Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Prodej použitých EUR palet - světlá A – vysoká kvalita za bezkonkurenční ceny
Na prodej použitých EUR palet typu světlá A za bezkonkurenční ceny společně se zajištěním dopravy až na místo určení se zaměřuje společnost VPS J&M s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Šetřete s námi planetu a využívejte RTP vratné obaly
Společnost Schoeller Allibert zavedla místo kartonových krabic vratné přepravní obaly RTP, jejich životnost je vyšší, dochází ke snížení odpadů a výraznému snížení emisí. Šetřete planetu s námi!
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Kompletní vybavení ložnic - postele, matrace a rošty
Kompletní vybavení ložnic naleznete ve studiu Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic. Dodáváme postele, matrace, rošty, polštáře, povlečení a jiné ložnicové vybavení pro zákazníky z Blanska a okolí.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Hadice pro vzduchové rozvody s vysokou chemickou a teplotní odolností
Hadice PUPA ideální pro vzduchové rozvody zakoupíte u společnosti YETTY.EU z Jihlavy. Přijďte si pro vysoce kvalitní, chemicky a teplotně odolné hadice.
YETTY.EU s.r.o.
Pohřební věnce, kytice a vypichované ikebany – smuteční vazba dle přání zákazníků
Komplexní služby smuteční floristiky a různých vazeb jako jsou pohřební věnce, kytice a vypichované ikebany v různorodých provedeních zajišťuje Květinová dílna Anděl z Opavy.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Reklamní plachty a bannery na fasády domů, zábradlí, ploty - efektivní venkovní reklama
Autoplachty Jiří Marha nabízí kvalitní reklamní plachty a bannery pro všechny typy kampaní, ideální pro fasády domů, ploty a venkovní konstrukce.
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Výkup starožitných hodinek Prim, Omega, Longines včetně příslušenství - odhad ceny zdarma
Jsem sběratel starožitných hodinek a rád od Vás odkoupím nevyužité hodinky Prim, Omega a Longines včetně příslušenství. Přijedu za Vámi v Opavě, Ostravě a poskytnu odhad ceny zdarma.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Dodavatel chovatelského zboží okres Uherské Hradiště
Chovatelský sortiment pro drobnější domácí zvířectvo, chovatelské stanice a farmy, krmiva a vybavení od HRADSKÝ-SUNK s.r.o.
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. Chovatelské potřeby Bojkovice
Catering, rauty na akce všeho druhu - studená, teplá kuchyně, sýrové, uzeninové, masové mísy
Chutné rauty a občerstvení pro vás připraví firma Robert Zpěvák - Kuchyň Trávník, která zajistí služby v cateringu v okolí Kroměříže a Zlínském kraji. Můžete si objednat obložené mísy všeho druhu.
Robert Zpěvák - Kuchyň Trávník Rauty a catering Kroměříž
Kvalitní krmiva pro zvířata – vhodné pro psy, kočky, nosnice, králíky i venkovní ptactvo
Na prodej kvalitního krmiva pro psy, kočky, nosnice, králíky, venkovní ptactvo, drůbež a slunečnice vhodné pro papouška a další ptáky se zaměřuje společnost Drago spol. s r.o. z Uherského Hradiště.
Drago, spol.s.r.o.
Dárkové balení, bedýnka znojemských a sladších vín – ideální dárek pro různé příležitosti
Dárková balení nebo bedýnky znojemských sladších, polosuchých vín vhodné jako dárek pro různé příležitosti, objednávejte ve vinařství Jan Plaček z Moravské Bránice.
Vinařství Jan Plaček
Palačinky - stroje, suroviny a obaly na výrobu palačinek
Na společnost CORNiCO Company, s.r.o. se můžete obrátit i v případě, že jste dostali chuť na pravé francouzské palačinky.
CORNiCO Company, s.r.o.
Zimní a letní obuv pro dámy i pány značek Levi´s a Marina Galanti – bohatý výběr na e-shopu
Kvalitní zimní i letní dámskou a pánskou obuv značek Levi´s a Marina Galanti za skvělé ceny prodává na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. z Brna.
Levstra, s.r.o.
Nové i zánovní pneumatiky, plechové disky a kola všech rozměrů – bohatý výběr na všechny typy vozů
Na prodej nových i zánovních pneumatik, ALU kol a plechových disků různých rozměrů na všechny typy vozidla se zaměřuje pneubazar společnosti Autovrakoviště Morava působící nejen v okolí Olomouce.
Autovrakoviště Morava Miroslav Šíma
Potravinový doplněk na snížení váhy, mějte pod kontrolou svou váhu
Doplněk stravy na snížení váhy s názvem MOROSIL vyrábí a prodává na svém eshopu Galenická laboratoř Ostrava. Zakupte si přípravek na podporu metabolismu tuků a mějte pod kontrolou svou hmotnost.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Náušnice, prstýnky a řetízky – elegantní stříbrné šperky pro každou příležitost
Na prodej moderních i klasických náušnic, prstýnků, řetízků a dalších elegantních stříbrných šperků a doplňků vhodných pro každou příležitost se zaměřuje Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma.
LUCIE GOLD Stříbro LUCIE GJ s.r.o.,
Zatravňovací plastové dlaždice s dlouhou životností a minimální údržbou
Cenově dostupné plastové zatravňovací dlaždicové systémy s dlouhou životností a vysokou pevností prodává v okolí Hradec Králové firma K.O.S.- plastic, spol. s r.o.
K.O.S.- plastic, spol. s r.o. Plastové ploty
Potisk kvalitního textilu – buďte jedineční a originální v oblečení s potiskem dle vlastního návrhu
Potisk kvalitního volnočasového i pracovního oblečení a obuvi originálními potisky provádí v okolí Kyjova a Hodonína firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Eshop - veganské parfémy netestované na zvířatech obsahující pouze rostlinné složky
Eshop MáDokonalost nabízí veganské parfémy netestované na zvířatech obsahující pouze látky rostlinného původu. Navštivte náš eshop, určitě si vyberete z nabídky dámských, pánských i unisex parfémů.
MáDokonalost Eshop veganská kosmetika
Výroba vína nejšetrnější metodou v rodinném vinařství – prodej vína s co nejmenším množstvím síry
Rodinné vinařství Matyášovi vyrábí vína těmi nejšetrnějšími metodami v tradičním vinařském regionu Moravy. Prodáváme vína s co nejmenším množstvím síry, která navíc můžete ochutnat v Penzionu Siesta.
Penzion Siesta
Tisk a prodej přepravních štítků a etiket, které se využívají pro značení zboží v přepravě
Tisk a prodej na eshopu přepravních štítků a etiket Vám zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se dlouhodobě specializuje na tisk bezpečnostních značení. Značení obalů se využívá v přepravě zboží.
KRIŽAN, s.r.o.
Adventní věnce se svíčkami, vánoční věnce na dveře nebo okno, vánoční svícny
Nejkouzelnější vánoční atmosféru najdete v Květinové dílně anděl v Opavě, kde si kromě tradičních adventních svícnů můžete zakoupit i vánoční věnce, svícny a další vánoční dekorace.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Kvalitní krmiva pro psy a kočky v kamenné prodejně v Rudné u Prahy
V Hájek Pet Food v Rudné u Prahy najdete široký výběr superprémiových značek krmiv pro psy a kočky. Poradíme vám, jak vybrat to nejlepší pro vaše mazlíčky.
Hájek Pet Food s.r.o.
Šití krycích plachet na míru - k zakrytí haly, přístřešku, bazénu, zahradního nábytku
Šití krycích plachet na míru zajišťuje společnost Karpjak, která sídlí v Ostravě. Plachty můžete využít k zakrytí hal, přístřešků, bazénů i zahradního nábytku.
KARPJAK
Péče o pokožku během a po práci – osvědčené prostředky na čištění rukou
Na prodej prostředků na čištění rukou zajišťující péči o pokožku před pracovním výkonem, během a po práci pro ochranu pokožky se zaměřuje společnost ZVG CZ s.r.o. provozující e-shop.
ZVG CZ s.r.o.