Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Vinotéka Malovaný sklep Znojmo – nejlepší výběr lahvového a stáčeného vína od moravských vinařů
Lahvové i stáčené víno od moravských vinařů zakoupíte ve Vinotéce Malovaný sklep ve Znojmě. Prodáváme také nejlepší výběr vín zahraniční produkce.
Vinotéka Malovaný sklep
Vinařství Maláník - Osička Mikulčice, pěstování a prodej vína, degustace vín, Chardonnay, Pálava
Vinařství Maláník-Osička s.r.o. v Mikulčicích je malou rodinnou firmou zabývající se pěstováním vinné révy a výrobou kvalitních přívlastkových vín.
Vinařství Antonína Koníčka Znojmo, pořádáme ochutnávky vín s posezením, degustace vín
V našem Vinařství Antonína Koníčka Znojmo vznikají vína, která zrají v dubových a akátových sudech v prostorách 200 let starého historického sklepa.
Moravské vinařství Víno Zmeko – prodej, ubytování a degustace tradičních vín
Nabídka moravských tradičních vín, prodej v kamenných obchodech nebo e-shopu, řízené degustace s hudbou a občerstvením s jedinečnou atmosférou, realizace svateb a oslav, ubytování v okolí vinařství.
VÍNO ZMEKO
Speciální ovocné šumivé víno MAVAM s osvěžující příchutí tropického ovoce
Dopřejte si v horkých letních dnech osvěžení v podobě skleničky dobře vychlazeného speciálního šumivého vína MAVAM s příchutí tropického ovoce. MAVAM Beach koupíte na e-shopu vinotéky Malovaný sklep.
Vinotéka Malovaný sklep
Prodej medů nejen od českých včelařů Brno, prodej medoviny, propolisu, stáčení medu do sklenic
Nabízíme prodej medu klasických i zahraničních, prodej včelích produktů, prodej medoviny, propolisu či mateří kašičky a stáčíme med do přinesených sklenic.
Vinařství Popela Perná, skvělé víno z vlastní vinice, výroba vína dle rodinné tradice, Vinařský dům
Rodinné vinařství z vinařské obce Perná u Mikulova, vyrábí vína z viničních tratí v okolí Pálavy, situovaných v mikulovské vinařské podoblasti.
Kvalitní a čerstvé hovězí a vepřové maso přímo od řezníka na Váš stůl
Vždy kvalitní, čerstvé a vyzrálé hovězí a vepřové maso zakoupíte v okolí Znojma v řeznictví a uzenářství Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Tradiční masna z Jihomoravského kraje – řeznictví Rousínov
Nejčerstvější a nejlepší nabídka masa, uzenin a zabijačkového zboží, jihomoravská masna prodávající kvalitní české maso a výrobky z něj – prodejna František Janeček.
Rodinné vinařství Bukovský Břeclav, degustace vín, výroba vína bez chemie, růžová a červená vína
Vinařství Bukovský, s.r.o., od roku 2003 hospodaříme na 27 ha vinic, na kterých pečujeme o široké spektrum klasických i nových vinných odrůd.
Vilavin gravitační vinařství, Dobré Pole u Mikulova, unikátní proces výroby vín
Gravitační vinařství VILAVIN, v současné době hospodaříme na 27 hektarech vlastních vinic ve vyhlášených vinařských obcích Novosedly a Dobré Pole u Mikulova
Rodinné vinařství Klíma Rakvice, řízená degustace, ochutnávka vín
Rodinné vinařství Klíma s tradicí nabízí kvalitní bílá a červená vína bez přídavných enormních dávek různých enzymatických látek, pořádáme degustace.
Tradiční rodinné znojemské vinařství Konice
Vinařství zaměřené na tradiční výrobu a zpracování hroznů z moravských vinařských tras, prodej typických odrůd, degustace a prohlídky v rámci kulturních akcí – vinařství K 96 Winery s.r.o.
Večerní posezení ve vinařském dvoře s cimbálem a víny z Vinařství Fuzgrunty
Pohodový večer plný dobrého vína, pohoštění a cimbálovou muzikou k poslechu i tanci zažijete ve vinařském dvoře Vinařství Fuzgrunty.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Řeznictví a uzenářství Blansko, domácí uzeniny, vepřové, hovězí a drůbeží maso
Našim zákazníkům nabízíme domácí uzeniny, vepřové, hovězí a drůbeží maso z našeho regionu a také koření.
Jiří Paděra řeznictví a uzenářství
Degustace vína ve vinařském dvoře s delikatesami domácí moravské kuchyně k zakousnutí
Exkurze do tajů vína ve vinařském dvoře – neváhejte a přijďte ochutnat víno do vinařství Fuzgrunty, kde Vás obslouží samotní majitelé vinařství. K vínu můžete zakousnout delikatesy naší kuchyně.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Vyber a kombinuj víno - vinařství Templářské vinné sklepy, kvalitní vína, eshop
Vinařství Templářské vinné sklepy Čejkovice Vám umožní stát se someliérem. Vyberte a kombinujte dle své chuti v našem eshopu. Kvalitní vína.
Přátelské posezení ve vinném sklepě a ochutnávka vysoce oceňovaných vín
Posezení ve vinném sklepě s ochutnávkou lahodných vín ve vinařství VÍNO HORT, s.r.o v Dobšicích u Znojma, které vlastní certifikát degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Krabičková dieta a jejich programy na hubnutí. Rozvoz jídla až k Vám.
Krabičková dieta je hubnutí bez hladovění. Programy hubnutí od firmy Pohodlná dieta Strážnice jsou jak pro muže i ženy. Rozvoz jídla den předem.
Zažijte ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě u nás
Máte-li zájem o ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě, pak oslovte vinařství VINO HORT a zažijte nezapomenutelný zážitek u sklenky vína.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Mandlovka - originální hustopečská mandlovice, prodej e-shop
Jedinečnou hustopečskou mandlovku zakoupíte v internetovém obchodě mandla.cz. Vyzkoušejte ostřejší i jemnější tradiční mandlovici.
Výroba kolagenu Brno, koncentrovaná kolagenní hmota ve formě gelu, prášku, zakázková výroba
Výroba kolagenu Brno, koncentrovaná kolagenní hmota ve formě gelu, prášku, zakázková výroba potravinových doplňků ve třech formách, bovinní, rybí, drůbeží, koňský, vepřový.
Vinařství, pěstování vinohradu, výroba a prodej vína Čejkovice, degustace vína, ochutnávka vína
Vinařství, pěstování vinohradu, výroba a prodej vína Čejkovice, degustace vína, ochutnávka vína přímo v našem sklepení.
Pravidelná dovážka kávy přímo od italského výrobce
Italská káva značky Pavan Caffe pro kavárny, hotely a restaurace. Kávovary, mlýnky, doplňkové zboží pro servírování kávy. Servis vašich kávovarů a vybavení, přímo od firmy Coffe4you s.r.o.
Coffee4YOU s.r.o. Pavan Caffe
Ubytování v hotelu Pegas - pivovar, pivnice v Brně, vlastní minipivovar, parkování, česká kuchyně
Ubytování v hotelu Pegas - pivovar, pivnice v Brně, vlastní minipivovar, parkování, česká kuchyně, bezbariérový přístup, připojení k internetu.