Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Výroba zdravotnických pracovních oděvů, nemocničních lůžkovin a oděvů pro pacienty
Prvotřídní pracovní oděvy pro zdravotnický personál, ale také nemocniční lůžkoviny a oděvy pro pacienty splňující veškeré bezpečnostní i hygienické normy vyrábí firma DISTING s.r.o. z Dukovan.
DISTING s.r.o.
Opravy pánských, dámských, náramkových i kapesních hodinek a  hodin s tradicí
Opravy pánských, dámských, náramkových i kapesních hodinek a hodin s tradicí vám zajistí hodinářství Strnad v Brně.
Hodinářství Strnad
Letní a zimní přikrývky, pestré povlečení - vybavení do ložnice, dovoz až domů
Vybavení pro ložnice prodává v okolí Prostějova Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Skladem máme letní a zimní přikrývky a pestré povlečení, které Vám dovezeme či zašleme přímo domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Fixační fólie - výroba průtažné stretch fólie pro fixaci zboží, výrobků
Společnost Centroplast z regionu Uherské Hradiště vyrábí průtažné stretch fólie LDPE, které slouží pro fixaci i ochranu zboží a výrobků. Dodáme i fixační fólie atypických rozměrů.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Závodní, firemní stravování - distribuce, rozvoz chlazených jídel po celé ČR
Firma Devítka plus s.r.o. Kroměříž zajistí závodní stravování. Postaráme se o rozvoz chlazených jídel po celé ČR, máme plánovány pravidelné dny distribuce pro firemní zákazníky.
Lem trávníku, mřížovina pro popínavé rostliny a další – bohatý výběr zahradních dekorací
Bohatý výběr zahradních dekorací, jako je například lem trávníku nebo mřížovina pro popínavé rostliny má ve svém širokém portfoliu společnost Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Vlnovcové hadice - nerezové, kovové, vysokotlaké hadice z PTFE
Společnost MACROFLEX z regionu Zlínský kraj dodává vlnovcové hadice. Standardní výrobní program je zaměřen na nerezové hadice, kovové hadice pro výfuková potrubí a vysokotlaké hadice z PTFE.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Montáž, servis, rekonstrukce stájových technologií pro skot, drůbež, vepřový dobytek - krmné automaty, napáječky
Společnost Seprom - Milan Topič Kroměříž dodá návrhy a řeší realizace i rekonstrukce stájových technologií, automatické krmné automaty, napáječky - zaměření na chov skotu, drůběže i vepřového dobytka.
E-shop se zvěřinou - na prodej maso z jelena, daňka, srnce, divočáka, muflona, zajíc, bažant
Společnost MORAVIALOV s.r.o. z Kravska u Znojma provozuje e-shop se zvěřinou. Restaurace i koncoví spotřebitelé si tak mohou objednat maso z jelena, daňka, srnce, divočáka, muflona i zajíce, bažanta.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Revoluční tiskárna Ricoh Ri 100 – originální tisk obrázků a fotografií na textil, polštáře, tašky a další produkty
Na originální tisk obrázků a fotografií na textil, polštáře, tašky a další produkty díky revoluční tiskárně Ricoh Ri 100 se zaměřují profesionálové ze společnosti Kapucín - Repro, s.r.o. z Třebíče.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Degustace odrůdových vín z BIO hroznů s prohlídkou vinařství a ukázkou technologie výroby vína
Vinařství Václav z Hustopečí zve všechny milovníky dobrého vína na degustaci bílých a červených vín z bio hroznů do historického vinného sklepa. Připravíme také individuální degustaci na míru.
Čerstvé pštrosí maso, steaky i salám, klobásy přímo od chovatele pštrosů
Pštrosí farma Jestřabí-Fulnek - Lenky Ficbauerové produkuje jak pštrojí vejce tak maso. Čerstvé pštrosí maso překvapí svojí chutí, je vhodné na pečení, guláš i na steaky, vyrábíme i salám či klobásy.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Studená kuchyně, obložené mísy, chlebíčky
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov nedaleko Prostějova se zabývá výrobou, prodejem a rozvozem studené kuchyně, obložených mís i chlebíčků na oslavy, svatby, výročí a jiné akce.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Eshop, velkoobchod značkové dámské spodní prádlo - komplety prádla, podprsenky, brazilky, tanga, kalhotky
Od VERMALI GROUP s.r.o. Zlín pořídíte značkové dámské spodní prádlo - provozujeme eshop i velkoobchod. Vyberte si u nás komplety prádla, podprsenky i kalhotky klasické, bokové, tanga nebo brazilky.
Vermali Group s.r.o. Eshop se spodním prádlem
Uklidňující přírodní antidepresiva - posílení psychiky a zmírnění úzkostí pomocí bylin
Uklidňující přírodní antidepresiva můžete zakoupit v kamenné prodejně Bylinky Ludmila Pavlíkové v Ostravě nebo přímo na eshopu. Pomocí bylin posílíte psychiku a můžete zmírnit své úzkosti.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Čištěná, krájená, strouhaná zelenina – mrkev, krouhané zelí, červená řepa, celer
Čištěnou zeleninu, která je již nakrájená či nastrouhaná, si můžete jednoduše zakoupit u firmy Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. V našem sortimentu najdete mrkve, krouhané zelí, červenou řepu, celer a další.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Červené krouhané zelí - prodej a plnění do nádob směsí dle vlastní receptury
Talašovo zahradnictví Tlumačov 18.11. pouze jeden den bude prodávat červené krouhané zelí a bude probíhat plnění do nádob. Zájemci z okolí Kroměříže, Zlína - poznačte si toto datum a přijďte.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Sortiment železářství, nářadí i zahradnické, domácí a kuchyňské potřeby za příznivé ceny
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. přivítá zákazníky v prodejně elektra i železářství, kde nakoupíte i zahradnické, domácí a kuchyňské potřeby. Čekají Vás příznivé ceny.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Zdravé a voňavé jedlé dárkové vánoční sady z včelího medu
Zdravé a voňavé jedlé vánoční dárky z včelího medu, které budou vhodným dárkem pro každého člena rodiny, kamarády nebo kolegy v práci, zakoupíte v internetovém obchodě Meduška.
Meduška Medové dárky
Výroba a prodej zdravého, tmavého i cereálního pečiva s vysokým obsahem vlákniny
Zdravé cereální či tmavé pečivo s vysokým obsahem vlákniny vám vyrábí podle tradičních receptur pekárna IVANKA z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Vítejte na novém eshopu Ruzne-darky.cz - nejlepší zdroj módních doplňků, šperků a originálních dárků pro vás i vaše blízké
Ruzne-darky.cz je vaším průvodcem světem módních doplňků a dárků. Na našem novém eshopu najdete šperky, chovatelské potřeby,módní doplňky rukavice, šátky, šály a mnoho dalších originálních produktů.
Světelná reklama Praha
Kvalitní pneuservis - pneucentrum, přezouvání pneu, odborná výměna pneumatik
PNEUcentrum Václavovič v Břeclavi je kvalitní pneuservis, který vám zajistí odbornou výměnu pneumatik, přezutí pneu včetně prodeje nových pneumatik značek Michelin, Lassa, Sebring a další.
PNEUcentrum Václavovič
Substráty a rašelina – bohatý výběr na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny
Bohatý sortiment substrátů a rašeliny vhodné na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny a další směsi má ve svém portfoliu společnost KERA GREEN s.r.o. společně s hnojivem a dekoračním materiálem.
KERA GREEN s.r.o. Zahradnické substráty a hnojiva
Výroba dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, Opava
Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. je česká rodinná firma, která se specializuje na výrobu dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, dle vlastních receptur.
Nová vína v bohatém sortimentu vinařství – jakostní a přívlastková té nejlepší chuti a kvality
Nová vína v bohatém sortimentu Vinařství Nešetřil ve Znojmě jsou pravidelně uváděna na trh na podzim. Jedná se o čtyři bílá a dvě červená jakostní a přívlastková vína té nejlepší chuti a kvality.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.