Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej dámských kožených a koženkových kabelek
Prodej dámských kožených a koženkových kabelek v různých provedeních na e-shopu zajišťuje společnost Levstra, s.r.o. z Brna, která se zaměřuje na velkoobchod i maloobchod.
Levstra, s.r.o.
Kavárna Krámek s kávou - voňavá a čerstvě pražená káva v srdci města Třebíče
Rodinná firma alacaffé s.r.o. otevřela kavárnu Krámek s kávou, kde si vychutnáte voňavou a čerstvě praženou kávu v srdci města Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Grilované a pečené selata a kýty - chutné masné výrobky od kvalitního řeznictví a uzenářství
Firma Lukáš Gebauer - řeznictví a uzenářství z Otic u Opavy pro Vás ručně vyrábí pečené, uzené kýty a selátka, šunková kolena a další chutné masné výrobky, na kterých si pochutná celá rodina.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Zásilkové obaly - poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy a další druhy pro přepravu
Papírové obaly pro zasílání balíků poštou Vám zajistí firma MODEL PACK SHOP. Jedná se o poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy apod., které jsou vhodné pro zasílání knih, spisů či katalogů.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Tlakové hadice pro rozvod průmyslových olejů a paliva
Tlakové hadice pro rozvod průmyslových olejů a paliva pro použití v různých odvětvích v okolí Telče a Slavonic na zakázku vyrábí firma DAMATECH s.r.o. z Dačic.
DAMATECH, spol. s r.o. Hydraulické hadice Dačice
Výroba a prodej samolepicích etiket na kotoučích a papírových logistických etiket
Papírové logistické etikety a samolepící etikety na kotoučích, které mají široké uplatnění v mnoha odvětvích průmyslu vyrábí a prodává společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Kompletní svatební servis – kytice, výzdoba, svatební brány, květiny pro rodiče, družičky a mnoho dalšího
Kompletní květinový servis, svatební kytice, výzdobu, brány, květiny pro družičky,rodiče, ozdoby na auta, výzdobu kaplí i květiny na dorty zhotovují floristky z Květinové dílny Anděl v Opavě a Krnově.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Dodávka a prodej - vtloukané, průvlakové kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Ústí nad Labem je společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Vybavení stájí na klíč - výroba venkovních i vnitřních boxů pro koně
Kvalitní a bezpečné venkovní i vnitřní boxy pro koně vyrábí firma Equicov s.r.o. - zajistí kompletní vybavení stájí na klíč, které splňuje nejvyšší standardy.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Zahradní foliovníky, konstrukce a plachty – ochrana rostlin před sluncem i chladem
Zahradní foliovníky, náhradní plachty i konstrukce segmentových foliovníků prodává společnost Drago spol.s r.o. online na e-shopu nebo na svých pobočkách v Olomouci a Přerově.
Drago, spol. s.r.o.
Speciální ortopedické boty a vložky na míru - pro děti, dospělé a sportovce
Společnost Ergona Opava s.r.o. Vám pomůže se správnou volbou obuvi a preventivní korekcí vad nohou. Vyrábíme ortopedické boty, vložky na míru pro děti, dospělé i sportovce z okolí Olomouce.
Ergona Opava s.r.o.
Bílá, červená, rosé vína, víno se speciální šarží - prodej přes e-shop
Na e-shopu vinařství Hradil zakoupíte nejen bílá, červená a rosé vína, ale také lahvová vína speciálních šarží vhodná k archivování.
Vinařství Hradil
Výroba a tisk lístků a vstupenek s ochrannými prvky proti kopírování, různé druhy papíru
Společnost Epos spol. s r.o. zajistí grafické zpracování a tisk Vašich vstupenek a lístků. Nabízíme různé druhy papíru a následného zpracování včetně ochranných prvků proti kopírování vstupenek.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Kvalitní bundy, kalhoty a funkční trika – pracovní a ochranné oblečení Kramp pro zemědělce
Široký výběr různých druhů bund, kalhot, trik, montérek, vest a další pracovní a ochranné oblečení a pomůcky značky Kramp pro zemědělce má ve svém bohatém sortimentu společnost Agrozem Opava, s.r.o.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Trička s potiskem nebo kreativní trička s potiskem pro vybarvení pro mateřské a základní školy
Originální památka na základní nebo mateřskou školu – to jsou kreativní trička s obrázkem pro vybarvení nebo trička s potiskem, které dodává firma Reklamní potisk.
Reklamní potisk, s.r.o.
Krabice na dorty, zákusky, víno – široký výběr hotových krabiček z vlastní výroby
Široký výběr hotových krabiček, krabice na dorty, zákusky a víno v kvalitním provedení vyrábí a prodává na svém e-shopu společnost ASTERA G, s.r.o.
ASTERA G, s.r.o. Papírové obaly - tisk - vydavatelství
Zelenina a ovoce přímo od pěstitelů k uskladnění – jablka, brambory, cibule
Zeleninu nebo ovoce vysoké kvality vhodnou k uskladnění nakoupíte v Zelenině Kratochvílovi Kupařovice. Prodáváme vlastnoručně vypěstované brambory, cibuli, ale i jablka k uskladnění.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Výkup použitých dřevěných palet a europalet za výhodné ceny - výkupny
Máte nepotřebné palety? Pak přijďte do jedné z naších výkupen, kde od Vás za výhodné ceny vykoupíme dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Pětilitrové party soudky - perfektní volba pro oslavy a různé akce
Hledáte praktické a stylové řešení pro podávání nápojů na vašich společenských událostech? Pětilitrové party soudky od Julius Kleemann GmbH & Co.KG jsou ideálním řešením pro každou příležitost.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Pneuservis pro osobní auta, dodávky - kompletní servis a nízké ceny za přezutí pneu, výměnu kol, opravy defektu
V B&D CARS poskytujeme kompletní služby pneuservisu pro osobní i dodávková vozidla do 22” - přezutí, výměna, oprava, prodej pneumatik za výhodné ceny. Najdete ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
B&D CARS - Michal Butek Servis vozidel Uherské Hradiště
Dopravní značky, značení a signalizační zařízení - pronájem, půjčovna
Signalizační zařízení, dopravní značky a značení od společnosti Proznak-dopravní značení s.r.o., která poskytuje jejich pronájem a půjčovnu, Vám pomohou zpřehlednit i zabezpečit dopravní situaci.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
VFG plsti a filcy z přírodních a syntetických vláken – výroba
Plsti a filcy z přírodních materiálů a syntetických vláken mají vysokou kvalitní a technickou úroveň. Výrobu pro průmyslová odvětví zajišťuje firma VFG.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Doplňky stravy, kloubní výživa, imunita, LifeSUNdri, výroba, prodej, e-shop
Společnost LifeSUN s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kvalitních doplňků stravy pro výživu kloubů, imunitu a podporu hubnutí.
LifeSUN s.r.o.
Pogumování válců, kladek měkkou mechovou, pěnovou i nelepivou gumou
Asociace gumárenské technologie nabízí pogumování válců a kladek různými typy pryže, například světlou nelepivou gumou (náhrada silikonu) nebo pěnovou gumou s vysokou životností.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Kvalitní fólie z recyklovatelných zdrojů a LDPE hladké fólie vyráběné na zakázku
Obalové materiály pro různé využití vyrábí naše společnost HB pack s.r.o. z Heršpic. Objednejte si LDPE hladké, recyklovatelné fólie s mikroperforací, tiskem nebo povrchovou úpravou na zakázku.
HB pack s.r.o.