Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Čerstvě pražená káva, aromatizovaná káva, kvalitní sypané čaje, dárkové balení kávy a čajů
Firma Kawio nabízí nejlahodnější kávy a čaje z celého světa v praktickém balení pro skvělý zážitek.
Kawio
Víno s firemní etiketou a logem firmy - Vaše etiketa
Kvalitní moravské víno s firemní etiketou a logem - Vaše etiketa, které poslouží jako dárkový předmět, dodává Vinařství Hradil z Čejkovic.
Vinařství Hradil
Výroba kotoučů do parkovacích automatů, bankomatů, tachometrů a dalších zařízení a tisk vstupenek na kulturní akce
Společnosti Epos spol. s r.o. je specialistou na výrobu kotoučů do parkovacích automatů a vstupenek s ochrannými prvky na kulturní a sportovní akce či jízdenek pro mezinárodní a vnitrostátní spoje.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Spojovací materiál pro řemeslníky, kutily a domácnosti v Kolíně a Kutné Hoře -  šrouby, matice, podložky a více
Hledáte spolehlivého dodavatele spojovacích materiálů v Kolíně, Kutné Hoře nebo okolí? Naše prodejny nabízejí široký sortiment zboží, včetně šroubů, matic, podložek, kotoučů, vrutů a dalšího.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Dárkové krabice na víno či lihoviny pro Vaše blízké, zaměstnance či obchodní partnery
Firma Karton Plus z Prostějova se zabývá výrobou dárkových krabic. Zabalte kvalitně, bezpečně a vkusně víno a lihoviny pro Vaše blízké či zaměstnance. Vlastní design. Objednávky od 1kusu!
Karton plus spol. s.r.o.
Domácí nakládaná zelenina z vlastnoručně vypěstované úrody
Domácí nakládanou zeleninu prodává v okolí Brna Zelenina Kupařovice. Nakládáme zeleninu, kterou jsme si sami vypěstovali na vlastních polích.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Obalový design a bezchybné značení výrobků
Společnost QSL s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti obalového designu a značení výrobků. Zajistíme, aby váš obal byl originální, kvalitní a v souladu se zákonem.
QSL s.r.o.
Oživte Váš šatník kvalitní koženou dámskou zimní obuví Looke
Zima je tu a s ní i potřeba obout si něco teplého, pohodlného a zároveň stylového. Navštivte prodejnu Tilia - obuv HappyFoot v Přerově a zakupte kvalitní zimní obuv z pravé kůže značky Looke.
Zdravotní potřeby Tilia - obuv HappyFoot APEX Systems, spol. s r.o.
Účinné magnesium v chelátové formě s vysokou vstřebatelností
Naše tělo potřebuje pro správné fungování těla hořčík. ROSQUE Magnesium obsahuje bisglycinát hořečnatý, což je chelátová forma hořčíku, která má vysokou vstřebatelnost. U nás máte dopravu zdarma.
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Vlastní výroba, prodej masných výrobků a uzenin - řeznictví a uzenářství
Řeznictví Lukáš Gebauer zajišťuje vlastní výrobu a prodej masných výrobků. Můžete si hojně vybrat z čerstvého masa, před připravených polotovarů nebo jiných tepelně zpracovaných produktů.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Kusová a malosériová výroba dřevěných beden a atypických palet – práce prováděná specialisty
Kusovou a malosériovou výrobou dřevěných beden, atypických, klasických EUR, ohradových a dalších palet se zabývají odborníci ze společnosti SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Radost i štěstí přinese keramický andílek na svíčku nebo kovový anděl svícen
Keramický andílek na svíčku, kovový anděl svícen i strážní andělé přinesou radost jako milý dárek k narozeninám nebo jen jako pozornost pro štěstí. Vybírat můžete na E-shopu Fajnkrámek.cz.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Dřevěné bedýnky s vínem v dárkovém balení – originální vánoční dárek pro přátele a rodinu
Na prodej limitované edice bedýnek s vínem v dárkovém balení vhodných nejen jako originální vánoční dárek pro přátele a rodinu se zaměřuje Vinařský dům Znojmo s bohatým výběrem vín.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Pletené mantinely do postýlky s širokým výběrem barev – bílé, růžové, modré, zelené a další
Na prodej pletených mantinelů do postýlek s širokým výběrem barev, jako jsou bílé, růžové, modré, zelené a dalšího vybavení pro děti se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Noční prádlo, domácí oblečení - velkoobchod, nákup přes eshop
Společnost VERMALI GROUP s.r.o. Zlín provozuje eshop a velkoobchod zaměřený na noční prádlo - pyžama, noční košilky, domácí oblečení i spodní prádlo. Pohodlně objednejte a my obratem espedujeme.
Vermali Group s.r.o. Eshop se spodním prádlem
Dámská  a pánská zdravotně nezávadná pracovní korková obuv – sandále, pantofle
Kvalitní českou certifikovanou zdravotní pracovní korkovou obuv vyrábí firma VAPO Litomyšl s.r.o. Na našem e-shopu můžete vybírat dámské i panské zdravotně nezávadné sandále nebo pantofle.
Vánoční květiny, dekorace, věnce a výzdoba – květinářství s obrovským výběrem
Na výrobu a prodej vánočních dekorací, věnců, květin, kytic a výzdobu v různých barvách a provedeních se zaměřuje květinářství Květinka Pospíchal ze Znojma, která Vám pomůže s výběrem.
Květinka Pospíchal POSPÍCHAL SMUTEČNÍ FLORISTIKA s.r.o.
Dárkový poukaz na nákup piva a pivních speciálů v pivotéce
Dárkový poukaz v libovolné hodnotě na nákup klasického piva, pivních speciálů z řemeslných pivovarů nebo pochutin a delikates k pivu pořídíte ve specializované prodejně piva Pivní nebe v Prostějově.
Pivní nebe Pivotéka Prostějov
Opravy, servis náramkových, kapesních hodinek, rychlá výměna baterií, test vodotěsnosti
Pokud hledáte hodinářství, kde vám poskytnou kompletní služby od opravy a servisu náramkových i kapesních hodinek, rychlou výměnu baterií nebo test vodotěsnosti, pak je zde Hodinářství Strnad Brno.
Hodinářství Strnad
Dopravní zařízení pro provizorní značení - instalace, pronájem
Dopravní zařízení pro provizorní značení, jeho instalaci a pronájem realizuje společnost PROZNAK-DOPRAVNÍ ZNAČENÍ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na dopravní značení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Zvyšte energii přírodním doplňkem – vakuově balený bílý kratom nejvyšší kvality
Zvyšte svou energii, kreativitu a dobrou náladu a vyzkoušejte vakuově balený bílý kratom z eshopu Zeleného Krále. Je ideální pro ty, kteří se potřebují povzbudit ráno či překonat únavu během dne.
ZELENÝ KRÁL E-shop s kratomem
Netkané textilie, rohože ze skelných a polyesterových vláken Johns Manville
Netkané textilie značky Johns Manville dodává firma ALPAX. Prodáváme rohože ze skelných vláken s vysokou rozměrovou stabilitou a vysoce pevné a porozitní netkané polyesterové textilie z PES vláken.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Romantické svatby v jedinečných prostorech vinařství – svatební den s dobrým vínem
Prožijte svůj svatební den v originálních prostorech Vinařství Václav v Hustopečích na jižní Moravě. Prostory jsou vhodné pro obřady i hostiny rodinných svateb, rádi Vám pomůže s jejich organizací.
Výroba a prodej přívlastkového, speciálního a archivního vína z Jižní Moravy
Přívlastková, speciální nebo archivní vína z Jižní Moravy vyrábí a prodává rodinné vinařství Petr Bíza z Čejkovic. Ochutnejte naše svěží vína nebo vín, která zrají v sudech.
Vinařství Petr Bíza
Výroba obalů z hladkých a vlnitých lepenek
Obalový papírový materiál, archy lepenek a krabice z hladkých i vlnitých lepenek, polepované i slepované lepenky vyrábí společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o., Teplice.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky