Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Zážitky, dárkový poukaz, adrenalin, tandemový seskok Ostrava
Nevíte jaký koupit dárek pro své blízké nebo obchodní partnery? Darujte jim adrenalinový zážitek. Máme pro Vás dárkové poukazy na tandemové seskoky padákem. Seskoky provádíme z výšky 2 500m - 4 000m. Z výšky až 4 000m prožijete volný pád po dobu 50 - 55 sekund při rychlosti 200 - 260 km/h. Poté probíhá 5-ti - 7-mi minutový let na klouzavém ...
Zimní výprodej, prodej lyže, lyžařské boty, snowboard, Ostrava
Máme pro Vás zimní výprodej! U nás nakoupíte levněji: - lyže - o více než 30% levněji - lyžařské brýle - sleva 20%, na - lyžařské helmy - od 30%-50% levnější - snowboardová obuv, snowboardy, vázání - 50% sleva - všechno zimní oblečení - sleva 50% - starší modely lyží, obuvi a oblečení - sleva až 70%.
Pronájem plachetnic Chorvatsko, Řecko, Turecko, námořní jachting
Naše firma se zabývá: - námořní jachting - pronájem plachetnic po celém světě - kapitánské kurzy. Prodej: - jachtařské oblečení, doplňky - navigační přístroje - plavby na jachtě.