Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Taneční a společenské topy a bolerka – pohodlné materiály a elegantní zpracování
Pohodlné a elegantní taneční a společenské dámské a dívčí topy a bolerka z kvalitních materiálů nabízí na svém eshopu společnost Heller s.r.o. z Prahy
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Spouštěcí garnýže Praha – pohodlné a bezpečné věšení záclon bez štaflí
Obáváte se úrazu při věšení záclon nebo jen hledáte pohodlnější cestu bez nutnosti šplhání na štafle? Pak Vás určitě nadchne nabídka spouštěcích garnýží od firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Ochranné pracovní oděvy a pomůcky Tábor – pro všechny profese
Vyžaduje Vaše profese speciální pracovní ochranný oděv nebo pomůcky? Kompletní sortiment kvalitního zboží nabízí společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora, s možností dodání náhradního plnění.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Zdravotní matrace, rošty, postele, polštáře Jihlava, Vysočina
Jihlavské spánkové studio Ráj spánku se specializuje na prodej zdravotních matrací, roštů, postelí i ratanového nábytku od kvalitních českých a slovenských výrobců.
Módní vlny na pletení, pletací příze v mnoha barvách - prodej
Pokud rádi pletete, tak určitě navštivte firmu TEXPA Pavlasová v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu módních pletacích přízí nebo-li vln na pletení v mnoha barvách.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
LEGWOOD pohodlná dámská zdravotní obuv Dolphin zajistí větší oporu a lepší držení nohy
Prodejem pohodlné dámské zdravotní obuvi Dolphin od značky LEGWOOD se zabývá firma APEX Systems, spol. s r.o. – zdravotní potřeby Tilia v Přerově, Prostějově a v Olomouci.
Zdravotní potřeby Tilia - obuv HappyFoot APEX Systems, spol. s r.o.
Kuchyňský textil eshop – utěrky, ubrusy a chňapky, které vydrží
Kvalitní kuchyňský textil, utěrky a ubrusy ze 100% bavlny v mnoha barvách a vzorech nakoupíte z pohodlí svého domova prostřednictvím eshopu společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Metrový textil Praha – široký výběr bavlněných látek, podšívkoviny nebo nápletů
Širokou nabídku metrového textilu, dekoračních látek, nápletů, podšívek, sypkoviny, juty nebo lehátkoviny zakoupíte v prodejně společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.v Praze.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Textilní dekorace Praha - od návrhu až po ušití a konečnou realizaci
Přemýšlíte, jak zútulnit byt nebo jiné prostory a nevíte si rady? Spolehněte se na služby návrhu a realizací textilních dekorací od odborníků z firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Moderní potahy a přehozy vdechnou vaší sedací soupravě originální vzhled
Pokud je vaše sedací souprava zastaralá a chcete ji oživit, tak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA a pořiďte si moderní potah nebo přehoz, který vdechne vaší sedačce, křeslu nový a originální vzhled.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Jarní a velikonoční nabídka 2022 - textilní galanterie Praha
KOH-I-NOOR WALDES, a.s. je významný výrobcem a prodejcem galanterního zboží. Momentálně mezi naší nabídku patří široký sortiment pro tvorbu velikonoční a jarní výzdoby a dekorace.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Pánské fit slim obleky pro ženicha, na svatbu i jinou společenskou událost - půjčovna
Kdy jindy vypadat dokonaleji než v pánském obleku - chystáte se na svatbu, společenskou událost nebo jste ženich? Navštivte Zlatnictví a svatební salon ADONIS, kde si zapůjčíte pánské fit slim obleky.
Blackoutové - zatemňující závěsy výroba Praha - pro odpočinek bez rušivého světla
Ruší Vás při spánku nebo odpočinku venkovní světlo? Řešením jsou elegantní blackoutové zatemňující závěsy, které vyrobí a včetně instalace dodá firma Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Originální pletené výrobky-čepice, rukavice, šály výroba, prodej
Pletené zboží, doplňky, čelenky, rukavice, šály, čelenky, nákrčníky, dámské, pánské dětské zboží, kulichy, sportovní čepice z velmi kvalitního materiálu zajistí firma PLETEX s.r.o.
PLETEX s.r.o.
Přehozy na sedací soupravu, vzorované deky oživí vaši sedací soupravu
Pokud chcete oživit vaši sedací soupravu novým originálním přehozem, pak navštivte firmu Texpa v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu přehozů na sedací soupravy včetně vzorovaných dek.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Pracovní oděvy s potiskem či výšivkou loga společnosti
ARTEP výrobní družstvo z Jablonce nad Nisou Vám zajistí ochranné pracovní oblečení za rozumnou cenu. Nabízíme Vám pracovní oděvy, kuchařské i zdravotnické oděvy.
Agrotextilie Agrotex - pokládka na zeminu pod mulčovací kůru
Netkaná mulčovací agrotextilie Agrotex od společnosti Daer, s.r.o. je vhodná pro pokládku na zeminu pod mulčovací kůru, zábrana k prorůstání plevele.
Ochranné pracovní oděvy odolné vůči chemikáliím a škodlivým látkám
Výrobu a prodej kvalitních ochranných pracovních kombinéz, plášťů, kalhot, halen a návleků zajišťuje společnost ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG, která působí ve Znojmě a okolí.
ZVG CZ s.r.o.
Manžetové, ozdobné i kovové knoflíky, kravatové spony pro galanterie a bižuterie, e-shop
Knoflíky pro oděvní a módní průmysl vyrábí společnost Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. z okresu Pelhřimov. Široký sortiment pracovních a módních spon, brzdiček i koncovek.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Hydroizolační fólie JUNIFOL s použitím na skládkách
Hydroizolace ve stavebnictví, hydroizolační fólie pro použití na skládkách odpadů, při výstavbě nádrží, hrází, kanálů či pozemních staveb vyrábí JUTA a.s., Dvůr Králové nad Labem.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Půjčovna šatů na ples - koktejlky, večerní róby i dlouhé elegantní šaty
Plesová sezóna je opět tady, proto je na čase si vybrat v salonu ADONIS ve Frenštátě elegantní společenské, plesové nebo večerní šaty, ve kterých budete krásná a především se budete cítit pohodlně.
Galanterní zboží, látky, krajky, knoflíky a bytové textilie
Textilní galanterie Prima Obchod s.r.o. provozuje internetový obchod s prodejem potřeb pro šití, látek, dekorací, bytového textilu a doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Použité oblečení, second hand z Anglie, dámské, pánské i dětské oděvy, outlet, e-shop
S vysoce kvalitním nošeným oblečením přichází firma Pavlína Kratochvílová - second hand z Dolních Domaslavic. Dovážíme bundy, halenky i spodní prádlo pro děti i dospělé.
Přírodní protierozní geotextilie z juty a kokosu, Praha
Geotextílie pro zabránění eroze svahů, přírodní geotextílie z kokosového a jutového vlákna, příslušenství pro uchycení jako ocelové skoby J a U tvarů dodává Daer, s.r.o., Praha.
Výroba, viscoelastická, paměťová polyuretanová pěna, prodej, matrace, sedáky
Výroba materiálu z viscoelastické paměťové polyuretanové pěny pro využití na matrace, sedáky, polštáře aj.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace