Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Výroba a prodej lahodného chleba s dýňovými semínky
Výrobou a prodejem čerstvého a chutného chleba s dýňovými semínky se na Znojemsku a v okolí Pohořelic zabývá pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Tvaroh, jogurty, máslo a smetana pro restaurace a gastro zařízení vyrobené poctivou recepturou
Kvalitní a čerstvé. Takové jsou mléčné produkty vyráběné podle poctivé receptury, jejichž velkoobjemovou dodávku pro restaurace ve Znojmě a Mikulově zajišťuje společnost JIMA-SPOL s.r.o.
Špaldová mouka celozrnná -  prodej zdravých výrobků, mouky
Špaldová mouka celozrnná k přípravě celozrnného pečiva nebo k zahušťování pokrmů - prodej zdravých výrobků, mouky od firmy ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech.
Iontový koncentrát – doplněk pro fyzicky zatěžované jedince
Hydrataci organismu a optimální přísun minerálů při zvýšené fyzické zátěži zajistí iontový koncentrát IONTIX od Klášterní officíny. Ideální doplněk pro fyzicky zatěžované jedince.
Prodej mouky, krupice a krup ze mlýna - pšeničné a žitné mouky, kukuřičná krupice
Prodej mouky, krupice a krup ze mlýna - pšeničné a žitné mouky, kukuřičná krupice, čerstvé ječné kroupy od firmy ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech.
Prodej dárkových balení vín, prodej červených a bílých vín
Prodej dárkových balení vín, prodej červených a bílých vín, vlastní výroba vína od Jihomoravského vinařství Horákova farma a.s. v Čejči - oceněná vína.
Císařské sklepy Horák
Bylinné sirupy pro děti, dospělé i diabetiky – léčebné účinky z přírody
Bylinné sirupy vyráběné podle tradičních receptur benediktinského řádu, to jsou sirupy z Klášterní officíny, vhodné pro děti, dospělé i diabetiky.
Distribuce Opočenských jogurtů ve skle vyráběných tradiční recepturou
Znojemská firmy JIMA - SPOL, s.r.o. se zabývá distribucí mléčných produktů, ke kterým patří i lahodné Opočenské jogurty, které zrají přímo ve skle a jsou vyráběny tradiční recepturou.
Velkoobchod s bramborami, ovocem a zeleninou, zásobování maloobchodů
Velkoobchod s bramborami, ovocem, zeleninou a bylinkami, zásobování maloobchodů, restaurací, hotelů, nemocnic a škol od firmy Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi.
Vinohrady a vinice s historií a tradicí – ochutnávky pro skupiny i jednotlivce
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. nabízí skupinám i jednotlivcům exklusivní ochutnávky vína z místních vinic s několikasetletou tradicí a prohlídky historických vinných sklepů.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Rostlinná a živočišná výroba vysoké kvality, chov drůbeže, prodej vajec
Chutná vejce a drůbež Vám dodá společnost AGROS Vyškov-Dědice, a.s. Zabýváme se zemědělstvím, a to jako rostlinnou, tak živočišnou výrobou té nejvyšší kvality.
Ječné kroupy, loupaný hrách a luštěniny posílí zdravou složku ve vašem jídelníčku
ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem luštěnin. Ječné kroupy, loupaný hrách a široká nabídka luštěnin, Vám pomůže zdravě rozšířit a zpestřit jídelníček.
Jihomoravské vinařství - výroba a prodej kvalitního vína
Jihomoravské vinařství - výroba a prodej kvalitního vína, vína jakostní odrůdová a přívlastková od firmy Horákova farma a.s. v Čejči - moderní vybavení s tradičními technologickými postupy.
Císařské sklepy Horák
Velkoobchod s uzenářskými výrobky, jako jsou klobásy, šunky, trvanlivé salámy a další
Velkoobchod, který zajišťuje dovoz kvalitních a chutných uzenářských výrobků v oblasti Znojma a Moravského Krumlova, je společnost JIMA.SPOL s.r.o.
Přinášíme Vám ovoce až do kanceláří
Firma Fresh Juice, s.r.o. Vám přiveze ovocné boxy do kanceláří a Office Center. Poskytují servis v oblasti čerstvých ovocných a zeleninových šťáv až do firmy.
Rodinné vinařství s tradicí, lahvová i sudová vína bílá, červená, růžová z Velkých Bílovic
Lahodné víno z jižní Moravy ochutnáte ve Vinařství Velké Bílovice Igor Herzán. Víno vyrábíme již po generace, vybrat si proto můžete z široké nabídky bílých, červených i růžových vín.
Prodej chlebové mouky a směsi - pečení domácího chleba
Prodej chlebové mouky a směsi pro pečení chleba vám zajistí firma s tradicí - Naděžda Feithová, ALFA mlýn a balírna Pouzdřany (Břeclav).
Výroba a prodej kvalitního českého vína z vinařství s dlouholetou tradicí
Výrobcem kvalitních českých vín s dlouholetou tradicí je rodinné Vinařství Líbal s.r.o., které vyrábí a prodává vína různých druhů vysoké kvality na Znojemsku.
Rozvoz obědů, stravování pro seniory, polední menu
Veřejné a závodní stravování, rozvoz obědů pro seniory nebo firmy a kompletní stravovací servis zajistí brněnská firma JEER s.r.o., která rozváží polední menu po Brně a okolí.
Kvalitní vína ze Znojma - nově v bag in box balení vhodném pro restaurace nebo rodinné oslavy
Znojemská firma Vinařství Líbal s.r.o. nově zavadí vína v bag in boxu, které jsou vhodné do restaurací nebo na rodinné oslavy či večírky. Kvalitní vína ze Znojma v novém praktickém balení.
Přijďte degustovat do našeho vinného sklípku nebo nakupte v našem e-shopu
Navštivte naše vinařství Líbal v Horních Dunajovicích, s rodinnou tradicí předávanou již tři generace a nechte se při degustaci unést kořenitou chutí naší Pálavy 2016, výběr z Hroznů.
Pálava 2016  výběr z hroznů - šampion XXVIII. Znojemského koštu
Vinařství Líbal s.r.o. je vinařství s tradicí a láskou k dobrým vínům. Důkazem je i Pálava 2016 výběr z hroznů, který vyhrála XXVIII. ročník Znojemského koštu.
Rozvoz obědu pro zaměstnance do firem - obědy dovezeme, vydáme a jídelnu uklidíme
Kompletní služby v oblasti zajišťuje brněnská firma JEER s.r.o., která rovněž rozváží i polední menu do firem. Obědy Vám uvaří, doveze, zajistí výdej a také uklidní výdejnu či jídelnu.
Vinotéka Břeclav-sudová, lahvová kvalitní vína, mošty, nové víno k ochutnání
Nové i ročníkové víno nabízí k ochutnání Vinotéka Břeclav - Vinařský grunt Brumovín nabízí na prodej kvalitní sudová a lahvová vína a ovocné mošty.
Velkoobchod ovoce, zelenina, prodej a distribuce brambor
Velkoobchod ovoce, zelenina, prodej a distribuce,brambory, saláty, bylinky, česnek a cibule od firmy Zepo-Kubíček Václav v okolí Hodonín a Břeclav.