Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Krumlovský chléb, kváskový chléb, pekárna, tradiční výrobce
Pekařství, pekárna, výroba čerstvého kváskového chleba, tradiční Krumlovský chléb, pečivo a další výrobky můžete zakoupit od firmy Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Sušené hovězí a vepřové maso bez chemie a éček – uzenářství s poctivými výrobky
Pochutnejte si na sušeném hovězím a vepřovém mase od společnosti Poctivé uzenářství s.r.o. ze Znojma, kde si při výrobě zakládáme na kvalitním složení bez chemických přísad, éček a vody.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Prodej sušených plodů, oříšků a sušeného tropického ovoce - ideální zdravá svačinka
Na prodejně Zelená zahrada Znojmo máme na prodej nejen čerstvé ovoce, zeleninu, ale i velký výběr sušených plodů, oříšků a tropického ovoce, které budou ideální zdravou svačinkou.
Zelená zahrada
Rodinné Mikulovské vinařství s vlastní vinotékou, vinným sklepem a restaurací
Plánujete-li prázdniny, víkend, či pracovní teambuilding, tak právě pro vás je rodinné Mikulovské vinařství vhodným místem, kde utužovat vztahy a navíc si zde budete připadat jako doma.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Výběr nejlepších vín - bílé, červené a růžové přívlastkové víno z Mikulova e-shop
Výběr nejlepších vín - přívlastková bílá, červená a růžova vína z Mikulova zakoupíte na e-shopu vinařství Víno Šimák. Prodáváme odrůdové skladby vín z vápencového podloží Pálavy.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Jakostní vína podle kolekce nebo barvy – široký výběr toho nejlepšího
Velký výběr bílých, červených a růžových vín roztříděných do gastro kolekce, kolekce velké a speciální a výtečnou chuť přináší Vinařství a penzion Červinka z Pálavy.
Vinařství a penzion Červinka
Výrobky studené kuchyně, lahůdky regionálních výrobců – chlebíčky, saláty, bagety uzeniny
Výrobky studené kuchyně a lahůdky od regionálních výrobců pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Pochutnat si můžete na chlebíčcích, bagetách, salátech i uzeninách.
Zelená zahrada
Podmáslový chléb - novinka z pekárny IVANKA
Vychutnejte si podmáslový chléb z naší pekárny IVANKA s.r.o. - novinka, kterou si jistě zamilujete. K dostání bude každé pondělí, středu a pátek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Lahvová a sudová vína z moravského rodinného vinařství – nákup ve vinotékách nebo přes e-shop
Lahvová a sudová bílá a červená moravská vína z rodinného vinařství VÍNO SÝKORA nakoupíte nejen přímo ve vinařství, ale i ve vinotékách napříč celou Českou republikou a také na firemním e-shopu.
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo vhodné na pečení i smažení
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo koupíte v okolí Znojma a Moravského Krumlova jedině v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích. Naše sádlo je vhodné na pečení i smažení, skvěle chutná i na chlebu.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Oslava narozenin, promoce, svatby v rodinném vinařství v Mikulově
Restaurace a vinné sklípky rodinného vinařství Víno Šímák v Mikulově je tím pravým místem pro konání společenských události, jako je oslava narozenin, promoce, svatba nebo firemní akce.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Lokální a ekologické výrobky – biopotraviny, čaje, kosmetika a svíčky
Biopotraviny, marmelády, pečené čaje, kosmetiku, svíčky a další lokální a ekologické výrobky prodává společnost Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Sedlácký chléb z žitné mouky, čerstvý a křupavý - ochutnejte novinku z naší pekárny
Pekárna IVANKA pro Vás peče čerstvé a křupavé pečivo nejen k snídani - ochutnejte naši novinku sedlácký chléb z žitné mouky, čeká na Vás každé úterý a čtvrtek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna s bezlepkovým pečivem - prodej pečiva pro celiaky
Pečivo zcela bez lepku vhodné pro celiaky zakoupíte v okolí Brno-venkov v pekárně Ivanka - v naší pekárně prodáváme široký sortiment bezlepkového pečiva čistě z kvásku, bez použití droždí.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Prodej moravského lahvového a sudového vína přímo od vinaře ve vinotéce
Bílá a červená vína, klarety, rosé a speciální vína nebo sudová stáčená moravská vína přímo od vinaře nakoupíte ve vinotéce Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. Ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Hroznový džem, mouka a olej z hroznových jader - nakupujte přes e-shop
Sekundární produkty z hroznů, jako je lahodný hroznový džem, bezlepková mouka nebo olej z hroznových jader, pořídíte na e-shopu Vinařství Sýkora
Výroba přívlastkového vína - prodej vína nejvyšší kvality z rodinného vinařství z Jižní Moravy
Rodinné vinařství Jan Plaček získalo řadu ocenění díky vysoké kvalitě vín. Přívlastková vína, vyrobena z prvotřídních hroznů, doporučujeme jako dárek. Prodej vín přes eshop a ve vinárnách po celé ČR.
Vinařství Jan Plaček
Čerstvá zelenina každý den přímo z pole – zelenina, papriky, rajčata, květák a brambory
Prodejem čerstvé zeleniny natrhané každé ráno na vlastním poli se zabývá firma Zelenina Kupařovice – Jiří Kratochvíl. Pořídíte u nás papriky, rajčata, květák brambory a další zeleninu.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Degustace vín ve vinném sklepě s procházkou ve vinici – ideální zážitek pro milovníky vína
Pokud plánujete navštívit jižní Moravu a máte rádi kvalitní víno, navštivte Vinařství Pfeffer s. r. o. v Rakvici, kde si užijete degustaci i s procházkou po vinici.
Každý den čerstvá, do křupava pečená vepřová kolena a žebra, domácí sekaná
Pečená vepřová kolena kolena a žebra s křupavou kůrčičkou a také domácí pečenou sekanou zakoupíte v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Profesionální degustace moravských vín s vinařem na svatbě nebo firemní akci
Zpestřete firemní akci nebo svatbu profesionální degustací moravských vín s vinařem z Vinařství Červinka. Vína rádi doplníme etiketou s logem firmy nebo etiketou se svatebním motivem.
Vinařství a penzion Červinka
Dárková balení přívlastkových a ročníkových vín vlastního výběru pro obchodní partnery, klienty nebo kolegy
Originálním dárkovým balením s přívlastkovými a ročníkovými víny z rodinného vinařství Omasta potěšíte nejen Vaše obchodí partnery a zákazníky, ale také kolegy.
Domácí poctivé klobásy bez separátů, sójové mouky a chemikálií
Domácí poctivé klobásy vyrobené z kvalitní masa, bez přidaných separátů, sójové mouky a chemikálií, vyuzené na bukovém dřevě, dodává Poctivé uzenářství z Prosiměřic.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Speciální kolekce vín pro svatby, oslavy výročí, narozenin a další příležitosti s vlastní etiketou
Jedinečné edice vín s etiketou dle vlastního návrhu vhodné pro svatby, oslavy výročí, narozenin a dalších výjimečných událostí dodává Vinařství Omasta z Horních Bojanovic.
Mléčné výrobky z Vysočiny – sýry, jogurty, tvaroh a další
Kvalitní mléčné výrobky regionálních výrobců z Vysočiny pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme sýry, tvaroh, jogurty a další mléčné výrobky.
Zelená zahrada