Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Moravské víno ve sklepě na Čejči s tradiční degustací vína
Každý návštěvník Moravy by měl ochutnat kvalitní moravské víno, a kde jinde než v samotném srdci vinařů ve sklepě na Čejči známé jako Císařské sklepy Horák.
Císařské sklepy Horák
Prodej vína a dárkových balení vín z rodinného moravského vinařství přes e-shop
Bílá, červená a růžová vína se svěžím ovocným charakterem zakoupíte na e-shopu rodinného moravského vinařství Fuzgrunty. Prodáváme i dárková balení vín se skleničkami.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Rodinný penzion s vlastním vinným sklípkem a dvorem  - komfortní ubytování
Pohodovou dovolenou a komfortní ubytování zajišťuje Vinařství a penzion Fuzgrunty z Bulhar. Navštivte rodinný penzion s vlastní dvorem a vinným sklípkem, kde můžete posedět přímo s majiteli.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Vynikající hořčice a přílohové omáčky – výroba a prodej
Chutné hořčice a studené přílohové omáčky vhodné jako příloha a k dochucení Vašich kulinářských výtvorů dodává Klášterní officína.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči. Přijďte na pohárek vína.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči je vždy příjemný zážitek. Císařské sklepy Horák Vás zvou - Přijďte na pohárek vína. Pan Horák Vám rád řekne jak se u nich takové výborné víno dělá.
Císařské sklepy Horák
Kvalitní oleje lisované za studena - makový, lněný nebo z ostropestřce
Firma Klášterní officína sídlící nedaleko Brna má nově v nabídce kvalitní oleje lisované za studena, vybrat si můžete z netradičních druhů panenských olejů.
Rodinné vinařství, řízené degustace a ochutnávka vín s prohlídkou sklepa
Prožijte zajímavý degustační zážitek formou řízené degustace vín s prohlídkou sklepa v rodinném vinařství v Mikulově. Přijďte si k nám užít ochutnávku vín.
Proteinový chléb se spoustou bílkovin a téměř bez sacharidů – prodej
Nízkokalorický a zdraví prospěšný proteinový chléb plný bílkovin vám upeče pekárna IVANKA z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Nemasové výrobky ROBI, racionální výživa Brno, plátky, nudličky, saláty, pomazánky ROBI
Nemasové výrobky ROBI, racionální výživa Brno, plátky, nudličky, saláty, pomazánky ROBI, vhodné pro vegany, vegetariány i diabetiky, zdravý životní styl, přírodní suroviny.
Přírodní bylinné koncentráty a sirupy jako prevence proti chřipce a nachlazení
Firma Klášterní officína sídlící nedaleko Brna se zabývá výrobou a prodejem bylinných sirupů, tinktur a koncentrátů, které jsou vhodné jako prevence proti nemocem a nachlazení.
Benediktinské bylinné extrakty - výroba bez konzervantů, dárkové balení
Benediktinské bylinné extrakty bez konzervantů vyrábí firma Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova. Tyto účinné sirupy prodáváme samostatně nebo v dárkovém balení.
Luxusní delikatesy ze svatojánských ořechů - sladká pasta, ořechové pesto
Sladkou pastu, ořechové pesto a jiné pochutiny zakoupíte u firmy Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova, která vyrábí a dodává luxusní delikatesy ze svatojánských ořechů.
Benediktinská prebiotika - pro lepší zdravotní stav a správnou funkci střev
Pro podporu lepšího zdravotního stavu a správné funkce střev vyzkoušejte Benediktinská prebiotika v pastilkách od firmy Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova.
Zdravé a kvalitní potraviny od českých dodavatelů, bezlepkové potraviny, RAW food, rozvoz
Chutné a zdravé potraviny za rozumné ceny naleznete u společnosti MyFoodMarket, s.r.o. SKLIZENO v Březině. Pestrý výběr bezlepkových potravin, vegetariánských i veganských pokrmů.
Výborné studené grilovací omáčky k masu jsou tou nejlepší přílohou
Výroba ovocných pomazánek, bylinných likérů, grilovacích, přílohových a studených omáček, bylinné sirupy všech možných druhů, pastilky, balzámy, masti
Lahodná a kvalitní lahvová vína z mikulovské vinařské oblasti
Lahodná a jakostní lahvová vína z mikulovské vinařské oblasti, ať už se jedná o bílá, červená, růžová, oranžová či šumivá vína, zakoupíte na webových stránkách vinařství Vílo Lípa Mikulov.
Firemní vína jako dárek z vinařské oblasti Lednicko-valtického areálu
Víno jako dárek pro firemní partnery či spolupracovníky od společnosti VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Kvalitní moravská odrůdová vína, etikety s Vaším logem či přáním.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Pekárna, tradiční cukrářské a pekařské výrobky, kompletní sortiment
Skvělé tradiční cukrářské a pekařské výrobky, kompletní sortiment výrobků -chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky, dorty a další zakoupíte od Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Prodej a výroba kvalitní moravské víno, přívlastkové vína, sklep Čejč
Prodej a výroba kvalitní moravské víno, přívlastkové vína pěstuje na Moravě Vinařství Císařské sklepy Horák Horákova farma, a.s. Čejč. Prodává bílé i červené odrůdy vín.
Císařské sklepy Horák
Vinařství z jižní Moravy, zpracování, výroba, prodej vína, e-shop
Pěstování vinné révy, zpracování, výroba a prodej kvalitního vína z vinařství VÍNO BLATEL, a.s., Blatnice pod Svatým Antonínkem. Pořádání degustací a prodej na e-shopu.
Vinařství Prušánky, lahvová i sudová vína, červená, bílá a růžová
Tradiční rodinné vinařství na jižní Moravě v obci Prušánky - Igor Herzán se zaměřuje na pěstování, výrobu a prodej vín, lahvová i sudová vína, červená, bílá a růžová.
Zázračný ženšenový sirup a další bylinné tinktury pro zdravý životní styl
Ženšenový sirup, zázvorový sirup, tymiánový sirup a další bylinné sirupy a tinktury si můžete zakoupit od firmy Klášterní officína, která sídli nedaleko Brna ve městě Kuřim.
Netradiční přírodní ovocné pomazánky a džemy inspirované přírodou pro zdravý a chutný životní styl
Přírodní ovocné pomazánky a džemy s netradiční chutí z netradičního ovoce, to jsou pomazánky a džemy firmy Klášterní officína, která sídli nedaleko Brna ve městě Kuřim.
Vinařská turistika s ubytováním ve vinařství s produkcí bio vína
Vinařskou turistiku, ochutnávku bio vína vlastní produkce a k tomu navíc ubytování uprostřed vinice – to vše zažijete ve Vinařství Jiří Barabáš ve Strachoticích na Znojemsku.
Zažijte svatbu v prostředí nádherných vinic
Netradičním a zároveň kouzelným místem pro konání Vaší svatby a svatební hostiny je Vinařství Barabáš ve Strachoticích na Znojemsku.