Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Velkoobchodní prodej potahových látek a galantérních doplňků
Potahové a závěsové látky, galanterie, čalounictví, velkoobchodní prodej, dekorační a matracové tkaniny, galantérní doplňky má na Ostravsku v prodeji BS-textil s.r.o.
BS-textil s.r.o.
Pracovní oděvy se zvýšenou viditelností dle norem EN 471
Velkoobchodní prodej pracovních výstražných a reflexních oděvů splňující normu EN 471, reflexní bundy, kalhoty či vesty.
Pracovní a bezpečnostní obuv, ochranné pracovní pomůcky Jihomoravský kraj
Ochranné pracovní pomůcky, pracovní, bezpečnostní a outdoorovou obuv prodává, dováží a distribuuje společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnicí, působící po celé České a Slovenské republice.
Český výrobce originálních pletených čepic - dámské, dětské a pánské
Český výrobce originálních pletených čepic - dámské, dětské a pánské, perfektní zpracování nabízí společnost PLETEX s.r.o. v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Velkoobchodní prodej bavlněné úplety - dětské, sportovní, teplákoviny, tričkovina
Společnost NOVATEX SK s.r.o. patří mezi velkoobchodní dodavatele metrového textilu v ČR. Sídlí v Otrokovicích u Zlína. Na prodej máme bavlněné úplety - teplákoviny, tričkovina, náplety i další látky.
Textilní galanterie, látky, bižuterie, módní doplňky eshop Opava, nitě, zipy, nůžky, suchý zipy
Textilní galanterie, látky, bižuterie, módní doplňky eshop Opava, nitě, příze, zipy, nůžky, suchý zipy, kapesníky, utěrky, nášivky, krejčovské metry, krajky, lemy, povlečení, prostírání, polštářky.
Prima Obchod s.r.o.
Netkané geotextilie pro výstavbu silnic a železnic
Separační a filtrační netkané geotextilie geoNETEX® vhodné pro výstavbu dopravních, pozemních i vodních staveb vyrábí společnost JUTA a.s.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Ortopedická obuv - úpravy standardních typů, měření a indikace na míru
Ortopedickou obuv včetně ortopedických úprav standardní obuvi Vám poskytne společnost Ergona Opava, která mimo jiné zajišťuje také měření a indikaci.
Ergona Opava s.r.o.
Manžetové knoflíky přírodní z perleti Žirovnice, tradiční česká výroba knoflíků, galanterie, Eshop
Manžetové knoflíky přírodní z perleti Žirovnice, tradiční česká výroba knoflíků, galanterie, prodej knoflíků, Eshop.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Eshop - Levné oblečení pro děti a dospělé Frýdek Místek, použité oděvy z Anglie, Německa
Eshop - Levné oblečení pro děti a dospělé Frýdek Místek, použité oděvy z Anglie, Německa a Rakouska.
Pánské obleky na míru - originální saka, vesty i uniformy
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. vyrábí pánskou konfekci v Bruntálu a okolí a šije zejména firemní uniformy, saka, vesty, pánské obleky, firemní uniformy a kalhoty všech konfekčních velikostí.
Kvalitní a originální pletené čepice značky Pletex, které zahřejí v chladném počasí
Kvalitní a originální pletené čepice Pletex si oblíbí všichni. Nejen, že krásně zahřejí, ale také jsou velice moderním kouskem. Různé druhy čepic si můžete vybrat v firmě TEXPA Pavlasová v Šumperku.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Dodávky uniforem, stejnokrojů a profesního oblečení Praha, uniformy pro muže i ženy ve službě
Dodávky uniforem, stejnokrojů a profesního oblečení Praha, uniformy a stejnokroje pro muže i ženy ve službě z přírodních i syntetických materiálů.
NOVITEX FASHION a.s.
Specialista na prodej a distribuci technických textilií všeho druhu
Folie, membrány, textilie, střešní tkaniny, potřeby pro realizace fasád, materiály pro suchou výstavbu, omítkové lišty a soklové profily. Velkoobchodní prodej zajišťuje ROBEX s.r.o. sídlící v Praze.
ROBEX s.r.o.
Kvalitní síťované a rašlové pytle na brambory, zeleninu či ovoce
Společnost SACK CZ s.r.o. e sídlem v Opavě nabízí ve svém sortimentu velký výběr kvalitních síťovaných a rašlových pytlů nejen na brambory, ale také zeleninu a ovoce.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Potřeby pro maminky, miminka a děti, oblečení i hračky
Kompletní sortiment potřeb pro miminka, děti i maminky, vše pro spánek, jídlo, koupání, přebalování, péči o dítě, hračky i oblečení naleznete na e-shopu Jeníček-vše pro dítě s.r.o.
Eshop metrový textil, látky, galanterie, úplety Brantice, maloobchod, velkoobchod prodej metráže
Eshop metrový textil, látky, galanterie, úplety Brantice, maloobchod, velkoobchod prodej metráže, výprodej svatebních a společenských šatů.
ROOLLTEX s.r.o.
Vyšší modely matrací, které zajistí dokonalý spánek a absolutní regeneraci
Vyšší pěnové matrace,ať už se jedná o matrace taštičkové, antibakteriální či latexové, které navíc zajistí kvalitní odpočinek během spánku, zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Kvalitní dětská obuv celoroční, papuče, přezůvky, gumáky, sandálky - prodej, eshop Barefoot
Prodejna Bosé děti - Barefoot Zlín má bohatý výběr obuvi z aktuální kolekce i modely ve výprodeji. Celoroční dětská obuv, papuče, přezůvky, sandálky, gumáky - vše v eshopu i na prodejně.
Opravna obuvi Zlín, opravna obuvi a kožené galanterie, výměna patníků obuvi, výměna zipů na batohu
Opravna obuvi Zlín, opravna obuvi a kožené galanterie, výměna patníků obuvi, výměna zipů na batohu, lepení, šití bot, ortopedické úpravy, veškeré další obuvnické práce a brašnářské práce.
Obleky na míru, šití pánské konfekce dle Vaších potřeb
LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce, ušije Vám kvalitní obleky na míru. Vše realizujeme dle požadavků zákazníka. Obsloužíme také zákazníky z Ostravy a okolí.
Tradiční české čepice zmijovky v pánském i dámském provedení, e-shop
V našem e-shopu můžete vybírat z poměrně rozmanitého barevného vyhotovení tradičních českých čepic, zvané zmijovky, v pánském i dámském provedení pro každou příležitost.
PLETEX s.r.o.
Postele pro děti, dětské ložnice, nábytek Vysočina, výroba, prodej
Ráj spánku je spánkové studio v Jihlavě, kde naleznete vysoce kvalitní postele, rošty, zdravotní matrace i dětský a jiný nábytek. Široký sortiment je od kvalitních českých a slovenských výrobců.
Metrový a bytový textil, oděvní látky - prodej
Hledáte-li kvalitní a moderní metrový nebo oděvní textil či látky, pak si ve firmě TEXPA vyberete z pestré nabídky oděvních látek i metrového a bytového textilu dle vaší potřeby.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Pracovní ochranné filtrační respirátory Chrudim, ochrana proti prachu a kapénkám
Pracovní ochranné filtrační respirátory Pardubice, ochrana proti prachu a kapénkám, filtrační polomasky s výdechovým ventilkem.