, PA vláken pro výrobu koberců
Zpracování BCF příze z polyamidu, polyamidových PA vláken pro výrobu koberců, závěsů, oděvů, motorových komponentů či umělých trávníků realizuje LOGIT, s.r.o.
Hotelový textil, vybavení interiéru pro hotely, penziony - ručníky, ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy
Kompletní dodávky vybavení interiéru pro hotely, penziony řeší paní Leona Raková z Luhačovic. Dodáme hotelový textil - ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy i ručníky. Působíme v regionu Zlín.
Pánská montérková bunda MAX - šití pracovních oděvů na míru
V naší šicí dílně vyrábíme moderní montérkové bundy z kvalitních materiálů odolným povětrnostním vlivům.
Ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky, prachovky, hadry na podlahu - textilní zboží do restaurací a jídelen
Textilní zboží do restaurací a jídelen na jednom místě? jedině ve velkoobchodu Chovancové Ilony v Opavě, kde seženete ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky i prachovky a hadry na podlahu.
Večerní, společenské šaty za nízké ceny - půjčení šatů na ples, svatbu, promoci
Krásné večerní a společenské šaty za nízké ceny najdete na prodejně Dům šatů Hulín. Najdete u nás velký výběr šatů na ples, promoci i svatbu. Spokojené zákaznice k nám jezdí ze Zlína i Kroměříže.
Výroba, eshop pánské košile LUIZ - designové, jednobarevné, flanelové, profesní
Pánské košile od firmy LUIZ - Ing. Horký Lubomír jsou zárukou kvality a moderního designu. Jsme výrobci a provozujeme eshop - zakoupíte u nás designové, jednobarevné, flanelové i profesní košile.
Elegantní pánská, dámská pyžama, noční košile - výroba, eshop
Společnost LUIZ - Ing. Lubomír Horký je česká oděvní firma, která vyrábí pásnká a dámská pyžama, noční košile a domácí oblečení. Zaměřuje se na internetový prodej přes eshop horky-kosile.cz a luiz.cz
Internetový obchod, e-shop s bytovým textilem, froté ručníky, osušky příjemné na dotek
Osušky, ručníky i žínky v nejrůznějších barvách naleznete na e-shopu společnosti Iva Pastyříková z obce Budeč u Žďáru nad Sázavou. Kvalitní froté ručníky pro děti i dospělé na každodenní použití.
Výroba a zprostředkování obuvi nejen pro odvětví textilního průmyslu
Zdravotní, bezpečnostní i komfortní obuv pro vás vyrábí firma TIPABOTY s.r.o. z Třebíče. Obuv je vhodná do gastronomického, zdravotnického provozu a technického či textilního průmyslu.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Plachty na míru, zakázková výroba plachet proti dešti, slunci, na altány, stroje a jiné věci
Kvalitní plachty na Váš altán i různé stroje Vám přímo na míru vyrobí i namontuje společnost Jakub Kundrata z Ratíškovic u Hodonína. Ochráníme Vaše sezónní věci i posezení před všemi nešvary počasí.
Flanelové košile, noční košile, flanelová pyžama - eshop, výroba
Oděvní firma LUIZ - Ing. Lubomír Horký vyrábí kvalitní pánské flanelové košile, noční košile a flanelová pyžama pro dámy i pány. Vyberte si dle svého vkusu na našem eshopu. Sklad máme v Uherském Brodě
Ultratenké, latexové, nitrilové rukavice Praha – výhodná balení pro zdravotnictví i průmyslové provozy
Společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o. nabízí nově širokou nabídku rukavic od ultratenkých po extra odolné pro využití ve zdravotnictví, potravinářství nebo průmyslovém provozu.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Pohodlné oblečení do tanečních kurzů Praha – elegance a kvalita
Užijte si tanec naplno a bez omezení s pohodlným a elegantním oblečením do tanečních kurzů, které nabízí pro dámy, pány, dívky i chlapce firma Heller s.r.o. z Prahy.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Prodej spodního prádla - kvalitní podprsenky, kalhotky, stahovací prádlo
Na prodejně Elis Spodní prádlo Uherský Brod si snadno vyberete dobře padnoucí spodní prádlo - kvalitní podprsenky, pohodlné kalhotky, stahovací prádlo i plavky. Poradíme Vám při výběru.
Široká nabídka pracovních rukavic pro všechny odvětví
Díky dlouholetým zkušenostem Vám firma TEMPO O.O.P.P. Chrudim může nabídnout široký sortiment ochranných pracovních rukavic pro odvětví průmyslové a řemeslné výroby.
Čalounické potřeby Praha – prodej látek, molitanů a nářadí
Bohatá nabídka čalounických potřeb od společnosti Eifler, spol.s.r.o. Možnost rozvozu libovolných čalounických potřeb po Praze.
Pracovní oděvy, soupravy, bundy, kalhoty, pláště, obuv
Zaměřujeme se prodej osobních ochranných pracovních prostředků a pracovních oděvů od různých tuzemských i zahraničních výrobců - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Oblíbená řada pracovních oděvů Stanmore - moderní střihy a odolné materiály
Odolné monterkové soupravy, bundy, zimní i letní vesty a trika z odolných materiálů s reflexními prvky oblíbené řady Stanmore nabízí prodejna a internetový obchod TEMPO O.O.P.P., s.r.o. Chrudim.
Zdravotní, certifikovaná dětská obuv Žirafa-DPK, Befado, Pegres, Peddy, Demar
Zdravotně nezávadná, certifikovaná dětská obuv se značkou Žirafa je v nabídce firmy ARNO Zlín-Kostelec. Na výběr máme dětské boty zn. DPK, Befado, Pegres, Peddy, Demar a dalších.