Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Jakostní a přívlastková vína vyrobená tradičními postupy – výjimečný a dlouhodobý pocit v ústech
Jakostní a přívlastková vína z vinic na jižní Moravě vyrábí s láskou a tradičními postupy společnost Vinařství Pfeffer s.r.o. z Rakvic nedaleko Pálavy.
Vinařství - výroba, prodej a vlastní produkce vín Strachotín
Vinařství - výroba, prodej a vlastní produkce vín, bílá a červená vína, odrůdová, přívlastková a jakostní vína od firmy PPS AGRO a.s. ve Strachotíně.
Letní prázdninové Cimbálové úterky - posezení s cimbálovou muzikou a dobrým jídlem a vínem ve vinařství Fuzgrunty
Vinařství Fuzggrunty v Bulharech pořádá každé prázdninové úterý pro všechny známé, kamarády i hosty posezení s Cimbálovou muzikou. Těšit se můžete nejen na muziku, ale také na dobré víno a jídlo.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Vinařství Petr Novotný - skvělá česká vína a degustační nabídky s občerstvením
Vinařství Petr Novotný z Čejkovic v okrese Hodonín nabízí výborná odrůdová vína, která Vás okouzlí svou chutí i vůní a můžete si objednat i výhodné degustační balíčky.
Jedinečná a původní kvalitní přívlastková vína z vinných sklepů Mikulova
Jedinečná, kvalitní a lahodná přívlastková vína pocházejících z mikulovských vinic zakoupíte u rodinného vinařství v Mikulově- Víno Šímák.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Kolekce vín Vlaha – svěží, aromatická, mladistvá vína s ovocným charakterem
Mladistvá vína z Mutěnického vinařství Štěpánek – to jsou vína kolekce Vlaha, která můžete objednat na eshopu vinařství. Ochutnejte tato svěží a aromatická vína s ovocným charakterem.
Hort Petit - víno vyjadřující povahu domácího mazlíčka s etiketou podle vlastního výběru
Originální cuvée vyjadřující povahu domácího mazlíčka na zakázku vyrábí VINO HORT. Pomůžeme Vám s výběrem vlastní odrůdy vína a natiskneme etiku podle vašeho přání.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Pěstitelská pálenice a moštárna, ovocná pálenka, mošt, ovoce bez chemických látek, okres Blansko
Pěstitelská pálenice a moštárna na Gruntě Ivana Zemanová nabízí kvalitní domácí ovocnou pálenku z čistého ovoce bez přídavku chemických látek. Nabízíme také pálenku nebo výrobu moštu z vašeho ovoce.
Výjimečná ročníková vína z prvotřídních surovin z nejlepších vinařských lokalit dozrávající na lahvi
Kolekce vín Reserva z vinařství Štěpánek představuje výjimečná ročníková vína vyrobená z prvotřídních surovin těch nejlepších vinařských lokalit na jižní Moravě. Ochutnejte vína dozrávající na lahvi.
Na ochutnávky a degustace vín zavítejte do našeho vinařství
Spojte příjemné s užitečným a zavítejte do našeho vinařství VINO HORT v Dobšicích na Znojemsku, kde ochutnáte vynikající vína a zároveň se dozvíte další informace.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Unikátní bílá a růžová vína s nižším obsahem alkoholu – prodej
Unikátní bílá a růžová vína prodává Vinařství Štěpánek z Mutěnic. Specializujeme se na výrobu vín s nižším obsahem alkoholu.
Vína Terrior z kvalitní vinné révy zrající na jemných kalech v dubových sudech nebo nerezových tancích
Vína zrající na jemných kalech v dubových sudech nebo nerezových tancích vyrobená z kvalitní vinné révy vypěstované v Mutěnicích – to jsou vína Terrior z Vinařství Štěpánek.
Mošt vyrobený z čerstvých hroznů, čisté ovocné šťávy bez konzervantů a barviv
Množství energie pro všechny holky a kluky – vyzkoušejte Mošt Hort vyrobený z čerstvých hroznů s obsahem 100% ovocné šťávy bez konzervantů a barviv. Objednávka moštu možná přes e-shop vinařství Hort.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Výroba a  prodej lehce ovocných vín se zbytkovým cukrem
Speciální lehce ovocná vína se zbytkovým cukrem vyrábí a prodává Vinařství Štěpánek z Mutěnic. Vyzkoušejte unikátní víno s nižším obsahem alkoholu.
Vinařství, prodej vína Břeclav, degustace vín ve sklípku, víno jako dar, růžová vína, objednávky
Rodinné vinařství Bílkovi z Břeclavi se věnuje produkci vín převážně z vlastních hroznů, nabízíme ubytování po degustaci vín, víno jako dar, objednávky růžového, bílého a červeného vína.
Vinotéka Herbenka – prodej vín z hustopečské vinařské oblasti
Kvalitní jihomoravská vína zakoupíte ve vinotéce Herbenka v Hustopečích. Prodáváme proslulé značky moravského vína.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Přední český výrobce kolagenu určeného pro další zpracování se sídlem v Brně
Je pro Vás stěžejní výroba a dodávka kolagenové hmoty pro Vaše produkty? Chcete se opřít o společnost s vlastními výrobními postupy a certifikovanými procesy?
Lahůdky studené kuchyně – příprava jednohubek, chlebíčků, obležených mís, kanapek
Lahůdky studené kuchyně, které potěší chuťové pohárky Vašich hostů, jako jsou jednohubky, chlebíčky, kanapky nebo bohatě obložené studené mísy, připravuje výroba studené kuchyně Vladimír Kunc.
Vinařství z jižní Morava – Luboš Grmolec, Hovorany
Tradiční moravské víno z rodinného vinařství v Hovoranech, prodej kvalitního suchého moravského vína, ochutnávka a nabídka řízených degustací.
Luboš Grmolec vinařství
Lahodná ovocná vína s jemnou chutí různých druhů ovoce ze zahrádky a ochucená vína
Lahvová i stáčená vína lahodná ovocná vína nebo ochucená vína s jemnou svěží příchutí ovoce prodává vinotéka Malovaný sklep. Možnost nákupu ovocných vín také přes e-shop.
Vinotéka Malovaný sklep
Degustace kvalitního moravského vína - Císařské sklepy Horák
Pokud vám chutná víno a chcete mu i porozumět, pak navštivte vinařství Horák Čejč a vychutnejte si degustaci moravského vína v císařském sklepě, kde jsme zachovali původní architektonické prvky.
Císařské sklepy Horák
Výroba chutných chlebíčků v Brně
Dopřejte sobě i svým hostům potěšení v podobě našich vynikajících chlebíčků.
Svatební dorty, cukroví a příprava výslužky – individuální výroba dle přání zákazníka
Moderní i klasické svatební dorty podle představ a přání budoucích novomanželů včetně svatebního cukroví a výslužky upeče a připraví cukrářská výroba Kuncovi z Brna.
Lahvová, sudová, šumivá a ovocná vína, mošt z Moravy – prodej přes e-shop
Nakupujte moravské víno a mošt z pohodlí domova. Na e-shopu winetook.com pořídíte lahvová, sudová, šumivá a ovocná vína, sekt a mošt od moravských vinařů.
Vinotéka Malovaný sklep
Vinařství a vinohradnictví Znojmo
AGRA Horní Dunajovice a.s. je jedním z největších pěstitelů vinné révy v okrese Znojmo.