Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Galanterie, dekorační zboží, prodej látek a potisk textilií
Široká nabídka galanterie, látek a potisků dle vašeho přání. Stanislava Harmáčková, provozovatel Sanny studia s dekoračním zbožím v Karlových Varech.
Bytový textil za akční ceny, Eshop jednoduché objednání bytového textilu Jindřichův Hradec
Bytový textil za akční ceny Jindřichův Hradec, Eshop jednoduché objednání bytového textilu, utěrky, ručníky, osušky, žínky vše v rozmanitých barvách.
Galanterie, krejčovské potřeby, látky, kovové doplňky, doplňkový sortiment
Široká nabídka textilní galanterie, krejčovských potřeb a různých doplňkových předmětů v Galanterii Markéty Kyselé z Valašského Meziříčí.
Čalounická galenterie, potahové a dekorační látky - velkoobchodní prodej
BS-textil, s.r.o. z Jihlavy, to je velkoobchod s čalounickou galanterií, kde naleznete široký sortiment potahových a dekoračních látek.
BS-textil s.r.o.
Šití pracovních oděvů na zakázku
Dle přání zákazníka šijeme rozmanité pracovní oděvy s vodoodpudivou a nehořlavou úpravou, 100% bavlna nebo směsové materiály - OSAPO, s.r.o. Liberec
Háčkovaného a pleteného zboží ruční výroby, bytové dekorace
Háčkované dekorace, pletené módní doplňky, šperky, dětské zboží, vše vyhotoveno ručně. Každý výrobek má svůj příběh. Miroslava Knitlová, autorizovaný prodejce.
Ochranné pracovní pomůcky, šití pracovních oděvů, rukavice, pracovní obuv
Vyrábíme ochranné pracovní pomůcky, šijeme a prodáváme pracovní oděvy, najdete u nás různou pracovní obuv, rukavice a další.
Výroba bytových a hotelových textilií Sokolov, šití záclon, ubrusy, prostěradla, prostírání
Výroba bytových a hotelových textilií Sokolov, šití záclon, ubrusy, prostěradla, prostírání, textilie pro hotel, restauraci nebo byt.
Kojenecké a dětské oblečení , kočárky, potřeby pro maminky, vybavení do postýlek
Prodej kojeneckého a dětského oblečení Zlín, kočárky, potřeby pro maminky, vybavení do postýlek, nábytek do pokojíčku, vše do deště a vody, kojenecké a dětské potřeby.
Společenské a tréninkové oblečení HELLER DANCE  nejen pro milovníky tance
Nejen milovníků tance je určena kolekce krásného a příjemného společenského a tréninkového oblečení HELLER DANCE,kterou nabízí salon HELLER s.r.o. z Prahy.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Textilní galanterie eshop - potřeby pro šití i pletení
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej veškeré textilní galanterie prostřednictvím internetového obchodu.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Šicí dílna, zhotovení oděvů na míru pro dámy, pány i děti
Šití oděvů pro ženy, může i děti na míru, zhotovení oblečení a bytových doplňků s individuálním přístupem v krejčovství Marija Šmaková, Rokycany.
E-shop, výroba krycí plachty, nepromokavé na bazény, šití plachet
Společnost Arnak s.r.o. z Ostravy se specializuje na zakázkovou výrobu a e-shop krycích nepromokavých plachet, které využijete pod zámkovou dlažbu, na bazén, přívěsný vozík či foliovník.
Arnak s.r.o.
Respirátory, celoobličejové masky eshop - ochrana dýchacích cest
Ochrana dýchacích cest, respirátory a celoobličejové masky zachytí škodliviny, prach, toxické plyny, páry a aerosoly. Zakoupit je můžete na eshopu firmy TERCIE handicap s.r.o.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Luxusní ložní povlečení Matějovský dodá jiskru vaší ložnici - prodej
Jste-li milovníkem luxusního ložního povlečení, které dodá jiskru vaší ložnici, pak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA kde si vyberete kvalitní české bavlněné, saténové nebo krepové povlečení.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, prodej povlečení, metráže, pleny, osušky, zavinovačky
Velkoobchod a Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, látkové pleny, tetra osušky, zavinovačky, povlečení, prostěradla, metráž, ručníky, žínky, deky, polštáře a přikrývky.
Prodej, eshop dětské oblečení, obuv, hračky - výhody pro registrované zákazníky
Na prodejně U Holoubka ve Zlíně najdete velký výběr dětského oblečení, obuvi a hraček. Provozujeme především eshop. Využijte výhody, které mají naši registrovaní zákazníci.
Textilní gumy, pruženky, keprovky - maloobchodní a velkoobchodní prodej textilní galanterie
Maloobchodním i velkoobchodním partnerům nabízíme od českého výrobce Pega bohatý sortiment textilní galanterie jako jsou gumy, pruženky, keprovky a další.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Technické prsty, zakázková výroba v gumárenském průmyslu
Jednorázové ochranné pracovní pomůcky - technické prsty pro laboranty, zdravotníky, zakázková gumárenský výroba - Jitka Šmelhausová, okres Nymburk.
Velký výběr moderní a elegantní dámské konfekce, kabáty, saka, šaty, kalhoty i bižuterie a doplňky
Na prodej stylové dámské konfekce se zaměřuje společnost LASY s.r.o. Navštívit můžete kamennou prodejnu ve Zlíně. K dostání jsou šaty, kabátky, saka, kalhoty i módní doplňky a bižuterie.
Tvarovaný polštářek z mikrovlákna - roztomilý doplněk do dětského pokojíčku
Tvarovaný polštářek z mikrovlákna je roztomilý doplněk dětského pokojíčku, který se také stane nerozlučným kamarádem vašich dětí. Tvarované polštářky si vyberete v Šumperku ve firmě TEXPA PAvlasová.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Výroba krycích plachet Hradec Králové, plachty na pick-up, návěsy, stánky, celosvařované plachty
Potřebujete zakrýt návěs nebo mít zakrytou loď? Hledáte vhodného dodavatele plachtového zastřešení hal, přístřešků, venkovních zahrádek nebo bazénů? Firma Autoplachty Jiří Marha se o vše postará!
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Rostlinné hedvábí Kapok - do zdravotních polštářů a přikrývek, vhodné pro alergiky
Kapok neboli rostlinné hedvábí se využívá jako výplň do zdravotních polštářů a přikrývek a je vhodné zejména pro alergiky. Zakoupit ho můžete u firmy Eifler, Praha 9.
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal, opláštění pro předzahrádky restaurací, krycí autoplachty, opláštění pergol, altánů, přístavků, teras.
Rychlá oprava pánské a dámské obuvi Praha - lepení, šití a výměna patníčků
Opravna obuvi, rychlá oprava pánské a dámské obuvi Praha, lepení obuvi, oprava patníčků, šití obuvi, výměna zipu u kozaček, výměna podpatků u dámské a pánské obuvi.